Mamici de Martie-Aprilie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
kitzy spune:
Ursuleata tin pumnii sa nu fie socat![]()
Voi ati auzit ca deja s-a bagat in parlament sa nu se mai dea maternitatea 2 ani?! Astia-s nebuni?! Sper din tot sufletul sa nu se aprobe.
16+ cu posibil 
Kya spune:
Ursuleata si nu ne zici si noua unde si ce e cu cursul asta? Pliiiiz!
EDIT:http://firstbebe.ro/blog/documente/Pachet_standard_cursuriFirstBebe.pdf Am inteles eu bine, chiar e gratis?
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
yoyoyo spune:
Buna burtici,
Dau buzna si la voi, haideti sa va zic si voua celor care aveti pofte si timp sa faceti ceva dulce in casa.
eu sunt mamica de mai_iunie2007 si am papat frecvent cat timp am fost gravidutza "ciocolata" de casa(e de fapt mai mult eurocream).
Aveti nevoie de 200 ml apa, 350 gr zahar, 250 gr margarina sau unt si 500 gr lapte praf (eu cumparam lapte imbogatit cu calciu se gaseste la Metro) 2- 3 pliculete de zahar vanilat
Fierbeti apa, zaharul si untul pana da un clocot apoi lasati sa se raceasca , cind e rece turnati laptele praf si amestecati cu mixerul sa nu se faca gogoloase si gata.
Acum in jumatate din cantitatea obtinuta pun si 2 -3 linguri de cacao si golesc in boluri din ambele compozitii in acelasi timp si iasa frumos si aspectuos ca si eurocream-ul de cumparat. Eu prefer mai mult simplu, sotul papa partea cu ciocolata.
Sper ca o sa incercati si va urez Pofta buna, Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Daca va place de noi puteti sa ne Votati www.procinema.ro/concurs/pune-te-pe-ras/pune-te-pe-ras/top-20/1764.html" target="_blank">AICI
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)
zozela spune:
Miha nu stiu unde-s nametii!Am vazut la stiri-blocaje in trafic in jud.Suceava-din cauza nametilor!!
Mami prefer sa ne vedem face to face decat asa pe net..Cred ca ar fi o idee buna sa ne punem pozicile intr-un album privat.Ceva de genul mailului comun!Ce ziceti?!Asa nu ar mai trebui sa ne ferim de ochii rau intentionatilor!![]()
Sovi si mie imi place la nebunie topicul!
Mary imi pare rau ca te-a certat nenea doctorasul!
Hai-curaj ca nu-i asa de rau..Cu vointa si rabdare-treci muntii!
Laly!
Cristina cu siguranta anul asta veti avea parte de muulta zapada!Ahh..ce frumos va fi!!O sa-ti scoti parleala pt.anul trecut!Acum vei avea un copilas cuminte si inca unul in burtica!!
Ce poate fi mai frumos?!
Si eu am pastrat adresa site-ului si-l ascult zilnic!
Bubu uite o
de la mine!Eu as zice ca in max.2sapt.BB va face box cu abdomenul tau..asa ca..pregateste-te!![]()

Kitzy!
Ursuleata ce surpriza frumoasa i-ai pregatit sotului!!
Sa ne povestesti cum i s-a parut si-bineinteles-cum sunt cursurile!
Eu mi-am facut un piure si am papat cu branzica..gol..far painica
Sunt gigea acum

Ela..
in 21 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Clabuc spune:
Zoze,
si eu fata iubitoare. Foarte buna ideea cu pozicile pe adresa noastra comuna. Cand o sa am timp, asa o sa fac, mi le pun si eu acolo, suntem mai ferite asa. 
Laly
21+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Kya spune:
Wow, Zoze o idee excelenta cu pozele pe mail-ul comun! 
Pe net asa la liber nu vreau sa pun poze, dar acolo e ok.
Ma duc sa fac o selectie, si sa vin cu pozici!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Randunici dragi, tare mi-as fi dorit sa va pot raspunde tuturor punctual, dar deja stau de mult timp pe scaunul tare de la birou si...am promis sa fiu cuminte!
Multumesc tuturor pt gandurile bune, cred ca n-a fost una sa nu-mi adreseze incurajari! Maare inspiratie am avut eu cand m-am bagat pe forumul asta si pe ramurica asta.
Normal ca-s cu moralul jos, mi-e greata acum ca in primele luni, ma doare spatele, acum si
din cauza injectiilor cu Nospa si Scobutil, le-am inceput aseara, incercand sa-mi fac singura dar din cauza burticii nu reuseam sa ma intorc bine sa vad ce fac si am clacat, zicand randunoiului ca-mi ajunge cat ma intep cu insulina, nu mai pot!!!si saracul, s-a oferit sa-mi faca el, am invatat ingineru sa faca injectii in fund; ii tremura mana dar se dadea tare si mi-a facut f usor si aseara si dimineata inainte de a pleca la servici, chior de somn cum era. Astea dor insa mai tarziu, nici nu mai stiu cum si pe ce sa stau
. Oricum, m-a sunat o colega ca a vorbit cu o asistenta cu care lucrez eu care a zis ca pt mine vine si de acasa la orice ora sa-mi faca injectie, deci poate scapa bietul randunoi...
Cu SCUZE celor pe care le uit (doar din graba de a reveni la orizontala):
-Zoze, tin pumnii la analize, imi spui tot, da?
-Simo, stii ca primul lucru te intrebasem daca oftalmologic e ok...Daca e vorba de muschi, pe langa medicatie (sau chiar mai imp) exista gimnastica medicala, e o subdisciplina oftalomologica ce se cheama ortoptica parca...oare aveti prin Bv asa ceva?
si nu dispera, gandeste-te ca Doamne fereste putea ramane fara ochi si atunci nu mai era nimic de facut. Biata de tine, offff...
-Kya, ceaiuri, ceaiuri si iar ceaiuri. Chiar daca dia...s-a oprit, ca sa te rehidratezi
-Mami, nimeni nu te-a uitat dar vezi si tu ce greu se tine pasul cu atata harnicie la scris...
Mai pup 

de asemenea Laly, Clau, Butucela haioasa, Mihutza inzapezita,Lyvy soferita, Mary lou voinicuta, Simonette voiajera, Somleac eroina, Eve racita, Cory indepartata (heyyy, azi iar schimbam numarul saptamanii, dar cica mai avem pana in luna a sasea), Kitzy vesnic-tematoarea (bebe inca are loc sa creasca, fara sa cresti musai si tu; si stii de ce sunt perioade in care nu-l simti?-m-am lamurit si eu la eco de vineri: daca sta intors cu fata/mainile/piciorusele spre INTERIOR si da in matze, ceea ce se simte mai greu!), Ioana, Bitza, Bubu-movalie, SOOOVII verde, inalta si frumoasa si...uf, am obosit! Si CU SIGURANTA pe restul randunelelor burticoase.
Pentru orice problema medicala, reala sau de gravi inchipuita, doctorul Naty va raspunde online de acasa!!
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
kitzy spune:
Naty cred ca sunt un dezastru ![]()
Sa te faci bine, da? 
Noi suntem toate langa tine si iti oferim o imbratisare din toata inima 
16+ cu posibil 
Raluk31 spune:
Natynic,imi pare rau sa aud despre colul tau intredeschis
Sper sa se rezolve ,sa nu trebuiasca sa-ti petreci restul sarcinii la orizontala.
In rest,n-am apucat sa citesc din urma.
Eu si bebelusa mea suntem bine,chiar ieri am fost la dr.
Sanatate si zile frumoase de toamna tuturor burticilor!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
clauclau spune:
Fetelor dragelor, imi pare tare rau ca n-am putut sa fiu azi cu voi si a fost activitate aici, nu gluma! Au foat atatea randunici dragi mie azi pe creanga si eu am avut atata treaba la servici. Offff, a venit iar inchiderea de luna, bat-o vina!!!! 

Sper sa reusesc sa intru diseara de acasa macar sa citesc ce ati scris azi, sa ma pun la curent cu vestile. De asemenea sper ca sunteti bine toate si ca nu sunt si vesti mai putin bune.
Acum plec spre casa, va pup apasat pe toate si poate vorbim mai pe seara! 

Ps. Mi-a fost dor de voi azi, am avut multe tentative de a intra si mereu se ivea cate ceva de facut 
.
Pa, pa, pa.
CLAU
24 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!