Dr Calciu - Filantropia

Dr Calciu - Filantropia | Autor: felicia74

Link direct la acest mesaj

Prietena mea merge mai nou la dr Calciu de la Filantropia ptr niste probleme ginecologice. Din pacate nu stie foarte multe despre el. Il cunoaste cineva?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

mie imi fusese recomandat drept un dr foarte bun, dar fiindca a respins din start posibilitatea de a naste normal dupa cezariana, cum vroiam eu, am renuntat la el. nu l-am vazut decat o data si mi-a facut o impresie buna, dar m-am enervat ca am asteptat o gramada la usa, ore intregi(acum 4 ani, poate intre timp s-au mai schimbat lucrurile)

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Da, eu il cunosc. Mi-a urmarit sarcina si am nascut cu el, acum 4 ani. Intr-adevar, este un medic bun, eu am fost destul de multumita de el.
Ma rog, spun "destul" pentru ca am mai avut si nemultumiri, dar nu erau legate de profesionalismul sau, ci mai mult de stilul de comunicare al domniei-sale . Eu eram extrem de stresata (am avut si o sarcina cu probleme) si incercarile sale de a ma linisti le mai luam drept dezinteres. Dar nu era deloc asa .

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput