ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-23

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

M-am intors de la analize.In trei zile primesc rezultat exhudat.Si am intrebat:eu ce fac pana atunci,ca nu mai poci!!!Si mi-o zis sa iau Tantum verde.Am supt una(cu gust de lamaie am luat).Si parca e un pic mai bine.Cu strepsils nu facusem nici o treaba.In schimb cred ca am puroi acolo,ca simt cum iese.Si m-o luat si tusea si stranutul si parca imi explodeaza amigdala.Ma doare si daca stau aplecata.Mi-e greata si of corse ca dor si ovarele si rinichii.Puii mei!M-am saturat!Asta nu e viata!Ma scuzati...dar nu mai pot.
Fireyes esti o scumpa si tu si Mada ca de obicei!Mada ai auzit ce mi-a recomandat.Tantum verde.Incearca.
Aerlilian sa te simti bine pe meleaguri sibiene!Si lasa ca o veni si timpul tau.Poate chiar indarjirea asta iti face rau.
Ralu spune-i la bula ala sa te lase in pace!Chiar asa...Nu poti sa ai o discutie face to face?Ca sunteti oameni...si de ce nu iti maresti matalutza salariul pentru saptamanile cat mai le ai pana la prenatal pe Cartea de Munca?Se face asta pentru imprumuturi bancare...Numai prostii iti spun.Consilier cotzcar sunt eu.Mai ales ca spunea Alexia ceva.Cine stie ce le mai trazneste la astea sa schimbe de la 1 ianuarie.Asigura-te indiferent ce faci la scarbici.Iar ca asociat stii ca exista drepturi si obligatii ca in orice contract,dar tre sa ai niste puncte in plus cata,neste beneficii.
Alexia tare vesela esti iubita!Mai intrati fetelor sa va vedem burticile sa ne bucuram si noi sufletul!
Alexa tin loc cald la butoi.Nu recomand,dar in doi sau trei ca vaz ca si Diana e Vai!poate ne-o fi mai usor.N-avem ce face...tre sa ne tinem tari cat putem sa treaca valu'.Stiti ca si eu m-am dat la fund un timp.Acum am revenit pe pozitii si stau aici cat ma tin nadragii.
Ma retrag sa-mi iau calmante...
La vaccin parca e nevoie de o pauza la BB.Nu mai stiu cat.Tre sa te interesezi.
O zi splendita!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Dianauite un brat de sa depasesti momentul, te pup si te strang in brate

Ralu mie pliul nucal mi l-a masurat Iosup la 14 sapt si a doua zi am facut si triplu test. Sunt sigura ca si la 13 sapt Herghe vede sexul mai ales ca nu e un medic ecografist oarecare ci unul dintre cei mai buni dar de ce ti-ai facut tu programarile asa? Adica de ce mai mergi si la Iosup la 14 sapt? Sa-ti faci de pe acum programare pt 20 sapt eventual la Herghe sau Pop, eu am mers la Pop si la 32 sapt merg la Herghe si eu.

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

IA GATA !!!! HAI !!! AFARA DIN BUTOI !!!! ce e nebunia asta ??? ati facut pasiune pentru el ? va place acolo ?? Azi e marti 13. Si ce ?? E soare si e frumos .. macar atat !

Chiar daca alegeti sa nu mai intrati aici macar incercati sa nu va mai ganditi in culoarea negru inchis ! Va rrrrrooooooogggggg !! Faceti ceva ca sa nu va mai ganditi la toate lucrurile nasoale! Iesiti la plimbare un pic, mergeti pe jos, faceti un pic de sport, mergeti la cumparaturi, faceti orice numai sa va mutati gandul ! Credeti-ma ca ajuta !

Va pupacesc pe toate si sa stiti ca nu v-am spus astea pentru ca nu as intelege ce simtiti, am trecut de mii de ori pe acolo ..

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by lucialu

M-am intors de la analize.In trei zile primesc rezultat exhudat.Si am intrebat:eu ce fac pana atunci,ca nu mai poci!!!Si mi-o zis sa iau Tantum verde.Am supt una(cu gust de lamaie am luat).Si parca e un pic mai bine.Cu strepsils nu facusem nici o treaba.In schimb cred ca am puroi acolo,ca simt cum iese.Si m-o luat si tusea si stranutul si parca imi explodeaza amigdala.Ma doare si daca stau aplecata.Mi-e greata si of corse ca dor si ovarele si rinichii.Puii mei!M-am saturat!Asta nu e viata!Ma scuzati...dar nu mai pot.

Alexia tare vesela esti iubita!Mai intrati fetelor sa va vedem burticile sa ne bucuram si noi sufletul!
cat ma tin nadragii.
Ma retrag sa-mi iau calmante...

O zi splendita!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Lucia pup fata sa-i treaca raul, ufff dar dece dureaza atat analiza asta?
Stiu ca am promis ca mai fac poze burticoasa dar la ce nebunie e in casa mea nu mai nici gasesc aparatul, nici acum nu am terminat cu amenajatul casei....sper sa terminam totusi pana vine bebelina

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

alexia eu mi-am facut programare la herghe in saptamana a 6-a cand m-am dus la el disperata cu uterul meu bicorn, sa-mi spuna daca o sa pot duce sarcina sau nu. si atunci mi-am facut programare, si abia am gasit in saptamana 13+, adica a 14-a. el mi-a zis oricand intre 12 si 14 si pe vremea aia, habar n-aveam eu ce-i cu morfofetalele si tot restul.
si am zis ca merg si la iosup fiindca tutu mi-a zis ca triplu test se face la minim 13 saptamani si 6 zile, la o zi diferenta de eco morfologica si deci la herghe era prea devreme la 13 saptamani si 3 zile ...si ma gandesc ca nu strica 2 pareri, desi sincer eu am mare incredere in herghe, asa mi-a inspirat mie de cand l-am vazut, basca ca mi-a si purtat noroc,ca m-a incurajat zicandu-mi ca operatia a fost reusita si vede ca m-am vindecat, deci tre sa raman repede dupa ce-mi vine CM.oi vedea, poate nu ma mai duc la iosup, mai ales daca bb e in continuare mai mare, ma duc direct la triplu test practic de maine intr-o saptamana aflam culoarea caruciorului

a venit toamna...cu un bebe!!!
12+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

lucia...cate un pup pt tine si unul pt fiecare amigdala
alexia mai ai doar 2 luni???

a venit toamna...cu un bebe!!!
12+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Alexia , primesc cu drag florile tale si consider ca sunt de la voi toate.

Va rog sa faceti refresh la link cu poze, IOANATUGS am pus doua poze, sunt in josul paginii , jos, ITI TRIMIT LINKUL.

tre sa ma intorc la job , ca nu am completat albumul 2.

va pup si numai bine va doresc , Diana

Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lucia..nu si tu, te roggggggggggggggggg, tu esti veselia noastra, nu ai voie..glumesc bineinteles
si eu m-am saturat , cred ca ar trebui sa fac si eu un exudat racesc prea des
eu iau strepsils intensiv si bromhexin soluie, e un pic mai bine,nu ma mai strange "ala" de gat dar tot nashpa este.

Si am uitat sa dau un mesaj pentru burtici: ador sa va vad burticile imi da-ti sperante sa merg mai departe si nu mai cad asa adanc in butoi, raman deasupra si ies repede, sunteti mele salvatoare.

Nu stiu daca v-am spus vreodata, va urmaresc de la capitolul 3, dar eram atat de cazuta in butoi incat plangeam totata ziulica si nu puteam sa vorbesc cu nimeni, ma gandeam ca nu ma intelege nimeni, dar alaturi de voi si de fetele care au trecut pe aici am prins curaj sa exprim ce simt si m-ati inseninat viata, in vara acesta am reusit sa-mi deschid sufletzelul si va multumesc pentru acesta. In doi durerea mai usoara.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

IIIIIIIIIIIIIII s-a schimbat albumul !!! ce frumos arata !! ce desteapta esti Diana !!!! Super treaba ai facut !!!

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Boo. te pup cu drag, viitoare mamicutza tanara ce esti!!!

Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !

Mergi la inceput