Mamici de Martie-Aprilie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Mami, ai atata dreptate sa sti! Cand copilasul tau iti zice : te iubesc mami!, nu-ti mai trebuie nimic pe lumea asta. Este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla! Eu l-am invatat pe Razva pupacios si lipicios si am parte des de vorbele astea minunate! E asa de bine...
CLAU24 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
vreau si eu modelul asta de bebe ... ca mie imi pace pupicii dulci...si pijitricile!
mami_papatot
19+http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
mami_papatot spune:
deea, stiu ce spui ... uite, mama, care ne iubeste ca pe ochii din cap, nu ne-a zis niciodata te iubesc sau sa vina la noi sa ne ia sa ne pupe ... in schimb ne face toate mofturile si nici nu apucam sa spunem ce ne dorim, ca avem ( chiar si eu acum mare, sora-mea inca sta cu ea ca are doar 18 ani)...in schimb tata, nu ne-a luat niciodata ceva in dar ... maxim un martisor sau ne-a dat bani de ziua noastra sau un fir de floare de 8 martie sau de zilele de nastere ... in schimb, vine si ma ia de obrajori si ma pupa si ii sunt ochii plini de lacrmi ... iar acum decand cu bebe in burtica, e mai fericit ca niciodata ... si asta este si motivul pt care mi-as dori un baietel sa se urce la el in brate si sa-i zica te iubesc bunicule! cred ca la fiecare vorba ar mai intineri un an ... si de iubit ii iubesc pe amnadoi la fel de mult, dar diferit ca si manifestare ... si este adevarat cu traumele din copilarie ... mama a crescut cu mama ei care mai mult a stat prin spital (9), cu ciclotemie si alte tentative de sinucidere ... si bunicul D-zeu sa-l ierte, care era mai mult prin delegatii ... tata in schimb, a avut 2 parinti grozavi, bunicii mei si acum , la aproape 80 de ani, se mai dragalesc si isi spun vorbe frumoase ... bunicul este un om cu dragoste mare de Dumnezeu si printre 2 vorbe iti spune si o strofa di poeziile pe care le tine intr-un cufar de lemn, la el sub pat ... cat despre florinelul meu, maica-sa e o tampita iar taica-su e genul de om care, a fost plecat aproape un an cu u proiect in Oman si in toate mail-utile nu le scria decat de retele, de stalpi de tensiune, ce-a facut la nu-s ce trubna si asa mai departe...nu tu un va iubec, mi-e dor de voi, abia astept sa ma intorc acasa ... si astea sunt lucrurile de care eu incerc sa-l feresc ... si pentru binele lui, vreau sa-l fac sa-si dea seama ca nu e nimic rau in a-ti exprima sentimentele ...
clabucel, baga matale acolo un tricot si o sa-ti treaca si supararea ... mie mi-a trecut , desi sambata nu am vbit cu el decat strictul necesar...e bine sa ne descarcam ofurile aici unde suntem atat de apropiate , dar nici sa nu ne lasam prada supararii nu e bine ...
mami_papatot
19+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
mami_papatot spune:
simo, diduztul tau e un scumpicel si un frumusel (asa imi spunea bunica , ca ilalinta pe tata David, didutzu )... si gagalica botezta are o rochitza tare frumoasa ...
am uitat sa va spun ca sambata seara ma apucase sa caut locatii pentru botez .... ca eu cunosc o gramada si stiu cam cu ce se mananca, doar ca ce vreau eu ... deja am totul planificat la liniutza, hopul cel mare va fi asta cu locatia, pentru ca avand destui preoti in neam, vreau sa fac slujba de botez undeva pe o pajiste, sau macar pe o terasa dragutza ... ca nici eu si nici ora mea nu am fost botezate in biserica (nasul nostru de otez este un preot minunat, dar are parohiile in jud. Valcea)...doar ca acolo unde stiu ca au pajiste su se potriveste locatia cu tema pe care o am pentru botez, iar acolo unde locatia e de nota 10, nu au iarba decat in ghvece...cautam , cautam...cred ca sambata asta, tragem o raita pe unde imi miroase mie nasucul ca ar fi o treaba faina...abia astept ...
editez ca ma bate zozelina: gagici, eu ma duc sa fac ordine in sifonier, daca nu ma introc prea curand sa sunati la politia lucrurilor neimpachetate sau la comisia de calcat si sigur aflati ca m-au inchis!
mami_papatot
19+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
sovietica spune:
mami, eu parca mai degraba as croseta paturica. parca iese mai uniform. si cu patratele de diferite culori mmmm... desi nu stiu de ce, nu de mult am incercat sa impletesc putin si mi s-a facut rau dupa 15 minute de stat cu fatza in jos la lucru. si mai este o moda la americani (quilting ii zice) sa cosi paturici din mai multe culori de materiale, cu diverse modele si figuri pe ele, in genul www.victorianaquiltdesigns.com/VictorianaQuilters/PatternPage/AngelsAllAround/AngelsAllAround.htm" target="_blank"> asta
Papaciosule, nu te enerva pe randunoi, eu din ce ne-ai zis pana acum de el am ramas cu o impresie tare buna despre el, si nu cred ca s-a schimbat peste noapte. Si eu sunt in stilul lui, prefer sa arat iubirea cu o privire anume sau cu un gest anume, dar nu prea sunt in stare sa zic.
Si l-am avertizat pe randunoi despre asta inainte sa ne casatorim. Si in momentele in care sunt si ma port mai rece, Imi zice de 1000 de ori ce ma iubeste si cum sunt eu femeia vietii lui, si face balet in jurul meu, va dati seama, un Ditai omu la 100 kile :))
azi dimineata cand m-a trezit si m-a intrebat cu ce sa se prezinte bun de papa la mine, in timp ce faceam contactul cu realitatea, el deja imita nu stiu ce dans al vulturului dintr-o comedie si scotea niste onomatopee, de nu m-am abtinut sa nu rad.
Tre sa inchei mesajul ca mi-a venit Omu acasa sa manance. Ma duc sa ii ciripesc.
Nu inainte de a o incuraja si pe Clabucica sa isi puna lentile roz.
Hai bre, ca n-o fi asa de negru! 
sovi
16+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
PIDANA spune:
Foame mare , fetelor! Credeam ca nu ma mai satur desi mancasem acum vreo 2 ore, dar cum ieri am stat nemancata de-mi simteam stomacul ghem de foame si suparare, azi probabil ca recuperez.
Inca nu mi-a dat nici un sut fimiu, dar poate asa sunt eu mai nesimtitoare, am rabdare sa mai creasca sa ii traga cateva si lu tacsu' ca prea o cere.
Zic fimiu fiindca e posibil sa fie baiat (acum vreo 2 ani un preot mi-a spus ca o sa am un baiat; unei tipe care se chinuia de ani sa ramana i-a spus ca e gravida inainte sa afle). Poate maine ma indur sa ma duc si eu la doctor si daca fac si eco poate aflu si sexul.
De mutat ne-am mutat cu strictul necesar pt ca de la zugravit o camera s-a extins si la schimbat usi si inca nu e gata. Cel mai tare ma supara fumul de tigara. Socrii sunt fumatori inraiti si face si al meu front cu ei, deci sunt 3 contra 2in1. E casa lor, nu pot sa le spun sa nu mai fumeze. Dimineata tai fumul cu cutitul in bucatarie, iar seara in camera care se zugraveste. De aici am inceput eu sa fac urat
si am ajuns sa ma cert cu al meu.
Deci nu ma simt deloc bine, dar am acceptat sa ne mutam din ratiuni economice (dincolo nu aveam caldura si ar fi trebuit sa punem centrala si nu se stie cat mai putem sta acolo fiindca nu e apart nostru). Stau de o saptamana la socrii dar deja de 2-3 zile as vrea sa ma mut inapoi, sper sa mai rezist daca nu oi vedea cum o scot la capat.
Mami si al meu e scump la tandreturi. Oare barbatii astia chiar nu isi dau seama ca mai ales acum avem nevoie de mai multa atentie din partea lor? Noi ieri am fost pe punctul de despartire, dar i-am spus ca bb e si al lui nu doar al meu si trebuie sa aiba grija de el inclusiv inainte sa il poata tine in brate. Si unde mai inainte de asta imi spusese ca daca nu era bb el nu mai statea cu mine, ca s-a saturat de ifose si mofturi ... Trebuie sa am o discutie serioasa cu el fata in fata nu la telefon si daca nu ajung la un consens imi fac bagajul si il las "sa se ocupe si de persoana lui". Nu credeam ca o sa ajung la situatia asta, dar bine ca macar nu suntem casatoriti ca e circul mai mic asa. Na ca iar m-am enervat!
Am facut un roman, ma intorc la fisierul meu ca vrea sefa sa fie gata
.
Dana
16+
natynic spune:
Tot imi caut si eu prin casa lentilele roz, stiu sigur ca le-am lasat pe aicea pe undeva dar nu-s si nu-s...
Aoleu, fetelor, lasati certurile cu barbatii pentru fleacuri, toate avem acum tendinte paranoide. Sa vedeti ce plans ma apucase aseara ca daca situatia mea se prelungeste randunoiul se va plictisi si-si va lua lumea in cap; si m-a certaaat...Si mi-a trecut orice, inclusiv nemultiumirea ca vine tarziu si sta cu prietenii (pai cu mine acu ce sa faca??)cand l-am vazut cum serveste masa, imi cantareste painea si fructele (pt diabet), spala vasele si apoi tremurand imi face injectia in popo zicand ca i se rupe inima de mila mea. Zau, Mami, pana la urma la un partener de viata in primul rand de asta trebuie sa ai parte si eu cred ca Florinelul tau iti e cu adevarat un partener. Dar tu esti tanara si plina de viata si e bine ca esti asa, dar nu mai fi suparacioasa si ai grija cu dulapurile alea ce efort faci.
Tu, Laly, nu stiu ce ai patit exact dar eu te
dulce.
-Aoleu, cand va aud cu gimnastica, curatenie, gatit, dus copii in brate...

Simo de David, ti-am vazut odorul sa-l mananci nu alta. Te-am visat azi-noapte stii? Erai foc de suparata si trista desi un medic tocmai iti spusese ca suferinta lui David se apropie de sfarsit. Suna tare bine, nu??? Oricum, eu zic sa-i mai amintesti uneori sa-si indrepte capul, fara sa-l certi evident, ca sa nu ramana cu obiceiul asta. la naiba, in orice recuperare la muschi, nervi si oase, mai ales la un copil, trebuie un soi de exercitii, e la mintea cocosului
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Off, Pidana, la tine chiar ca motivele de suparare sunt mai serioase...Mi se pare lipsa totala de respect sa se fumeze asa, cu tine acolo...lasand la o parte ca eu si cand eram fumatoare inraita nu fumam decat pe balcon, maxim iarna in bucatarie, la geam, NU in casa. Daramite si in camera zugravita nou! Imi pare tare rau ca nu s-a gasit o alta solutie, habar n-am ce idee ti-as putea da, dar ma enerveaza ca esti in situatia asta realmente stresanta de care NU AVETI NEVOIE acum, tu si bebe-(Doamne ajuta)baiat.
Macar descarca-te la noi cand poti, prin spatele sefei, ok? 
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Simo27 spune:
Naty,m-ai pus pe ganduri...ce sa fac...trebuie sa ma duc la un dr de recuperare cu Davidutu?chiar daca celelalte doctorese mi-au zis ca nu e nevoie?!M-am saturat sincer,sa nu gasesc un dr competent,cred ca am fost la toti care au un renume pe aici prin Bv,si.....dau niste tel si sa vad!iti multumesc de mult tot!
Simo,mamica lui David
,
23+ cu 
zozela spune:
Salutare-salutare!!
In ciuda faptului ca m-am trezit cu dureri cam urate de burtica si spate(am luat No-Spa,fiti linistite) starea mea de spirit e mai mult decat ok!..Mai ales ca am primit vesti de la
Coooryyy!!
Uff..ce vesti uratele am avut capitolul asta..
Haideti sa-l terminam odata-sa scapam naiba de ghinion!
Cory-imi pare rau ca a trebuit sa iei antibiotic-bine ca a fost Ampicilina-totusi
Imi place starea ta de spirit-mergi linistita la spital,odihneste-te,ofera-i lui nenea Dr.informatiile necesare si
si vino repede inapoi cu povestiri si vesti frumoase!

io Simo draga-draga!!
si o mamicuta cuminte-Naty!Sa stai intinsa in patut..ca-s dupa colt
Giani sper sa fi gasit si Dr.Nu stiu
..Ma duce Deea maine la o tanti Dr.![]()
Dana vin eu cu
..dar la randunoi nu la tine!![]()
Ursuleata ma bucur ca sotul a fost incantat de surpriza!
Foarte frumos structurat cursul!
Ralu ce m-ai distrat cu visul tau!!
Sper sa-ti gasesti pantalonasi azi.Trebuie sa fie vreun magazinas cu hainute de bortzoase ascuns pe undeva prin oras
Da sfoara-n tara!
Vaai Sovi ce nebuna eeesti!!
Mi-o si inchipui pe Ralu cu burtoiul pe vapor

Acum..serios vorbind-Ralu-cred ca a-i putea sa-ti modifici o pereche de pantaloni care nu te mai cuprind la burtica,prin decuparea partii din fata si coaserea-in locul acesteia- a unui material elastic..Gaseste o tanti care sa se priceapa-sau un atelier de croitorie,ia pozica mea ca model si..actioneaza
..Nu da cu
..
Roxana sa ne tii la curent cu gym-ul!Poate ne dai si noua-cele care nu beneficiem de aceste cursuri in orasele noastre-idei pt.a face miscare-acasa.
Mami mie imi vine un miros de cocktail de hormoni dinspre tine!
Da-le o mama de bataie sa-ti dea pace,stai cumintica acolo si croseteaza paturica bebelului si..iubeste-l tu mai mult pe randunoi..ete asa..sa moara de necaz!!![]()
fata!
Rox..stii tu..io fac
de saptamana trecuta!
Si..nu ma oopreesc

Deea ia un
mic inainte sa vina randunoiul acasa si sa vezi atunci romantism..
..Baai..eu imi fac pofta singura!!
As bea un vin fiert cu scortisoaraa
Mama,mama..
Am vazut si burticaa!!
Sa creasca maare,frumoasa si roooz(daca se poate)!!![]()
Simo27 sa va traiasca finutza si flacaul pus la 4ace!!
Iti cam seamana jucausul!!
Laly vrei sa vin cu
si peste randunoiu' tau?!Vin sa stii-tre' doar sa zici!
Pupic la fata!
Maai..merg sa termin o lucrare pe care am inceput-o ieri si pe care am suspendat-o pt.ca ma durea mana de atata scris
Deh..daca trebuie de mana..![]()
Muuulti
pt.burtici,mamici,pitici!!
Ela..
in 21 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Olgutzika spune:
Heeeeei, lipseste omul doua zile si ce gaseste??!?!?
Mami, Laly, Pidana, luati aminte la Sovi, si cautati lentilele roz, ca nu e de gluma
. Hai, fruntea sus
!!!!
Ce-as mai scrie pe indelete eu acum, dar nu pooooooci!!! Treaba, ziua sefei mele, o mare sedinta cu toti dealerii auto din Ploiesti...Macar sunt multumita ca am reusit sa citesc din urma.
Pana imi "recapat" fortele, aveti grija de voi, da? Sa va mentineti sanatoase, ca pana una alta, asta e cel mai important lucru. iar cu moralul o rezolvam noi cumva pe crenguta, nu? Ca doara d-asta suntem ditamai stolul aici.
Va pup pe toate pe toate 
Olga
23+ cu
Ioana