LCD sau PLASMA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Sharp a intrat si pe piata din Romania puternic de cateva luni ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Nu stiu cum e cu semnalul in Ro.
Contrastul este f bun, singurul dezavantaj al LCD-ului ar fi ca in mom incare schimbi programul are nevoie de sa zicem o sec sa schimbe imaginea,in rest eu sunt f multumita de el.Noi avem un Philips de 107,dar daca e sa o iei care e mai bun si care nu, eu zic ca e vorba si de noroc.Ca poti avea ghinion ca lotul din care e plasma sa nu fie bun, sau invers cu LCD-ul.Acum tehnologia avanseaza, nu o sa stea nimeni sa tina un tv peste 15 ani.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

am luat pana la urma o plasma LG de 106cm contrast 15.000:1,nu stiu cat o fii de buna ,de rea ,acum nu mai conteaza,vorba lui TUMPI nu isi mai ia nimeni tv pt 15 ani,mie mi-a placut fff mult cum se vede,voi ce parere aveti de aceasta firma la plasme?

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Nu mi-am luat inca Tv , plec in Germania pe 10 dec si-mi voi cumpara atunci .
Tot nu stiu ce sa-mi iau...Voi reciti raspunsurile voastre si ma hotarasc . Daca mai are cineva ceva detalii,,tehnice astept cu mare interes .
Inca o data , va multumesc
O intrebare persista -Panasonic sau Sony ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

eu am auzit ca la plasme sau lcd nu stiu exact trebuie umplute la ceva timp cu ceva....Cele care sunt cu gaz inauntru...sau asha ceva. cred ca v-am bagat mai tare-n ceata

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Nu mi-am luat inca Tv , plec in Germania pe 10 dec si-mi voi cumpara atunci .
Tot nu stiu ce sa-mi iau...Voi reciti raspunsurile voastre si ma hotarasc . Daca mai are cineva ceva detalii,,tehnice astept cu mare interes .
Inca o data , va multumesc
O intrebare persista -Panasonic sau Sony ?

ligeea

Daca e sa alegi intre Panasonic si Sony, clar Sony, cel mult asta este parerea mea

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

PANASONIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

noi ne-am luat asta vara oplasma philips de 107 si suntem foarte incantati de ea acum fiecare isi spune parerea la inceput si noi am vrut sa luam un lcd dar pana la urma la banii pe care ii aveam am luat plasma si nu imi pare deloc rau de alegerea facuta .
acum vb cuiva depinde si de lotul pe care il nimeresti pt ca si-au luat niste prieteni la fel plasma si dupa 5 zile le-a aparut o dunga pe ecran si pa si la revedere.au ramas dezamagiti si alta nu si-au mai luat

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si eu vreau un Tv nou...am un Grundig de vreo 10 ani si am fost SUPER multumita de el. Sincer as vrea LCD grundig...am vazut pe net niste modele.
Dar intrebarea..intre panasonic si sony....SONY BREVIA!!!
Eu din asta am sa imi iau...cu diagonala de 32 inch. costa 25 mil in carrefor. mi se pare cel mai fain si ca optiuni si ca elem tehnice.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput