Mamici de Martie-Aprilie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, las ca ai timp sa scrii la doctorat. Vine el cheful.
Cred ca Pidana este mai motivata ca tine sa iasa actoria cum trebuie. Dar tu mai, chiar asa sa nu poti o minciunica mica si justificata? :))

sovi 16+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu pot, Sovi, nu pot, ma tradeaza mutra...
Hai sa va zic niste bancuri, oarecum in concordanta cu tema zilei:

La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot.
La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA!
- Sunt 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.
- Poti alege orice barbat la fiecare etaj, sau poti urca la etajul urmator.
- Nu te poti intoarce la etajul inferior!
O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie
I. La etajul unu pe usa este urmatorul afis:
Acesti barbati au un loc de munca!
Femeia decide sa merag la etajul urmator
II. La etajul al doilea pe usa afisul contine mesajul:
Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!
Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator.
III. La etajul al treilea pe usa este urmatorul anunt:
Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi!
“Wow” isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator.
IV. La etajul al patrulea pe usa este scris:
Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de inebunesti si ajuta si la treburile din casa!
V. Incredibil! exclama femeia. Cu greu pot rezista! Insa decide sa mearga la etajul urmator
La etajul cinci pe usa este urmatorul afis:
Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de inebunesti si ajuta si la treburile din casa si sunt extrem de romantici!
Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat la acest etaj, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel.
IV. La etajul sase se afla urmatorul afis:
Esti vizitatoarea cu nr. 31.456.012 a acestui etaj.
Aici nu sunt barbati.
Acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie.
Multumim pentru ca ati ales sa vizitati magazinul nostru!

Vis a vis de acest magazin, s-a deschis unul asemanator de unde barbatii isi pot cumpara o nevasta.
I.La primal etaj sunt femei care sunt inebunite dupa sex.
II. La etajul doi sunt femei care sunt inebunite dupa sex si nu te bat la cap.

III,IV,V,VI.
Etajele de la 3 la 6 nu au fost niciodata vizitate de barbati!

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

salutare!scrisesem ditai mesajul si am facut ce-am facut si l-am sters...

deci: tocmai am terminat o supa cu galuste care mi-a iesit divina...(sau n-am mai mancat eu de mult...)

sunt foarte irascibila de cateva zile...sau plang prin casa fara motiv (exasperandu-mi astfel sotul din dotare). vechea mea problema cu unul din rinichi si-a facut iar aparitia, asa ca nu ma simt deloc in largul meu...ma duc la baie foarte des si degeaba...si doctora mea e in concediu asa ca tre sa astept pana luni...sper sa nu fie grav...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 24+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

alta randunica cu probleme...in orice caz, Maria, bea lichide multe, orice ai avea!

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Rnadunicilor....vad ca va vaitatzi fiecare de ceva!
Cu barbatzii...ce Dumnezeu? Nici pana acum nu ati aflat ca sunt facuti cu deshtul? Sunt din alt material....Doar noi putem sa-i intelegem si sa-i iubim asa cum sunt...!!! Reveniti-va...horminii sunt de vina! Eu as mai face 10 copii de-ar fi barbatu meu asa calm! Atentie..calm nu iubitor sau pupincurist!!!

Acu sa va spun si eu cate ceva...mai mult de rau...sau poate de bine!
Cu pregatirile suntem in stand-by ca nemernicul de proprietar la care gasise sotzul meu apartament de inchiriat in Bruxxeles nu mai raspunde la telefon...nah Dupa ce i-a zis Laur ca am cumparat biletele de avion cum nu a mai raspuns la telefon! Nici nu stim ce sa facem...de gasit altceva nu avem mari sanse ca nu cunoastem pe nimeni altcineva...suntem in pom! Problema e ca vom pierde si biletele si banii pe care i-a mai lasat laur pe acolo sa aranjeze una alta...! Cum o vrea Dumnezeu!
Mie pe de o parte nu imi pare rau caci nasc si eu aici langa familie nu sg printre straini fara sa stiu limba si altele de genul asta! Bine ca nu am avansat mai mult cu pregatirile ca luam foc rau de tot!
Nu stiu cum exista pe lume astfel de oameni care stiind ca Luar urmeaza sa vina cu copilul mic si nevasta gravida...te lasa asa...Nu stiu zau!
Voi ce ziceti de chestia asta??? Ca nici la familie n-am zis...am tinut in mine si voi sunteti singurele care stiti!
Mai e si problema mea cu colul si uterul predispus la contractii...Ma baga si astea in ceatza caci mi-e teama sa merg ...daca nu apuc sa imi fac asigurare si ma apuca nasterea asa pe neasteptate???

Va pup pe toate!!!

mami de Luca si 25+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dragele mele, iacata ca scot si io capul de dupa crengutza,
Imi pare rau ca citesc atatea veshti neptacute, am ma avut noi perioade in care eram under ground cum se spune dar sper intr-o revenire mai ales ca se aprope sarbatorile.

gbutucica, un pupic pentru ca te-ai ingrijorat ca n-am mai zis nimic dar noi suntem bine, papam, crestem , batem la mamii la ficatzei ca deh... avem 25 de saptamani deja. Tu cum esti?
naty, Stiu ca treci prin clipe neplacute si imi pare rau. Sacrificiul pe care trebuie sa il faci tu pentru copil este mai mare decat al multora dar nu te demoraliza. Mai cateva saptamani si gata, si o sa ai in brate minunea vitii tale. Felicitari sotzului pentru tot ceea ce face pentru voi. Te pup si sanatate la maxim iti doresc.
simo27 Am fost si eu si sotzul tare tristi si tot de Davidutz vorbeam si cum nu e drept sa ti se intample asa ceva. Desi nu suntem cadre medicale el stie mai multe despre sanatate ca a citit o gramada si chiar a avut un prieten care mic a avut problema asta. A zis ca se va reface dar ca trebuie ceva rabdare si intr-adevar asa cu zicea naty e nevoie de ceva exercitiu al ochilor. Eu ti-as sugera sa cauti pe net si prin carti, formula AS... in fond nu e doctor mai bun ca tine...e o vorba.
mami_papatot, nu te amara ca iubita esti de nu se poate. Am mai scris despre faptul ca al meu sotz a luat un curs la scoala ceva legat de comunicarea inter umana si psihologie si am citi si eu .BARBATII SI FEMEILE GANDESC DIFERIT datorita cromozomilor si este una din cauzele neintelegerii in cuplu. Mai ales acum ei sunt preocupati de cu totul alte lucruri decat noi. Noi ne gandim la un aspect al vietii dupa ce vine bebe, ei la altul si multe femei inteleg asta ca bb nu vor copilul ( ma rog le trece prin cap).La sotul tau este si amprenta copilariei. Si eu si sotzul provenim din doua familii care sunt diferite ma refer la dragaleli :) (uite cand am fost acasa ai mei nu ma vazusera de mult mai puin timp decat ai lui, da' au plans.... ce-au mai bocit, ai lui...o strangere de mana si o batie pe umar.) In schimb el e asa cum esti tu un copil in haine de om mare si sa sti ca-i tare bine. Sa nu te schimbi ca mie imi plac oamenii asa ca voi. Adevarul ca in situatii importante nu e om mai intelept ca el si mai serios... cateodata as vrea sa nu fie asa dar din pacate diferentelor de gandire sotz- soatza sunt lucruri care lui i se par importante si mie nu si invers. Uite sotzului tau sa ai biletele la concert i se pare mai important decat sa zica iubi iubi....toata ziua, asa e felul lui, asa gandeste el. eu cred ca nu poti sa apreciezi mai mult un barbat care se consuma ca nu te poate face fericita si isi sfarma creierii cum sa faca asta decat unul care te iubi iubi toaaata ziua da il doare-n cot daca tu esti multumita de casa ,de masina,serviciu ...de viata in general.
Invata-l cum este el ca om, apreciaza-l pentru tot ceea ce este el, iubeste-l pentru ingrijorarile lui, iarta-l pentru lipsa de prea mare romantism. Importanta este dragostea, increderea si respectul
sovietica ,Parca am gandi la fel. Uite inspiratia http://www.babybeddingtown.com/, sunt o gramadaaaaa de idei(351). Si eu dupa sarbatori tot asta vreau sa fac, desi sunt de cumparat. Te pup
GAGHI, FELICITARI PT BAIATZELUL JUCAUS
pidana, nu stiu ce sa zic, sincera sa fiu cred ca pasul facut anume de a te muta la ai lui pune multa presiune in relatie si mai ales tu fiind in casa la ei ....o sa fi cea mai afectata. Cum te intelegi cu socrii? Ii simti aproape de tine? Poate oamenii nu realizeaza prin ceea ce treci tu, nu toti suntem la fel. Incearca sa spui deschis ceea ce nu iti place, as frumos, cu vorba buna...(sau poate ceva de genu bate saua sa priceapa iapaar merge mai bine?????) Nu stiu dar tare mult as dori sa aflu ca esti bine la cap moral.
ZOZE, sa treci cu bine peste toate hopurile, si pupici de imbarbatare.

Va pup pe toate si am zburaaaaaaaaaat la trebi.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vaaai ma gandeam ca ati deschis deja cap.42 si vooi!!
Gaghi felicitari pt.!!Gata,l-am trecut si in listuta!
Naty ce face soferul ala-pt.ca stau cu bagajele facute de la pranz!Daca l-ai trimis peste Dana cu ..il iert!!
Sovi macar daca m-ar fi luat de la frichineala..Nu stiu ce i-a venit burticii buclucase.Am zis ca incerc sa fac pauze mai lungi de net si o sa stau intinsa frumusel in patutz at.cand privesc la tv.-nu in fund cum obisnuiesc!fata!
Ralucaspm si la tine facura mama hormoneii-megacocktail?!
Hai Bubu ca mai e putin-putintel!
Suupertare bancul Naty!!Dar..esti sigura ca-i banc?!
Maria si tu?!Maaai ce v-a apucat?!Afara din butoi-acum!!Haideti fetelor-adunati-va!!Trebuie sa constientizati ca suntem full de hormoni acum si ca trebuie sa-i controlam!Noi pe ei-nu ei pe noi!Haideti sa ne bucuram de burtici si loviturile jucause ale bebelusilor-care in curand ne vor parasi pantecele!Ce poate fi mai minunat de atat?!In acelasi timp trebuie sa fim f.atente si cu partenerii nostri-daca noi invatam sa fim mame si cred ca ne este mai usor,pt.ca sta in natura noastra-ei sunt..kkti(iertati-ma)pe ei de frica,uneori se simt neglijati si fara ..rost sa zic..si tot noi-trebuie sa le fim si lor alaturi!Ii iubim si trebuie sa-i facem sa se simta importanti,utili,iubiti si..doriti in preajma noastra si a bebelusului.Haideti sa nu dam cu pietre in ei pt.ca ii speriem si mai tare si or sa faca prostii si mai mari!
Simo stai linistita mama-incearca sa nu te framanti..Lasa-l pe randunoi sa se ocupe-si-dupa cum zici si tu..n-ar fi rau sa nasti acasa-inconjurata de familia care te iubeste!
Adriuta-ocupata pt.gandurile frumoase!!
Haideti sa terminam odata capitolul asta ca-mi sta pe creieri!Va invit sa balivernati in voie!!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna seara randunele,am intrat sa va salut si va caci tare dor mi-a fost de voi si de ciripeala voastra!Am avut probl. cu calc. si abia in seara asta l-am primit.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 23+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Inainte de a ma intoarce la capit.anterior sa vad ce ati mai ciripit vreau sa te intreb Naty daca ai auzit de medicmentul naturist Zuccarin(extract din dud japonez)?Eu am gasit intamplator reclama rasfoind rev.Ioana nr.21 si m-am gandit la tine.Produsul echilibreaza glicemia iar producatorul sau este compania daneza New Nordic.Parea interesant si de aceea m-am gandit sa-ti spun ca cine stie o fi bine...sau poate chiar stii de el.
Va doresc noapte buna!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 23+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna Maya, bine ca ti-ai rezolvat pb cu pc-ul...te asteptam la ciripeala....
Da mai Zoze...incerc...vom vedea... ptr grija!

Noapte buna iubitelelor!

mami de Luca si 25+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput