Mamici de Martie-Aprilie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Politia facuse o razie.Toate prostituatele din bordel au fost scoase in strada si puse in rand pentru a fi verificate. Bunica tinerei trecea chiar atunci prin zona si imediat ce si-a vazut nepotica se duse tinta spre ea: - Ce faci nepotica draga? De ce stai la coada? - Pai, bunicuto, stii, am auzit ca se dau portocale proaspete… - Serios draga? Pai hai ca sta si bunicuta cu tine, ca as minca si eu… Ajung politistii si la babuta. Se mira unu: - Doamna, am trait s-o vad si pe asta…La virsta dv. mai puteti? Babuta raspunse mindra: - Imi dau jos proteza si le sug

Dana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Dana bine ca s-a rezolvat cat de cat. Si eu mai sunt nevoita pe ici pe colo sa stau in fum de tigara si urasc lucrul asta din tot sufletul meu de fosta fumatoare (acu multi ani in urma). Ai dreptate cu hormonii, trebuie sa-i tinem in frau bine de tot.

Aseara tati a stat cu mana pe burtica si Victor s-a gandit sa-si faca simtita prezenta . De ambele dati, l-a speriat foarte tare pe ta-su! "wow, chiar asa se simte...! s-a miscat, am simtit...!" Da, tati, asa se simte, si inca suntem mici mititei. Pana la urma a dat-o cotita, ca nu s-a speriat, doar ca l-a luat pe nepregatite

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Clau nu conteaza cat mananci-ci-ce mananci!!Nu esti anemica acum-nici eu nu eram in August,dimpotriva!!Dar..De ce sa nu stai tu linistita?!
Kya am poezii..sute!!Apropo..Am o ghicitoare:
Dau rugina florilor
Verde griu ogoarelor,
Vin cu note, teme noi,
Iar in geamuri bat cu ploi.

??Cine eee??...Noiembrie!!!
Frumos Mami,fruuumooos!!
Haideti ca fug sa mesteresc la cap.nou!!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'Neata!

Clau, ia fierul ala. Explicatie empirica: in sarcina, creste volumul de sange. Creste deci si numarul hematiilor. Rezerva ta de fier este insa aceeasi, corect? Deci o cantitate mai mare de hematii tre' sa se descurce cu aceeasi cantitate de fier, pentru a putea forma oxihemoglobina ( combinatia prin care este transportat oxigenul in tzesuturi, deci si la bebe ). Cand tu respiri, amaratul ala de fier pe care il mai ai, nu mai "agata" atata oxigen cat ar trebui...nu crez ca ai nevoie de toate consecintele alea...Naty, Ela, gresesc?

Kya, !!!Sunteti niste frumosi, iar tu esti o delicata . Io mai vreau pozulici!

Trebuie sa o pup tare pe Cory, si sa ii spun ca ma gandesc la ea!!!

Citesc din urma si revin!

Pup.

Olga 23+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

IIntrebare la Radio Erevan :
>
> I: Cum trebuie sa fie o femeie serioasa?
> R: Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant.
> I: Credeam ca aceea e o femeie adultera.
> R: Femeia adultera are sot si mai multi amanti.
> I: Credeam ca aceea e o femeie usoara.
> R: Femeia usoara are doar amanti.
> I: Credeam ca aceea e o femeie pierduta.
> R: Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant.
> I: Credeam ca aceea e o femeie singura.
> R: Femeia singura e aia care are numai sot...

Cam incurcat, nu?...
Clau, nu conteaza ce mananci, dar bebe creste si are f multa nevoie de fier, deci necesarul e mult peste ce ai TU nevoie in mod obisnuit. Nu mai negocia atata, ca pun bata pe tine!
Pidana, ma bucur ca se mai indreapta lucrurile. Ehei, mi se pare mie sau miroase a capitol nou in care vestile rele se indreapta???

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

ma duc si eu sa citesc din urma si ne vedem in urmatoarea statie!

Pupici dulci!

mami_papatot 19+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata fetelor!!S-a terminaaat!!
Avem crenguta nooouaaa!!!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos