Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (260)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana mersi, e fain rau...
Pisica aceea alba am vazut-o pe laredoute la 50 euro, si aici e 289 roni. ma gandesc ce pret o avea si poneiul asta in strainatate.acum m-am uitat mai bine si am vazut cat costa1.700 roni!!!!
Janina e belea bona voastra.cum poate sa-ti zica fetitza cand esti o d-na in carne si oase.macar se intelege bine Carla cu ea?are grija de ea?

merg si eu la tv si sa-i dau lapticul piticului.
pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Parca zicea ANDA ca l-a vazut la vreo 250 de euro. Oricum, mult mai putin.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

J, e de milioane bona ta ! Ai cautat-o mult ?

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu am luat ieri o plastelina de la Kaufland, si nu m-am abtinut sa nu i-o desfac. Am vrut sa i-o pastrez pt mos, dar cand am vazut ca se chinuie cu niste resturi de plastelina in toate nuantele de maro ... m-am repezit la plastelina cea noua.

V-o recomand foarte calduros ! Am facut poza cu ambalajul. http://www.dropshots.com/lunanoua2#date/2007-11-14/01:41:34 A fost de la Kaufland , pana in 2 lei. Peste ambalajul acesta era cutiuta transparenta cu multe culori de plastelina. Culoarile sunt foarte vii, la textura este moale si usor de modelat, nu miroase nicicum, si e si tare ieftina. Uite asa arata si continutul: http://www.dropshots.com/lunanoua2#date/2007-11-13/22:32:53

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..noi suntem bine, dupa ce ne-am culcat la 8:30..odihnite deh...Ieri am condus chiar bine la plecarea de la serviciu, in conditiile in care va inchipuiti ce trafic este la ora aia! Bia insista cu "ti-e sete" si imi toarna apa pe git...mai arunca si ea cite un "ce-i asta?"..ma refer la propozitii, ca in cuvinte vorbeste o gramada si nu poceste mai deloc cuvintele..numai daca sunt lungi, desigur, gen maimuta!
In rest nimik nou sub soare..in weekend vreau sa trec si pe la fac sa vad cu ce se maninca si sa-mi procur cartile ca m-am obisnuit sa invat si imi lipseste!
Colega mea i-a cumparat bucataria care sta in masina ca sa nu o duc sus ca sigur i-as da-o inainte de evenimente...am dat comanda de bebelus cu accesorii de la Quelle...si cam atit!
Maraki si Ana S mercic de urari..Doamne ajuta ca mi-a iesit si mie dupa atita carte!Cum mai e Angelos? Tot pe regim? Tibi mai picteaza?
Monica esti in greva cu scrisul sau ce?

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza.
CATA ti-e urat singurica?
Nu-s in greva,dar m-am apucat serios de lucru (si aici si acasa) ca vreau sa ajung super la zi,sa stau cu cracii in sus de sarbatori si in rest,in pauze, citesc o gramada de chestii interesante de pe net,deci nu mai am timp de scris.Si nici n-am ce scrie interesant.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Bai nasol ca abia atunci stai cu cracii in sus! Trage tare ca sa scapi..te inteleg...

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Neata si de la mine,
Azi noapte Andrei a fost super agitat.Nu stiu ce a avut.A dormit in patut pana la 2 jum dupa care a inceput s aplanga si sa-mi ceara lapte.L-am luat la noi in pat , s-a foi , rasucit.L-a inghesut pe Dan ca intamplator am facut schimb de locuri .Iar dimineata cand m-am rasucit spre el avea ochii deschisi , a ras la mine si mi-a zis
-Mami late , aseapta.Dupa ce i-am dat laptele, l-am mutat in patutul ui si a adormit.Chiar nu stiu ce o fi avut, i-o fi fost cald, pate il doare gatul.O sa-i zic mamei sa fie atenta azi.

Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

In drop am pus poze cu bb comandat si cu un tort de care m-am indragostit de nu mai pot dupa el..
Anca poate a avut si Andrei o noapte mai proasta..pupici!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Pe pitic l-a dus sotul la gradi. cred ca ii era dor...mi-a zis ca asa a fugit la copii...dragul meu!!!
aseara a baut putin lapte
+cereale, cam 150 ml, dar in dim. asta l-a baut pe tot.
Acina si Marco s-a trezit plangand azi noapte, si l-am luat cu noi in pat. cred ca ne pregatim pt. maselute, astfel nu inteleg.
Ce tare e Andrei cum cere el lapticul...scump frumos.
Deea lasa ca merg si eu in Kaufland sa vad de plastilina dintr-aia.
Cata sa vezi ce set misto pt. papusa e pe laredoute, si ieftin...carucior, patut, scoica, geanta si nu mai stiu...toate de la Graco. daca gasesc produsele pun linkul sa-l vezi.
Moni ce sa zic...spor la munca. ceva ai patit tu, ca nu-ti sta in caracter sa nu zici nimic de Diana, nici poze si filmuletze nu ai mai pus.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput