Cafea cu aroma de femei - 46
Raspunsuri - Pagina 3
maru spune:
quote:
Originally posted by MsLaraMaadi, nu m-ai vazut tu dar am iesit de dupa canapea...
acum caut comori
Ce faci Maru, a venit iarna la tine? ceva zapezi?
Lali
a nins saptamana trecuta, dar nu s-a depus,
ma deprima mult de tot
sa vina PRIMAVARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Doamne'ajuta!
POZE
maru spune:
da acum ce crezi ca face?
ploua marunt, ca de e un front cald de la americani da zilele urmatoare se anunta zapada
brrrrrrrrrrrrrrr
sunteti niste lenese azi
prea multe petreceri pe we?
Doamne'ajuta!
POZE
maru spune:
asta-i dezdrabalare din partea lor Lara
unde umbla haimana?
acu lasa-le pe ele si zi care mai e viata ta?
Doamne'ajuta!
POZE
iuliana_2007 spune:
quote:I-am luat Adina Calgel dar sa stii ca nu o ajuta prea tare.Ii trecea efectul imediat.Si am gasit unul mai puternic care are un efect indelungat si este expre pt eruptia dintilor.Dentinox-Gel N se numeste.Cred ca este nou pe piata ca nu sunt multe persoane care stiu despre el.
Originally posted by Adina Iulia
Iulica, imi pare rau ca nu ti-am zis eu de Calgel din prima - dar bine ca l-ai descoperit si tu. Freaca-i gingiile si maseaza-i-le, contine un anestezic si o sa-i fie mai bine.
Adina + Olivia Q1.04
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
iuliana_2007 spune:
Una peste alta a inceput sa o doara urechiusa,nu mai suporta sa o ating deloc.Mi-a facut si o eruptie pe piele dar ma gandesc ca de la temperatura mare pe care a avut-o.
S-au adunat asa de multe dintr-odata ca nu mai stiu ce sa ii fac si ma oamoara ca trebuie sa ii dau medicamente.Nu supoooort
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
maru spune:
iuliana, eu dupa ce ii dadeam antibiotic lui andrei, luam de la Plafar un ceai pentru curatarea ficatului
ce-i drept el era mai mare
foloseam pe rand, cate 2 saptamani: cicoare, soc si urzica
ce as face eu in situatia ta? as consulta un medic homeopat
Doamne'ajuta!
POZE
A_Iulia spune:
Iulico, vezi ca s-ar putea sa trebuiasca antibiotic. De cate zile face febra asa? Musai maine mergeti la ORList, poate iar s-a captusit cu vreo otita.
Lali, ce shopping? Din aeroport nu-i bun?
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
Pentru curatarea ficatului este Liv 52 si este facut doar din plante. Exista si sirop si nu are contraindicatii. Eu l-am folosit cu mare succes.
Daca tu crezi ca are otita de ce nu ai inceput tratament deja ...
si sanatate
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune