Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

fi-mea inca seamana cu sectoristul
Nu pot sa-mi dau seama exact ce a luat de la mine si ce de la ta-su, dar e si micuta....mai astept.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooooooooo !!!!

Multumesc frumos tuturor fetelor pt. urari ... am revenit acasa in formula 1+1, in sfarsit !!!!

Am patimit un pic si la nastere si dupa cu alaptatul, dupa vreo cateva crize de plans si fata si eu pe langa ea, acum ne indreptam spre calea cea buna. Inca nu m-am organizat cu programul, aseara am avut o noapte in bianco si eu si sotul pt. ca terorista noastra nu a vrut sa ne lase sa dormim . Am o fetita mancacioasa, puternica si care se enerveaza repede la primul hop si pana reusim sa-i intelegem intentiile ne terminam noi , da' suntem suuuuuuupeeeeer fericiti, cei mai fericiti parinti .

Gata, ma duc si eu la o ora de somn, profit ca doarme si terorista. Sunt chioara de nesomn si de tot programul asta neorganizat.

Va pup si voi reveni cu amanunte despre nastere si poze cu Silviuta !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bine ati venit acasa petro...multa sanatate si un pupicteroristei

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by darleena

fi-mea inca seamana cu sectoristul
Nu pot sa-mi dau seama exact ce a luat de la mine si ce de la ta-su, dar e si micuta....mai astept.

Superrrr tare cu postasul nu seamana ??? sau aveti postarita...

Dana 35+ Luca-Rares
AMR - 5 Saptamani de stat in burtica la mami.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Darleena , lasa ca acum ca stiti cum se face, exersati pana iese si un bebe brunet/a cu ochii albastrii....sau schimba sectoristul...

39s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Mihuta mai astept putin sa vad daca a facut barbata-miu treaba buna, daca nu, atunci sigur schimb sectoristul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca d..acelasi program il are si fi-miu..
acum a adormit si puiul meu..sper sa doarma macar 2 ore
el ziua are ce are cu orele de somn..cred ca seamana cu mine..;)
incep si eu sa ma trezesc din ce in ce mai greu noaptea sa-i dau sa manance..sotu e super preocupat sa nu stea copilu prea mult nemancat, ca si-asa e slabut..

sper ca pana de Craciun sa ne mutam...

sry ca nu prea mai intru..dar inca mai intra lumea pe mess si ma tot iau la intrebari..deja povestea nasterii se scurteaza ca nu mai am chef de detalii..o sa zica lumea ca m-am distrat, nu am nascut...

apropo de telefoane in spital..nici eu nu am raspuns decat sotului..ca maica-mea intrase deja in crize..da n-aveam chef de vb..stiam ca vorbise sotul cu ea...si nici chef de vizite nu am avut.decat sotul si o data soacra si atat.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

pt proaspetele mamici..
azi m-am indurat si am aplicat tratamentul cu batista bebelusului..nici car n-a zis bebe..deci, succes rasunator..ideea e ca trebuie pus mai mult ser, sa se inmoaie bine mucoasa.mai incerc si diseara sa-l desfund de tot,dupa baita, ca era super fornait saracutul de el, iar pompita numa il facea sa urle si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

eu am deja scrisa lista cu persoanele de sunat/anuntat, ca toata lumea mi-a pus in vedere sa sun /trimit SMS, sa stie dom'le ca am nascut....desi la cezariana programata zau daca vad unde e suspansul !

oricum saptamana asta am inrosit telefonul, si nu pot sa nu raspund ca intra lumea la idei, incepe si suna la sotu, la mama, iar pe mine, apoi suna si sotu si mama sa ma verifice si uite-asa !

39s + Sophia

Mergi la inceput

eu am trimis dupa vreo 10 zile un mesaj pe mess la tati si am terminat..de smsuri nu am avut chef.

cum ati scris voi colorat numele copilului?????

Mergi la inceput