Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineata fetelor, hai ca beau si eu o cafea , desi rar, dar azi vreau sa beau cu voi.
Se pare ca mi-a trecut ameteala de ieri, habar nu am ce a fost, si care a fost cauza, dar bine ca mi-a trecut si sper sa nu se mai intoarca.

Danybv

Peste exact o saptamana, ma duc si eu la eco. Tare is curioasa ce mai face copilasul meu, daca e mare, daca e bine.

31+

http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata

La multi ani danybv sa fii fericita sanatoasa si sa ai nastere usoara

Lala D felicitari pentru bebe grasun si ma bucur ca totul e ok

alina023 uau ce perioada grea ati avut si voi dar noroc ca ati trecut ca exista un dumnezeu. Am vazut ca ti-ai luat masina de paine daca ai vreo reteta astept si eu Cu berea si eu la fel pana acum nu am baut in viata mea bere fara alcool dar acum as bea si la prima ora bere.

Miki-baby, frumoasa si gfraviduta si buirtica

Stancutza la mine bubulina are anumite ore unde face spectacol, dar sa stii ca mai misca si in rest cand nu-i convine pozitia lu mamica sau mai nou la volan ma da din picioare si sa stii ca si eu am avut anumite zile unde am zis ca ma rupe in doua zici ca o suparasemm cu ceva dar am ajuns la concluzia ca mai bine misca decat sa nu miste eu sambata intrasem in panica ca pana la 3 nu a miscat si nu stiam ce sa fac asa ca sa miste si cred ca vrea sa se intoarca in pozitia capul in jos

Creata , prosopele cu gluga la ikea eu de acolo mi-am luat si aseara cand am deschis cadoul de la colega pentru bubulina acel prosop era tot cu gluga

Irinouka super poze sunteti niste frumosi

Multumesc mult fetelor de urari, cu zapada si mie imi place cand ninge sa ma uit pe geam sau sa ies sa merg in zapada dar nu prea o astept momentan ca eu sunt navetista si nu prea imi convine

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Alina si Ellenuta felicitari pentru bebelusele grasune, sa creasca mari si sanatoase in continuare si sa le nasteti la termen. Voi cat vreti sa mai mergeti la serviciu?

Mari 28+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

alinaatudor, irinouka multumesc de indicatii .Nu este pentru mine , am o prietena care merge la institutul de hematologie pe undeva pe la victoriei si apoi trebuie sa ajunga la CMU . Cand eram eu vie ,(cum ar spune taica-miu care are restrictii din cauza diabetului si se considera un om mort), ma descurcam onorabil cu masina , acum trebuie sa merg cu altcineva , ce sa mai zic de mersul pe jos............dehh amintiri
Ahhh irinouka, mi-am amintit , tu mergi pe 22 la sanador pt morfologie . Ma gandeam la ce a spus ellenuta , tu faci 3d , 4d sau doar morfo pe 2d?Si eu am programare pe 29 la doctorita recomadata de tine

29+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Ce mai fac fetele?

Felicia, 26+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata fetele!!

aseara am picat ca bolovanu', Louiza la multi ani cu intarziere, , raman datoare cu o cinste!!

Dany, la multi ani si toate lucrurile bune pe care ti le doresti!!
Iti pot recomnada sa intri un pic la sub. cu gravide si mamici de Cta, mai avem si niste mamici de Tulcea asociate, sa intrebi de medici si posibilitate de nastere naturala. S-ar putea sa te poata lamuri. Zic si eu ca e de incercat

Natalia, nu mai ctisem de mult de la tine, ma bucur ca esti bine, si tu si ghinduta!!

V-am vazut in poze si sunteti toate frumoase-frumoase!! eu aseara am primit un rasfat de pieptanat si s-a lasat cu facut 2 codite in varful capului, aratam ca o pustoaica pe la 17 ani cu burta la gura, da' fericita!! n-au iesit pozele bine, da' promit ca repetam si va arat (numa' sotu' n-a fost foarte incantat, nu-l prinde rolul de pedofil, mai ales ca mai are o fata adolescenta )

Tinna, imi pare rau sa citesc prin ce treci, sper sa se rezolve cu bine si sa poti trece usor peste momentele acestea!!

va pe toate,

Monica 32+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna fetelor!
Danybv, LA MULTI ANI!!!
Alinaatudor, baby expo incepe in decembrie, de pe 6 pana pe 9, mai exact, la polivalenta.
Ca se vorbea mai devreme despre serviciu, eu mi-am luat medical si acum intru in prenatal ca sa ma relaxez. Am auzit atatea despre bebelusi bolnavi sau prematuri ca vreau sa stau linistita acasa si sa-l "coc" pe fi-miu ! Si cand sunt dimineti in care dorm mai mult, ca sa n-am mustrari de constiinta zic ca il fac pe fi-miu gras daca dorm ! In afara de faptul ca nu prea mai imi gasesc locul noaptea sa dorm ca lumea, ma simt tare bine gravida, ca sa nu mai zic ca ma rasfata toata lumea .
Am si eu o intrebare: voi tineti post? Adica inainte tineati? Dar acum o sa tineti, macar un pic?
PS: am pus poze cu mine si cu sotul meu, se gasesc la acelasi link cu hainele lui iepurica, dar o sa modific semnatura dupa postul asta si o sa fie 2 linkuri separate.

Ana-Maria 31+ cu David Andrei

AMR 9 SAPTAMANI!

hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Hello Felicia ce mai faci tu?

Monica doc mersic mult si sa stii ca te tin minte cu cinstea ca mai vin eu pe la constanta, si tu cand ai de gand sa lasi drumurile astrea si sa stai linistita ah.

Am gasit si eu ceva pe forum

O informatie pentru mamici de 2008."Trusoul bebe" se va acorda in 2008 tot în bani si nu în produse, asa cum prevede legea, fiind alocate în buget peste 34 milioane lei, a declarat astazi secretarul de stat în Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse, Theodora Bertzi. Stire citita pe NewsIn

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Am vazut ca unele dintre voi au copii tare agitati , nu va plangeti fetelor eu de 2 zile ii pandesc orice miscare . Bebe Matei a trecut de la agitatie non-stop la somn ........aproape non-stop si imi vine sa urlu . Deja asta e a doua tura de griji joi-vineri abia abia l-am simtit de vreo 2 ori duminica a dat cu mine de toti peretii si ieri si azi iarasi pauza . Ar trebui sa fac un eco ? Am cam incercat toate metodele de trezire bebe .........

29+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna fetelor!
Eu am foarte mult de lucru la serviciu.De obicei sunt plecata prin tribunale si la birou ajung mai rar asa ca atunci cand ajung... este de munca!
Aseara am cazut franta de oboseala si nici nu am mai fost in stare sa deschid calculatorul... Venise cineva in vizita la mine si in afara de faptul ca am luat masa impreuna , nu am mai fost in stare de conversatie... Eu am dormit iar fiu-meu a stat de vorba cu invitata pana la 11 noaptea (asta mi-a spus tipa dimineata cand ne-am intalnit...)

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NASTERE USOARA DANYBV!!!

Ginette, tare greu trebuie sa-ti fie acum ... Capul sus si gandestete ca Dumnezeu va va ajuta si fiecare copil are un ingeras care are grija de el... O sa vezi ca va fi chiar mai bun locul de munca pe care si-l va gasi decat cel de la care a trebuit sa plece!!! Ai grija de bebeicul din burtica si mult mult succes la cautari sotului tau !!

Felicitari fetelor ce si-au vazut bebeii la ecograf. Abia astept si eu dar mai am pana pe 21 decembrie...

Alina, ce bine ca te-ai conectat din nou la net!!! Felicitari ca ai vazut-o la eco pe Ana -frumusica-dolfanica !!! Doamne ce putin mai ai si chiar o sa o vezi "in direct". Tare tare nasoala trebuie sa fi fost perioada cu luca la bunici si voi inglodati in datorii datorita unei nebune neintelegatoare!!! Bine ca a trecut! Din pacate, se intampla in viata si astfel de episoade !!!

Eu am fost abia astazi la policlinica. Am facut controlul la ochi ca - cica este obligatoriu iar pentru celelalte stampile am facut uhn mic cadou (de fapt destul de mare...) si astept sa-mi iau fisa maine. La politie sper sa nu fie aglomerat. Mai am putin si intru si eu in legalitate... URA !!!!!!

Astazi chiar mi-ati facut pofta de cafea si am baut o jumatate de ceasca dupa 3 saptamani de cand nu mai pusesem gura pe cafea... Si am o nergie... Ceva de speriat !!!
Tinna S, imi pare rau ca treci prin asta... Eu te inteleg perfect pentru ca o ador pe soacra mea si as fi distrusa si eu daca Doamne Fereste ar fi bolnava... Roaga-te la Dumnezeu sa-i dea multa multa sanatate !!!! Daca este in faza incipienta are toate sansele sa se faca bine. Si, oricum, medicina a evoluat foarte mult in tratarea acestui tip de cancer!! Si foooarte important este pshihicul bolnavului... Asa ca aveti grija sa-i transmiteti optimism si sa o incurajati !!!

Ma duc la bufet sa mananc pentru ca mooor de foame!!!!

Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput