Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Dannybv, la multi ani!!! sa fii sanatoasa, vesnic indragostita si sa ai numai impliniri pe toate planurile!!! un bebe sanatos si frumos!

Tina, multa putere si rabdare sa treci peste tot ce se intampla! multa sanatate soacrei tale!!!
V-am admirat si eu in poze, stancutza, miki, irinouka, sunteti frumoase si se vede ca va prieste sarcina!
Angie, f frumos inelul! sa-l porti sanatoasa, iubita si rasfatata cel putin la fel ca pana acum! si eu sunt innebunita dupa bijuterii, si desi am o groaza, tot timpul se gaseste ceva nou sa-mi placa hihi...dar port argint f mult, aur mai putin.

azi am in plan sa fac ceva de papa si sa spal rufe (nu eu, masina, evident). asta acum, repede, pana nu devine burtica grea insa inainte de toate, am sa ma rasfatz cu un cappuccino amestecat cu cacao ...in loc de cafea, care o agita mult prea tare pe Maya. a, a propos, cred ca mai aveti o rokerita in gashka, fata mea, ca parca danseaza rock, asa simt in burtica de dimineata! nu-i problema,oricum. si mie imi plac si him si the rasmus, printre altii.
va pupacesc! o zi buna si usoara tuturor!

Miutza 29+ Maya, minunica noastra :)
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Danybv !
Sa fii sanatoasa,fericita,cu bebe sanatos si mancacios!

Felicitari Alina,Ellenuta, Lala si Tinna pt bebei grasunei!
Tinna sper ca soacra ta sa se refaca repede!

Am admirat si eu pozele cu mamici/burtici frumoase!

Fetele cu probleme sper ca sunteti bine!

Pupici la toate!

Poze
Elena
33+
AMR 7 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Angi, si eu citesc cele cinci limbaje ale iubirii acum, super interesanta. eu citesc in paralel capitolul asta si unul din urma (55) cu care sunt restanta, de aia ma mai trezesc si eu cu cate o remarca la ceva ce a trecut de mult dar voi nu va suparati si ma intelegeti

Miutza 29+ Maya, minunica noastra :)
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: cum procedez cu dr de famiie? Eu nu colaborez in nici un fel cu ea...nici pt mine nici pt Ozi. Mai rau e ca nu o vreau ca dr pt bebe, mai ales ca prietena mea e neonatolog si am incredere deplina in ea. Totusi, tre sa-mi iau concediu si am inteles ca dr imi da. Deci, cum procedez? Ma duc pur si simplu si-i zic ca ...am venit!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Grati, din pacate asta trebuie sa faci.... Nici eu nu am ajuns la medicul de familie pana acum... Chiar mi-ai amintit cu ocazia asta sa-mi fac o programare ca sa ma ia in evidenta...
Ar trebui sa-ti schimbi medicul de familie in conditiile astea...
La municipal cand am nascut eu acum 4 ani a trebuit sa scriu pe fisa de externare si numele si adresa medicului de familie ales pentru copil...
Eu acum merg cu dimitris la un cabinet prin drumul taberei. Nu stiu cat de buna este doctorita respectiva dar ... este tare buna la dat concedii medicale. Oricum, cand am avut probleme cu dimitris am mers la CMU sau medicover...

Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

saliu-saliu!

va invit la o cana de ceai fierbinte, pe vremea asta insorita dar rece. ceai bun-bun, din mandarina+portocale, o nebunie! miroase si la voi? :-)

laura dimitris, sunt la munca dar ghici la ce film trag cu ochiul...nu prea e lume prin birou si profit de ocazie sa ma lobotomizez putin. ca sa teraca ziua mai usor. si am fost si la gym si ma simt usoara ca un fulg. un fulg burtos, e drept.

monica-doc, cred ca erai haioasa foc cu codite. naughty-pregnant-little-girl. :-)

ereena, la sanador o sa fac 3D. stiu ca masuratorile oricum se fac cel mai bine in 2D si ca piticania nu se mai vede decat pe bucati, la cat e de mare, deci 4D era exclus. am ales insa 3D pt ca mi-e dor de niste prim-planuri cu el. :-) o sa iti povestesc cum a fost. unde ai facut ptogramare, la sanadorul din decebal sau la cel din victoriei? a, si sper ca prietena ta sa se descurce cu indicatiile noastre pretioase.

matgravidut, pozucile sunt facute intr-un fel de studio, adica un birou cu un perete acoperit cu hartie alba. a, si cu cateva d'alea de lumina. sa mor daca stiu cum se cheama. deci nimic prea profi dar nici ce mi-ar iesi mie acasa. :-)

danybv, LA MULTI ANI!!! imi pare rau ca ai surprize d'astea neplacute cu medicii din tulcea, poate reusesti sa ajungi si tu la medgidia, ziceau fetele din constanta ca e cel mai bine acolo. nu de alta, dar parca e mai scurt drumul decat pana la brasov. oricum, va fi bine, nu o sa te lase nimeni sa nasti nesupravegheata, o sa vezi ca lcururile se vor aseza.

ma apuc de teraba, pup la zuze.

irina 31 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Irinukaaaaa.... ma faci invidioasa..... Las' ca d'aia trag tare acum sa-mi termin treaba ca mi-am propus sa nu mai ajung pe la birou zilele urmatoare... Imi fac treaba la tribunal si la pranz voi fi acasa. La timp pentru serialul de ora 16.00

Cu ceaiul m-ai nimerit rau! Dar la mine miroase a fructe de padure..Ma rog... chimicale d'alea de inrosesc apa imediat... Chiar acum in timp ce-ti citeam mesajul sorbeam dintr-o cana de ceai fierbinte !Eu sunt moarta dupa ceai... Daca ar avea cine sa-mi faca cred ca as bea non stop... Asa...beau doar 3 cani pe zi.

Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

irinouka, am programare in dimitrie sergiu , abia astept .Sper sa ii vad si eu fetisoara de data asta ca la 22 sapt i-am vazut decat ceafa.

29+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Nu-i nimic, data viitoare, cu bebelusii in brate, sigur nu mai scapi!

Multumim mult de aprecieri, intr-adevar sotul meu chiar e un profesionist, dar, pe langa pasiune, a si muncit extrem de mult si a investit in edcuatie. Noi va asteptam cu drag oricand! :)

Cat despre faptul ca ma cunosti... da, am stat in drumul taberei pana acum 2 ani. Am terminat Moisilul, dar acum.... ooooooo.... 10 ani!!!! Din poze si tu imi pari cunoscuta, dar nu stiu de unde sa te iau. Poate ne lamurim pana la urma.

quote:
Originally posted by miki_baby

Buna, fetelor!

Se vede ca v-ati simtit la intalnire! Aratati superb!
Imi pare atat de rau ca n-am putut fi si eu acolo cu voi! Dar cum a spus si Monica Matz , poate ne vedem cu bebelusii cand venim si noi in tara. Eu vin la sf lui iunie si in septembrie.

Creata,am admirat pozele facute de sotul tau in filmulet. Este un adevarat profesionist. Am si vorbit cu Timo ( sotiorul meu) ca in iunie sa venim si noi la pozat cu buburuza. Apropos...imi pari foarte cunoscuta, daca locuiesti in Dr taberei este posibil sa stiu de acolo...eu am terminat liceul pedagogic acum 6 ani. (o sa pun niste poze cu mine..poate si eu iti par cunoscuta)

Miki 32+ Buburuza simpatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Noooooormaaaaaal ca suntem numai femei frumoase!!! Zuze, da' frumoase!

quote:
Originally posted by alina023

Miki, esti o frumoasa! Chiar ca iti sta bine insarcinata.

Mai fetele! Eu tocmai am facut o constatare. Zuzele noastre sunt absolut toate niste femei foarte foarte frumoase! Zau asa! Numai frumuseti, numai fete deshtepte! Ce dragi imi sunteti toate!

PS. Chiar daca sunt cu o cutie de bere in fata, sa stiti ca este fara alcool! Mi-am sunat sotul sa imi aduca. Mi-a facut pofta maimutzoiul asta si simteam ca daca nu beau o bere nu mai sunt in stare de nimic. Si acum mai am putin si o dau gata. Pana acum nu mi-a fost niciodata pofta de bere in sarcina asta, numai de pepsi twist. Bine ca e fara alcool!

Alina 34+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput