Mamici de Martie-Aprilie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dana, stai linistita, mi se pusese in carca si inventarul (ca de, noi n-avem contabil/avocat/economist, etc, tot medicii fac hartiile)- de asta tre sa scap oricum cat mai curand ca nu ma pricep si nu-i de mine.
Cu garzile insa...au fost colegi care mi-au zis ca daca plec in prenatal mai bine fac eu garzile pe vreun an inainte decat sa le las pe mana altcuiva, care nu va fi asa intelegator (aiurea, abia astept sa scap si de chestia asta!)
Si daca aud cumva ca mai tragi vreun fum, dupa ce vine soferu de la Craiova cu Zoze il trimit la tine cu

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

valeu ce am latzit pagina cu linkul ala stupid. Am reparat-o, mai bine mai tarziu...multumesc ca n-ati dat cu rosii.

Pidana, of ce rau imi pare de situatia ta si cum m-as duce peste socrii tai cu , mai ales ca stati la nici 10 minute de mine! Eu in locul tau n-as lua nici o decizie radicala pana sa nasc. Sunt sanse mari ca Omul tau sa se schimbe mult cand si-o vedea odrasla. Am exemplu la niste prieteni, ea a ramas din greseala gravi, el s-a cam acrit pana la nastere, iar acum nu il mai opreste nimeni din turuit despre fiu-su!
Incearca sa faci un plan mai gandit de sensibilizare a lor. Omu ia-l frumos de o aripa si invita-l la echo cu tine, in caz ca n-a mai fost. Cel putin pt noi a fost un moment magic. Nu l-am mai vazut niciodata asa fara cuvinte ca atunci. Iar in bucataria/camera plina de fum, poate daca stai putin si "lesini"? Sau sa fugi repede la wc sa icnesti tare a ? Nu stiu, poate iti vine in minte o lupta mai subtila...Mie imi par genul de oameni la care poate functioneaza dinastea simple, dar date naibii Asta cu tzipatu la ei, aproape sigur nu cred ca merge. Lasa-i sa creada ca fac un efort din bunatatea lor de a-ti face un bine, ca nu sunt sanse sa ii faci sa le fie frica de tine.
Ignora-ma daca zici ca dau aiurea din gura, da tare m-a durut sufletul de situatia ta

Naty, ce frumos zici tu de omul tau... ma bucur ca ai reusit sa vezi jumatatea plina!
Confirm cu muncitul (in aeroport) pe 1 ian, e cumplit! aveam tura de la 7 la 19, moaaama ce mai adormeam in tramvai din picioare!

Zoze, si eu am niste dureri de burtica mama-mama, da e din cauza mea, ca aseara iar am avut pofta de frichineala Stau si indur, ca la mine nu merge no-spa. Azi nu am marsaluit in parc, numai Tai-Chi cat mai lent, sa nu supar chiriasu mai tare.
Spor la lucrare!

Rox traiasca Radu/Raluca! -superrrr nume! cu r, cum ne place noua :)

Gaghi, sa iti traiasca voinicul de Andrei-Ioan!

Eu intr-o saptamana am pus aproape 2 kile pe mine! Deci sportul NU ma ajuta la slabit! nici macar la stagnat!

sovi 16+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

si multumiri pt sfaturi! O sa vad cum merg la intimidare poate se rezolva ceva.

Fug spre casa ca ma trimite sefa la banca si cred ca fac o escala prin Sir sa vad de pantaloni cu burta, daca nu macar in Cora tot ma duc sa-mi fac putin de cap ca merit .

Dana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Of mai fetelor, ce o fi prin atmosfera asta ca vad ca numai de rau auzim???

Pidana,are dreptate Sovi ce zice, incearca sa te orientezi dupa sfaturile ei,sau macar gandeste-te la altele!!!!Ia-l cu binisorul si vorbeste cu el, si mai ales sa nu mai fumeze in camera aia care se zugraveste ca se baga mirosul ala in var si nu-l scoti nici cu ordinul parchetului.Iar la bucatarie incearca sa iei niste odorizante antitabac.Chiar ca si pe mine ma enerveaza comportamnetul asta si un pic de teatru cum a zis Sovi, le trebuie ....poate asa constientizeaza si ei.

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Am fost si eu sa faca TT si astept rezultatul in 3-4 zile, sper sa iasa bine, ca nu simt nimic nelinistitor.
Cand imi lua sange asistenta m-au trecut fiorii de ce ac mare am vazut, si la ctave asecunde a miscat si puiuta.In conditiile in care azi a fost cumintica.

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Dragele mele, va las, plec cu bitzu la cumparaturi la Cora si sper sa mananc si o inghetata buna.

editez:Ia uite, acum am vazut ca si Pidana merge la Cora.Ce bine daca ne-am intalni,dar cred ca ea aplecta deja,si eu strang

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ma alatur si eu grupului de randunici care se cearta cu randunoii Mie mi se pune pata pe soacra-mea (desi acum imi e si mila de ea pt ca e f afectata de pierderea sotului) si ma enerveaza la culme ca el e tot timpul de partea ei.

Cory, iti tinem pumnii si asteptam vestile bune in we !

Raluca 19+ Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helau, helau!
Vin si eu putin pe crenguta, astept sa scoale piticul si sa plecam la socrul meu ca e ziua lui si mi-e o foame de lup, dar ma pastrez pt. ciorba de burta si fripturici

Sunt putin zombilica, aseeara am lucrat pana la 22 si dimineata m-am trezit la 8 ca am avut tura de dimineata. M-am enervat si la servici, la noi se lucreaza non-stop, asa ca a trebuit sa ne alegem ce tura vrem sa facem, de Craciun sau de Anul Nou...m-am pus de Craciun dimineata, macar la 14 sa fiu acasa...of, abia astept sa intru in prenatal! In februarie o sa-mi iau concediu si apoi gata, adios!

Sovi, acum mi-am dat seama ca venea mai scurta bluza, pai esti lunga,nene! Eu am 1,62 si 64 de kile.

Mihutza, mersi de bata! Pana nu-mi da si al meu un picior, nu ma linistesc!

Zoze, asa ma gandeam si eu, dar parca pana trec cele 2 sapt e o vesnicie!

Naty, esti super cu doctorul on-line! Mai bine sa vorbim de altceva decat de probleme! Tu stai cumintica in pat!

Cory, chiar mi-era dor de tine! Tin si eu pumnii pt. Rezultatul de amnio si te asteptam pe crenguta! Sper ca esti bine acum si a trecut raceala!

Giani, ce vis frumos ai avut si mersi pentru batuta!

Gaghi, felicitari pt. Baietoi si ai grija de tine!

Bitzu, la Genetic ai facut TT?

Va pupacesc si eu pe toate, fara discriminare!

Oana 16+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Haideti fetelor, scrieti, scrieti mai repede sa schimbam capitolul!

Mergi la inceput

Toata lumea, incepand cu randunoiul, ma bate la cap sa ma apuc sa scriu la doctorat partea teoretica. Si ma enerveaza. O sa ma apuc, dar tare mi-e ca oricum nu voi vedea prea mult cerul liber in urmatoarele luni, asa ca e timp, deocamdata sa ma lase domnule in pace sa ma obisnuiesc cu noua situatie, eu care dintotdeauna am fost poreclita Speedy Gonzalez...
Si nu pot sta ore in sir cu laptopul in brate in pat, una e sa va scriu voua cateva minute si sa citesc alte cateva minute, sa-mi vad mailul, etc, si alta sa stau sa ma documentez si sa scriu o teza de doctorat, cand eu ma gandesc numai la afurisitu de col si ma doare de la ace!
Hai ca v-am facut capu patrat cu lamentarile mele, dar ce sa fac, daca nu va indemnati la scris...Trebuie sa coc eu un nou sondaj de opinie care sa va atraga un pic atentia...
A, Sovi, m-au distrat la maxim sfaturile date Danei, ai perfecta dreptate dar depinde...mie sigur nu mi-ar iesi. Sunt complet incapabila sa mint si sa ma prefac, chiar cand ar trebui. Cel mai bun exemplu, deunazi seful de sectie, exasperat de un oarecare pisalog care il urmarea, inainte de a se duce cu ala in birou, mi-a soptit: "Vino peste 20 de minute, da navala si spune ca e o mare urgenta in terapia intensiva, sa scap". Zis si facut, m-am dus, am zis si am pufnit in ras...Asta-s eu! Asa ca daca ar trebui sa lesin in bucatarie...nu stiu zau!

Mergi la inceput