Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ma duc sa pregatesc cupilul de scoala.
Revin mai tarziu

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

La fata nu ma umflu ,dar la maini din pacate da palmele sunt umflate...

Dana 35+ Luca-Rares
AMR - 5 Saptamani de stat in burtica la mami.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyamy spune:

Buna fetelor
Astazi merg la dr. pentru a stabili data cezarienei, ori 20 nov ori 21 nov. Am mari emotii. Cele care au nascut prin cezariana ma poate incuraja? Cand ati putut vedea comoara, dupa cate ore de la operatie si ce ati simtit in momentul incare l-ati vazut pe bebe. Eu o sa am o fetita si sunt tare emotionata de ce va urma. Voi ati avut inainte de nastere stari de plans. Eu le am aproape in fiecare seara ca imi este fff.greu cu burtica, noaptea nu dorm sunt amortita, cred ca e ceva normal, nu? Stiu ca merita efortul dar nu ma pot stapani cateodata.
Va pup pe toate.
diami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lala, multumim pentru cafea :) Desi nu mai am voie sa beau imi place la nebunie aroma. Stefania nu s-a trezit inca?

Eu ieri am ajuns la G.Alexandrescu la chirurgie pt buricut cu puiul. Desi toata lumea a fost super mi se pare traumatizant sa mergi la spital cu un copil de 10 zile.
Nu i-au legat cum trebuie cordononul la nastere si a cazut doar o parte :(. Mai mergem maine la un control, sper sa fie totul bine.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Vin si eu la o ! Ce faceti voi, nu aveti somn de dimineata?
Apropos de picioare umflate! Mie mi se umfla piucioarele foarte putin, spre seara, in conditiile in care eu stau toata ziua pe scaun. Am redus sarea si cred ca este foarte bine.
Ieri mi-am luat inima in dinti si m-am cantarit: 8 kg in plus. Nesperat de bine!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+ Ioana
AMR 19 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Ma tot chinui sa fac bagajul de spital. Nu stiu ce haine pt. bebe sa pun. Voi ce ati luat la voi, cu ce ati imbracat bebeii in spital?

35+ Ioana

Mergi la inceput

Am pus majorete pt. Andrei!!!! Il asteptam cu drag pe primul baietel din noiembrie!

35+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
NE-a cazut buricul
Vasari stai linistita ca totul o sa fie bine ,trebuie sa fii tare ca bb te simte.
Anne eu am avut body-uri,pantalonasi,caciulite ,ciorapei cate trei randuri.
Pupicei la fete ,citesc din urma si revin

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DYAMY...eu am nascut prin cezariana acum fix 2 saptamani..eu iti recomand din suflet anestezia locala si pe bebe il vezi in 5 minute de cand intri in operatie iar refacerea este mult mai rapida ca la anestezia totala..ce simti cand il vezi???...noroc ca am avut sonda ca eu sigur am facut pe mine de fericire ..succes si curaj!!

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Georgica si Roxanica ce faceti mama?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

Mergi la inceput