Bebe in pozitie pelviana

Bebe in pozitie pelviana | Autor: Chupica

Link direct la acest mesaj

Dragelor,

Revin cu o alta problema... ma rog...s-ar putea sa nu fie chiar o problema dar eu totusi intreb.
Am 33 de sapt si bebe nu s-a intors cu capul in jos si probabil ca nici nu o va mai face. Nu e o problema in privinta nasterii pt ca mai am un bebe nascut cu cezariana, asa ca si acum tot cezariana va fi. Intrebarea mea este daca stiti ca ar putea fi ceva probleme cu bebe in burtica pt ca nu s-a intors? Are oare loc suficient? Ati avut si voi bebe cu funduletul in jos?
Va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei al meu a fost in prezentare pelviana, si am nascut cu cezariana. Nu a fost nici o problema din cauza asta. De obicei cei nascuti in pozitia asta sunt cercetati mai atent pentru displazie de sold. Eu i-am facut o ecografie parca pe la 2 luni, nu-mi amintesc exact, pentru a ma linisti in privinta asta. Altceva chiar nu a fost.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si Giulia la fel, pelviana a fost. Si nu am avut nicio probelam din aceasta cauza. Am facut si noi ecografia de sold, controale mai atente si atat.

Sracina usoara in continuare si bb sanatos !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

si bubulina mea tot in pelviana a fost...la fel...nu sunt probleme. eu zic sa nu-ti faci griji.
nastere usoara si bb sanatos!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput