Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adra, pai ce rost avea mama sa-l deprimi ?

Ank-ule, eu cred ca puteai sa transmiti online nasterea, ca sa se simta toata lumea inclusa...

39s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu o sa ies cu un trening care mi-a fost bun toata perioada graviditatii

------------------------
Flory 40+ Joshua Raphael
We are waiting you from moment to moment !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ellis - eu am avut trusa braun si a fost foarte bine. pe mine nu m-a intrebat de kg la anestezie. tu la ce spital nasti?
am inteles ca e cea mai buna, dar nu ma intreba de ce.
da, la mine cel putin, treningul este tinuta de gala! in casa stau in pijama!
va pupacesc pe toate!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Fetelor, trebuie sa ma duc la epilat, dar mi-e mai groaza ca de nastere ! Nu stiu de ce - adica stiu de ce, ca doare - dar zici ca ma duc la taiere...

39s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

gabitz - asa am auzit si eu de braun , dar dupa ce mi-am luat trusa, cred ca-l voi trimite pe sot sa mai imi ia una; nasc la elias.

Ellis38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetelor si bebelusilor, am intrat si noi si am ramas uimiti sa vedem citi bebelusi au aparut deja: ne bucuram pt toti si pt mamicile lor.
Noi suntem foarte bine, bebe e cuminte, se misca mult dar nu ma doare, am vreo 15 kg in plus, ceea ce pt mine e mare greutate, uneori as vrea sa nasc mai repede, dar totusi ma razgindesc....ma gindesc ca nu am multe motive sa ma pling...

Ancuta d, cum a fost nasterea? Ti-au facut epidurala? Ai simtit ceva? Am citit ca Maria e cumintica, asa as vrea sa fie si Lucas...Ma bucur pt voi.

Cami a mai aparut?

Adina, ce faci? te-ai hotarit la nume pt baietel?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin37+ Lucas Daniel

AMR cel mult 5
saptamini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

elis, merci mult de informatii.Tu mergi maine la medic?, la control, te intreb pt ca si eu am tot maine programare si poate ne puteam cunoaste daca se nimereste pe la aceeasi ora:17.Asa mai impartasesc si eu cu cineva stari si nelamuriri.
mai stii ceva de spital, de conditii ?
merci mult si nu te grabi cu bebe ca fata la maritis lasa ca acum il plimbi si-i faci cum vrei tu apoi vei face numai cum vrea el.
pupici

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna mamici!

am fost dimineata la dr...si ne-a programat pentru joi la cezariana....cu conditia sa stau la pat pana atunci ca altfel cica il chem la noapte la spital!

Jasmin, ce bine ca mai avem vesti de la voi! Sarcina usoara in continuare!

Vali, aveti grija de voi!

Dany26, mult curaj maine! sa fie operatia usoara si Andrei sanatos!

si o zi frumoasa!

38+

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by totulii

elis, merci mult de informatii.Tu mergi maine la medic?, la control, te intreb pt ca si eu am tot maine programare si poate ne puteam cunoaste daca se nimereste pe la aceeasi ora:17.Asa mai impartasesc si eu cu cineva stari si nelamuriri.
mai stii ceva de spital, de conditii ?
merci mult si nu te grabi cu bebe ca fata la maritis lasa ca acum il plimbi si-i faci cum vrei tu apoi vei face numai cum vrea el.
pupici

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

tu maine la elias mergi? ca eu merg la cabinetul dr... acelasi doctor? ca nu te-am gasit pe prima pagina?
in legatura cu plimbatul bebelui acum - la mine nu se mai cheama ca o plimb, pt mine fiecare pas este durere, iar picioarele la tarasc, nu le mai ridic...de asta vreau sa vina, ca oricum nu e devreme si ea mereu a fost mai maricica.

Ellis38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare burtici, mamici si bebici!!!

In primul rand FELICITARI celor ce au devenit mamici in timpul cat am lipsit eu de pe aici, BINE ATI VENIT pe lume bebicilor! Sa fiti sanatosi si voiosi si papaciosi.

In sfarsit am reusit si eu sa mai intru pe calc, ca pana acuma nu am mai avut chef deloc desi imi era tare dor de voi si ma intrebam zilnic oare care a mai nascut. Lipsa mea de aici se datoreaza somnului , ca mi-am revenit destul de greu dupa noptile nedormite din spital.
Noi suntem bine, bebe e cumintica tare, papa bine si ne bucura viata. Sper sa gasesc timp sa va povestesc si nasterea, desi nu a fost prea usoara cu toate anesteziile si etc, dar incep sa uit......mai ales cand ma uit la pitica.

Inca nu am recuperat din urma, dar usor usor revin eu la zi.

Va pup pe toate, iar la semnatura aveti cateva poze cu bebe Elena, vor urma si altele.

Anca de bebe Elena

poze

Mergi la inceput