Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Fetelor...am vazut ca se vorbea despre BabyExpo..din decembrie,..tare as vrea sa trag o fuga...stiti voi cand e?

As vrea sa vad si eu poze de la intalnire...plzzzz
Tare rau imi pare ca nu am venit si eu...
Creatza...e telegenic sotul tau..sa iti traiasca si sa te bucure numai cu clipe frumoase..faceti un cuplu foarte frumos...Succes cu studioul...

Vad ca unele zuzici vor sa nu se mai duca la scarbiciu...Eu vreau sa ma duc..dar nu pot... Offff...ma gandesc cu groaza cum o sa ne strecuram dupa nastere..intre serviciu..casa...Eu ma ingrozesc cand ma gandesc cum o sa fie cu 8 mil pe luna...incep sa am cosmaruri..despre cu m ramanem datori..cum ne inglobam in datorii..si nu le mai putem achita...Scuzati-mi angoasele...poate si de la hormoni mi se trag toate acestea

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 26 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Alina , mi s-a facut pielea gainii pe mine cand am citit povestea ta cu nenorocita aia care ti-a copt-o...cata rautate, fratilooor! Dar vorba aia , tot ce nu ne omoara , ne face mai puternici . Bravo voua ca nu v-ati descurajat si ati luptat si ati trecut cu bine de incercarea asta.
In alta ordine de idei...mi-ai facut o pofta cu berea aia... dar cu alcool , nu-mi place aia fara . In sarcina asta n-am poftit la nimic cum am poftit la bere si chiar nu m-am putut abtine sa nu ling si eu cate o gura , doua din paharul sotzului , de cate ori am avut ocazia. Eu nu inteleg o chestie , cu berea asta...este interzisa pe timpul sarcinii insa se recomanda atunci cand alaptezi , right ? Pai atunci nu trece alcoolul prin lapte la copil , nu-i dauneaza?
Creata , prosopele d-alea cu gluga am vazut la multe magazine cu lucruri pt bebei , in Cora , in Unirea , in Titan...Oferta este f. bogata , imposibil sa nu gasesti.

In seara asta m-am apucat sa masor cu sotzul locsorul din dormitor unde voiam sa punem patutzul si am constatat ca nici vorba sa ne intre unul de 140/70 asa cum speram eu...si vazusem doua modele frumoase la Babyconfort. Trebuie sa regandim toata asezarea mobilei in dormitor si tot nu putem pune un patut mai mare de 120/60...asa mult mi-as fi dorit sa am o camera numai pentru bebelina pe care s-o decorez fara sa fiu conditionata de spatiu...asa intr-un dormitor de 11 mp , unde e deja un pat de mijloc , posibilitatile de decorare sunt reduse la minim. Dar deocamdata trebuie sa ne limitam la ce avem , speram ca la bebe 2 , posibilitatile sa fie mai mari.

31+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stancutza

legat de pisica mea si de ziua de azi: fetele, e normal ca un bebitz de 30 saptmani sa miste o zi intreaga aproape in continuu? si ai vostri fac la fel? o fi ceva ce nu-i convine? daca pun mana pe burta nu se linisteste, iar miscarile sunt...toata gama, ce mai: lovituri, miscari de intoarcere, zvacnituri....oare fac eu ceva gresit?

Uff...chiar sunt ingrijorata, si m-am gandit sa va intreb pe voi mai intai.

Multumesc si pupici,

Stancutza 29+

http://bd.lilypie.com/4C88p3.png

Stancutza , cred ca motanica ta este in plin proces de intoarcere cu capul in jos...daca n-a facut-o pana acum. A mea mi-a facut asa prin saptamana 25 , iar in sapt. 26 cand am mers la eco , mi-a zis dr. ca este in prezentatie craniana. Dupa aceasta intoarcere , am inceput sa-i simt zilnic piciorusele in ficat . Doare , dar mi-e atat de drag....

31+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ok, fetele, scriu acum in tihna.

creata, am vazut si io filmuletul, foarte frumos ce s-a intamplat acolo, superbe pozele si haios sotul. bravo, sa fie-ntr-un ceas bun si sa mearga bine treaba!

stancutza, nu e anormal sa te trezesti ca bebe se agita toata ziua, cu toate tiourile de lovituri si zvacnituri. am patit si eu asta acum cateva saptamani. chiar am banuit ca in ziua aia s-ar fi intors. dar acum nu mai sunt atat de sigura, dupa cum il simt, iar pana la eco mai e o saptamana. ideea e ca nu ai motive sa iti faci griji.

alina, stii cum e, fiecare isi doreste ce nu are. unele nu mai vor la munca, altele nu mai vor acasa...iar gandul la viata cu 8 milioane pe luna e apasator nu din pricina hormonilor ci pt ca intr-adevar e de rahat situatia, scuzati limbajul dar retineti ideea. sunt griji firesti. bine, nu e musai sa te gandesti ca veti inota in datorii si ca veti trai de pe azi pe maine. fii mai optimista! va fi mult mai greu ca acum, vom face niste sacrificii dar, stiind pt cine le facem, cred ca nu le vom resimti atat de nasol. hai, fruntea sus!

ellenuta, colul tau e scurt in sensul ca nu e lung, nu in sensul ca exista motive de ingrijorare. ei, daca nici exprimarea asta nu va placut, eu ma dau batuta!!! felicitari pt bebelina binecrescuta!

lala_d, la fel, felicitari pt vestile bune de la eco! doamne, cum cresc piticaniile astea! nu-mi vine sa cred ca am ajuns atat de departe.

iau o pauza, ca devin elegiaca.

pup fetele!

irina 31 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaatudor

As vrea sa vad si eu poze de la intalnire...plzzzz
Tare rau imi pare ca nu am venit si eu...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 26 si Stefania

Alina , intra la mine la "Bebelina din burtica " si le vezi , mai pe la sfarsit , sunt ultimele poze puse.

31+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

pt cine n-are somn, va ofer vreo 3 poze, da' noi. calde.

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

pupam

irina 31 Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinouka

pupam

irina 31 Rares

Bravo Irinouka , frumushica gravi , radioasa...imi place cum ti s-a rotunjit burtica ...ultima oara cand te-am vazut in septembrie era mult mai mica , abia daca se vedea ca esti

31+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Vaaaiiii..ce frumooos...Sunteti superbe...ce mai burtici...De aia ma oftic eu ca tre sa stau in casa...as fi vrut sa ma mandresc cu burtica..sa o arat..sa defilez cu ea...Tare imi mai creste inima..cand va vad..sunteti tare frumoase,,....

Irinouka...unde ati facut pozele..cred ca trebuie sa organizez si eu o sedinta foto cu sotul..si cu burtica...e clar...

Alina 26 si Stefania

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gattasalvaje

quote:
Originally posted by irinouka

pupam

irina 31 Rares

Bravo Irinouka , frumushica gravi , radioasa...imi place cum ti s-a rotunjit burtica ...ultima oara cand te-am vazut in septembrie era mult mai mica , abia daca se vedea ca esti

31+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

multu frumos. asa e, cam de atunci a inceput sa ia proportii. parca se mareste de la o zi la alta.
mi-ai facut pofta cu lucrusoarele sarei. si mi-ai amintit ca n-am mai fost de multa vreme prin TITAN. cred ca voi da o raita sambata. desi am reusit, sambata trecuta, sa cumpar o multime de hainute de la un stand care vindea marfa romaneasca, facuta la vaslui, am senzatia. eu am o problema cu chinezismele si cu turcismele, sa ma ierte dumnezeu, nu sunt snoaba (din moment ce cumpar marfa romaneasca, nu?) dar de alea chinezesti mi-e sincer frica.
am luat o grama da de body-uri si salopete si bluze si pantaloni si caciulite. toate sunt foarte din bumbac si sunt multumita, cred ca am rezolvat primele doua luni. :-) dupa care trecem la briz-brizuri, asa-i? la pierre cardin, vorba luizei (LA MULTI ANI!!!), chanel, dior si alte dihanii. :-)))

irina 31 Rares

Mergi la inceput

Fetele ..aseara am vazut filmul ala cu Un pic insarcinata..sau cam asa ceva..oricum..super filmul..iar la sfarsit.cand a nascut tipa...mi s-a facut o frica..ma vedeam eu in pielea ei..cum ma chinui..off...nu m-am gandit des la momentul nasterii..dar...aseara..era totul atat de bine realizat..ca si in viata reala..ca m-au trecut toti fiooriii..si..am inceput sa...ma tem...

Alina 26 si Stefania

Mergi la inceput