Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by pussi

vali imi pare rau .. nu te-a pus sa faci dexametazona?
mihuta de iesit din spital ies in trenuing sau chiar halat cu pijama... eu asa m-am plimbat zilele astea intre spital si casa! Cu telefonul ai dreptate .. eu l-am pus pe silence ca ma scoate din sarite ... toti suna ... de parca le-as raspunde cand sunt pe masa
ellis ... deci te grabesti.. vrei sa scapi??
gabi deci treningul va fi tinuta de baza

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

si la mine sunau telefoanele una intr-una cand eram in travaliu... si au sunat chiar si la sfarsit cand eram cracanata pe masa de nasteri...si cand vedeau ca nu raspund trimiteau mesaj "Ce faci?? Ai nascut?"... faina treaba

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

pussi sa stii ca si eu in prima faza am zis ca ies din spital in capot si halat... ca doar si asa ma lua cu masina.. dar dupa mi*a adus sotul un trening cu care ma tot vazut in ultimele sapt de sarcina

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ellis , pai vineri nasc eu, dar daca vrei si tu iti fac loc pe masa! Si-asa vad ca adra_bell vrea sa ne taie fata !

Adra, sa stii ca eu nu m-am mai cantarit de ceva timp, si cand am fost sa vorbesc cu anestezistul, cand m-a intrebat de kg, am cerut sa precizeze ce anume vrea sa stie : cate kg am, sau cate am luat ?

Pussi, am o intreaga lista de intrebari care ma scot din sarite...o fi si de la hormoni, ca vad ca in fiecare zi se mai aduna cateva...

39s + Sophia

Mergi la inceput

mihuta fa o lista cu intrebarile... si rezolvam noi cumva

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

numai eu cred ca o sa stau linistita ca n-are cin' sa ma sune ..cred ca e mai bine pe deoparte,nu..? voi anunta dupa clanurile...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ank-ule, lista e lunga, de la "da de ce ati facut FIV" la "da de ce nasti la privat?" trecand "da cum de n-ai nascut" "ai nascut?" "nasti?"....da' las deschisa lista si pentru dupa... "cum de n-are copilul caciula", etc...

39s + Sophia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Ank-ule, lista e lunga, de la "da de ce ati facut FIV" la "da de ce nasti la privat?" trecand "da cum de n-ai nascut" "ai nascut?" "nasti?"....da' las deschisa lista si pentru dupa... "cum de n-are copilul caciula", etc...

39s + Sophia

ai dreptate ...e de la hormoni

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

vroiam sa va intreb de trusa de epidurala, toata lumea si-a luat braun? ca eu am una de acelasi pret, PERISAFE PLUS(irlandeza) si nu stiu dc e buna...sau sa-mi iau alta, braun?!

Ellis38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mihuta
Doctorul meu asa se lamenteaza, de cat de mult m-am ingrasat ca ultima data l-am mintit cu nerusinare si m-am dat mai slaba cu vreo 4 kile.

AMR 5 zile
adra_bell 39+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

TOTTULI: eu am aflat cam asa - 150 anestezist, neonatolog(dar inclin spre 200), moasa cam tot atat 100-150, mana a 2-a sau rezidentul medicului 150, cam asta stiu eu...altcineva?????????

Ellis38+

Mergi la inceput