Mamici de Martie-Aprilie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana Claudia spune:
Naty - eu am dat postul de radio randunicilor. La-m ascultat si anul trecut: e minunat! Sper sa te tina cat mai aproape de casa si de pat ca de asta ai nevoie acum!
Roxana
24 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
natynic spune:
Multumesc, Roxana! 
Deci ma trezesc si gasesc subiectul nostru pe pagina 2...Rusinica!
Revin la pranz, sper sa am ce citi.
Va urez tuturor o zi minunata!
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
gbutucica spune:
Buna dimineatza!
eu sunt asa mai flescaita ,si conduc o foame de pers.( minc io acusica)
urez o zi excelenta pt toate fara sa fac vreo exeptie si multi pupici.(eu am avut o noapte excelenta ,toata noaptea am fact
cu rindunouiul si il simteam si pe bb in timp ce noi ne jucam
, a fost super ......dar pacat ca nu a fost decat un vis care s-a terminat cind a sunat tel. dimineatza
)
Cory suntem in continuare alaturi de tine si iti dorim multa sanatate,cu bb este deja bine
.
Naty sunt deacord cu tine ca sa terminam capitolul acesta. si sa stai cumintica in pattz
Ela nu ai mai spus nimic, sau mi-a scapat mie, Ai gasit mamica dr.??
Roxana pupici de 1000 de ori 

si ca esti randunica cu noi si ca ai facaut pe celelalte fericite( cu postul se radio)
Bubule si de la mine
, macar una asa ca sa iti revii dar si un
pe obrazul drept.
Pupam
si pe Clau, Laly, Mihutza, Delphinutza,Kya, Kitzy,MaryLou, Olga(?une esti si tu),Diana, Adriutza( iar disparusi),Simonelele,Papaciosul, Ralucile , Cristina,Sovi( eu ma intreb daca bb nostri vor fi fratzi de melodii , noi ce suntem Melodiile?)Ririan,si restul,si daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze ( nu e cu intentie)

Giani
24+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
kitzy spune:
Butucia frumos vis ai avut
Si eu mai am vise din astea fierbinti, sotzul meu e un martir ca rezista atata![]()

16+ cu posibil 
PIDANA spune:
Buna dimineata !
Am intrat sa va salut si sa va trimit ganduri bune si
.
Naty si toate burticile cu probleme aveti grija de voi si de bebei! Lasati ca o sa treaca si perioada asta si cand o sa vedeti mogaldeata din bratele voastre uitati de tot, indiferent cat de greu a fost si va fi.
Daca mai aveti un
si pentru mine va multumesc, poate imi vine mintea la cap si nu mai plang din orice. Ieri cred ca am plans jumatate de zi, m-am certat rau cu randunoiu
si nici azi nu ma simt prea bine, dar cred ca mai important decat orice e bebele meu si macar pt el trebuie sa fiu cat mai indiferenta.
Fug la munca, daca ma prinde sefa e de rau.
la toate randunicile, fara exceptie!
Dana
16+
RalucasS spune:
- Buna dimineata!
De ieri tot va citesc si de fiecare data cand trebuia sa dau si eu un reply se intampla ceva si trebuia sa ma ridic de la comp, asa ca ma duc sa mai citesc din urma un pic si revin imediat, pana atunci multi
si multe
pt toate randunicile si o zi cat mai placuta
22+
Lucas
Clabuc spune:
Neata Randunici! 
Hai ma Simo ca am glumit si eu. Doar stii. Stiu ca ai multa treaba si ca sunt multe de facut pana plecati (chiar, e saptamana viitoare), dar trebuie sa te menajezi si tu. Mai imparte din sarcini si cu altii ... Ai grija de tine!
mult, mult sa-ti ajunga pana-n decembrie ...
Cory, tinem pumnii in continuare sa iasa rezultatul bun, nu mai e mult si te linistesti si tu si te vei putea bucura pe deplin de frumusetile sarcinii. 
Giani, multi
si de la mine.
PIDANA, sa stii ca ai mare dreptate. Si eu trec acum prin ceva asemanator, ca si tine. Dar trebuie sa nu uitam ca avem datoria sa avem grija de bebeii nostrii si sa-i ferim de starile noastre proaste, de tot ceea ce ne face rau din exterior. Sa-i multumim lui Doamne-Doamne ca bb-ii sunt sanatosi, ca nu avem probleme cu sarcina, si restul se va rezolva, ai sa vezi. Deci, cand mai esti nervoasa/suparata pe randunoi sau pe ceilalti din jur, gandeste-te ce minune ai tu in burtica si ca nimeni si nimic nu are voie sa-l afecteze pe bebe. Sa vezi ca te vei simti mai bine. Vorbeste cu el (bebe), spune-i ce mult il iubesti si poate iti da si el un mic sut ca raspuns al dragostei lui neconditionate.
P.S.: sa-mi spui daca merge ...
Va pup si va mai scriu mai tarziu! 
Laly
21+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
ursuleata spune:
a fost foarte frumos aseara si sotul meu a fost incantat.
Cursurile sunt gratuite iar oamenii de acolo sunt super. Merita sa mergeti.
16+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
bitza037 spune:
Scrisesem un mesaj pentru Cory, Naty
si l-am pierduuuuuut

Ursuleasa si eu vreau sa ma inscriu la cursul ala,cum sa fac???Please da-mi si mie detalii!!!!!
IRINA 
+18

sufletel
sovietica spune:
Pidana, iti ofer eu un umar pe care sa plangi, hai ca trece,
fata stresata. Ce faci, ati terminat cu mutatul? Hai ca dupa ce va asezati o sa te simti si tu mai bine sper.
Cory, sanatate maxima! fii tare, fii bataushca! 

Naty, cum merge cu intzepatu? cine te-a intzepat aseara?
Da tu, in afara ca te doare dupa aia, cum simti efectul injectiilor? Te pup, si iti doresc sa nu te lase rabdarica.
Simonette cum stai cu amr-ul? cred ca ti-au trecut toate obiectele din casa prin maini zilele astea sa le gasesti destinatii la fiecare.
Giani, te pup pe melodie 
Ursuleata, ce ma bucur ca ne-ai revelat cursul asta. Eu chiar nu stiam de el. Veti merge odata pe saptamana, sau cum? Si cam ce varste de burtici sunt pe acolo?
Si cate din ele erau cu sotzii? hai ca te-am bombardat cu intrebarile!
Eu am visat uratzel :( Printre altele - un sarpe imens si negru care si-a apucat coada in gura si s-a inghitzit pe el insusi. Si mi-era o greatzaaaaaa...
De o vreme imi aduce randunoiul ceai cald dimineata cand ma trezeste mmmm ce bun. Noroc cu el.
sovi
16+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici