Mamici de Martie-Aprilie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
ursuleata spune:
Eu m-am inscris pe net. www.firstbebe.ro parca...
Al doilea curs se numeste pregatirea pt nastere si nasterea.
Este f interesant. Ieri au fost 2 doctorite ginecol. si un psiholog.
este undeva pe la muncii. Eu am avut noroc..aici lucrez, la 2 minute de fundatie.
Sper sa va inscrieti si sa va placa. Sunt 5 cursuri in total.
curs 1: evolutia sarcinii
curs 2: pregatirea pt nastere si nasterea
cursul 3: lauzia
cursul 4: ingrijirea nou-nascutului.
cursul 5: sistemul de ingrijiri pt sanatate
ESTE GRATIS.
16+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
Clabuc spune:
Mami papacios si pupacios
, ai mare dreptate. Eu sunt intr-o stare foarte proasta acum, chiar nu aveam de gand sa spun pe forum, dar, sunt sigura ca ma voi simti mult mai bine dupa, stiindu-va pe voi aproape de mine. Recunosc ca problemele mele sunt foarte mici in comparatie cu ale altora, dar incerc sa trec cu bine peste momentele astea. Vorba ta, imi vine sa plec undeva departe pentru o vreme, asa simt acum. Probabil ca nu vom reusi niciodata sa-i intelegm pe barbati si nici ei pe noi; ma consolez cu gandul ca va trece si momentul asta si fiecare miscare a Bombonicii mele pe care o simt ma face atat de fericita si incerc sa uit de starea proasta pe care o am (din cauza Randunoiului, in cea mai mare parte).Oricum, nimic nu ma face mai fericita decat minunea din burtica mea, Asa ca, fuck them all (ma scuzati, v-am zis ca sunt nervoasa). mai bine ma opresc aici ca iar imi aduc aminte si m-apuca plansul si chiar nu mai vreau asta.
Va pup si sper sa revin cu o stare mai buna! 
Laly
21+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
rox_dox spune:
buna fetele...hop si eu.
imi pare rau sa aud vesti rele de la unele fete...curaj fetele, Dumnezeu e acolo sus si are grija de noi.
noi suntem in asteptarea ecografiei 4D de vineri...
in rest, cred ca imi apare vergeturi pe sani, mi-au aparut niste chestii rosiatice si cred ca astea sunt.
au inceput si niste contractii dimineata dupa ce ne trezim, cred ca sunt celebrele Braxton-Hicks. se face burtica pietroi pt cateva zeci de secunde, nu sunt dureroase.
bebe a devenit din ce in ce mai activ...alaltaieri ne-am conversat prin intermeduil burticii, a lovit-o pe mami de se vedea prin burtica cand dadea.e haios tare si f emotionant.
pupici!
_
20+
Pozele mele!
clauclau spune:
Neata fetelor,
parca nu e un capitol prea prielnic, am citit vesti mai putin bune de la multe randunici.
Pidana, imi pare rau ca te-ai suparat cu sotzul, stiu cum e ca noi abia ce ne-am impacat ca sa zic asa. Eram la fel ca tine saptamana trecuta dar randunicile m-au ajutat foarte mult si acum sunt bine. Asa ca , fruntea sus ca o sa treaca cu siguranta, sti ca el te iubeste ,dar noi in perioada asta suntem mult mai suparacioase.
Naty, imi pare rau ca faci atatea injectii acum. Sa stai cumintica in pat, trebuie sa fie totul bine.
Mami, te pupacesc si ne luam de mana. Si pe mine ma bumbaceste rau asta mica!!!! Misca intr-una, cred ca si in somn...Si ma trezeste noaptea , cat de adanc as dormi, sar in sus cand face atata taraboi in cuibusor!
CLAU
24 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mami_papatot spune:
Ralucas , asa ma gandsc si eu, ca mai e si de la hormoni .. ca la un moment dat chiar mi-a fost mila de el saracul, ca l-am inrebat, uite zi-mi ce faci tu pentru mine cu gandul sa imi arati ca ma iubesti si zice ... ce fac, nu fac nimic, ca tu nu vei nimic si nimic nu te multumeste ... ca am alergat ieri ca prostu tot bucurestiu sa iau bilete la concert la Banica ...
...na , mi-a parut rau, recunosc! si mai recunosc ca nici unul care sa nu ma scoata din te iubesc si sa umble brambura nu mi-ar placea .... dar uite asa, ma mai apuca si pe mine romantismul si ma mai ia gura pe dinainte ... cand aveam 16 ani, si asta stie si el, am avut, mult spus, un prieten cu 8 ani mai mare decat mine...ei bine, cat m-a iubit pe mine baiatul asta, nu m-a iubit nimeni ... si-mi aduc aminte ca inainte sa ne despartim imi spunea mereu si avea ochii plin de lacrimi, ca ii e dor sa ma uit la el dragastos, sa-l tin de mana sau sa-i spun o vroba frumoasa ( nu mi-am batut joc de el o clipa macar, doar ca nu-l iubeam ... era un prieten grozav si tin minte ca atunci cand ma privea i se umpleau ochii de lacrimi si nu stia ce sa-mi spuna mai frumos ) ... si de cate ori ma supar cu florin, ma gandesc ca asta este pedeapsa pt ca nu am stiut cum sa ma port cu baiatul respectiv ... eram copil pe atunci si poate nu mi-am dat seama cat de mult il ranesc, dar cata dragoste am simtit eu din partea lui ... mi-as dori sa simt si acum la fel ... de fapt nu sa simt, sa vad ... cand ne-am despariti, mi-a scris o scrisoare, n-o puteam citi de lacrimi si cred ca si acum s-ar intampla acelasi lucru ... desi nu am regretat nicio clipa ca ne-am despartit pt ca repet, desi el ma adora, eu nu l-am iubit nicio clipa ...
clabucel,
pe mine cand m-au apucat supararile alea mari , asa i-am zis .. ca abia astept sa-l tin eu pe bebe mic in brate si sa ma prinda cu manutele lui alea mici si sa imi spuna te iubesc mami...una peste alta, stiu ca exagerez cateodata, dar as vrea sa-l vad si pe el mai deschis...de multe ori imi da impresia ca nici nu se bucura cu adevart de ceea ce il inconjoara ... eu sunt genul de om caruia ii place sa faca surprize si sa vada ca a reusit sa-i faca fericiti pe cei din jur ... tata imi spune ca sunt prea copilaroasa si ca lumea in care traiesc nu e deloc cea reala ... si poate ca asa este ... desi sun t f constienta de multe lucruri si poate in unele privinte m-am maturizat mult mai repede decat altii, n sufletul meu am ramas un copil ...
au, mandrutza draga!
mami_papatot
19+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
clauclau spune:
Clabuc, te rog linisteste-te! Nu-ti face bine nici tie , nici lui bebe. Dar de ce te-ai suparat asa de tare , draga mea? Sunt sigura ca exagerezi , este din cauza hormonilor, hai zambeste si vorbeste cu bebe din burtik. Te pup tare si te strang in brate sa-ti treaca supararea. 

CLAU
24 + cu
Rebecca
deeapui spune:
Nu-mi vine sa cred ca am reusit sa deschid pagina de frum! de la 9 ma chinui!!! 
In fine..vroiam sa va spun ca am reusit si eu sa pun poze cu burticosul, nu sunt ft reusite fiindca le-am facut singurica, dar ceva ceva tot se vede
..sunt in linkul de la semnatura, daca dati click pe deea si intrati in albumul bebe2...iar in albumul noiembrie 2007 veti vedea ce baiat bine crescut am, cum ii da el floare lui buni de ziua ei..
. Gata m-am laudat destul.
Mami_papatot, vroiam sa-ti spun ca el il inteleg pe sotzul tau, eu sunt exact acelasi gen din pacate, il disper pe soztul meu
..nu stiu exact ce traume am avut in copilarie, de nu pot sa-mi exprim sentimentele, care crede-am ca sunt ft intense(sentimentele), dar asa sunt eu, mai rece. Plus ca acum cu neplacerile sarcinii..iti dai seama ca romantismul e egal cu 0. Dar sper sa-mi revin...Mai citesc si revin. Pupici.
Deea
13+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
Simo27 spune:
Dragelor: Clau,Simonette,Mami,Naty,Bitza,Mary-lou,Gbutucica,Olga,Ralucas,Ela,Camy,Cory,Sovi,Laly si toate celelalte

!Va multumesc mult pentru ca sunteti alaturi de mine!
Naty,dr oftalmolog si cel nerochirurg mi-au spus ca nu este nevoie de recuperare,de exercitii...mersi de sfaturi!
Simonette,tratamentul cu tanacan este pentru o luna,pana la control...si m-am cam saturat sa tot merg la dr,asa ca ma tin de doctoreasa asta,care ne-a ajutat!si il stresez si pe David,l-am dus pana acum la 5 dr diferiti si l-au chinuit destul...vreau sa ne tinem de tratamentul asta si sper sa dea rezultate!
Ma tin de promisiune si va pun poze,dar e tare buna ideea Elei,sa punem poze cu noi pe contul comun,sa le putem vd doar noi,fara alti bagaciosi!Sa-mi dati si mie ,va rog,parola!
http://community.webshots.com/user/SimonaDav
Simo,mamica lui David
,
23+ cu
clauclau spune:
Mami, ai atata dreptate sa sti! Cand copilasul tau iti zice : te iubesc mami!, nu-ti mai trebuie nimic pe lumea asta. Este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla! Eu l-am invatat pe Razva pupacios si lipicios si am parte des de vorbele astea minunate! E asa de bine...
CLAU
24 + cu
Rebecca
Clabuc spune:
Multumesc mult fetelor pentru sprijin
. O sa-mi treaca si starea asta. Capitolul asta chiar are ceva .... nu se mai termina odata???
Mami, cand voi intra si eu in prenatal (probabil sfarsitul lui ianuarie) ma apuc si eu de tricotat paturica pentru Clari (= Bombonica mea); nici nu stiu de unde sa cumpar mohair, n-am mai vazut de nu stiu cand. Cand eram mica, la scoala, am tricotat un pulovaras pentru papusa mea bebelus pe care o iubeam de nu mai puteam. A iesit tare dragut. Cred ca o sa ne prinda tare bine sa tricotam ceva pentru bebe, mai ales pentru confotul nostru psihic (la caldurica, un colind ceva ...)
Laly
21+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png