rubeola si ROR-ul
La 11 luni fetita mea a facut rubeola, iar luna aceasta, la un 1 an si 2 luni pediatra ne-a anuntat ca urmeaza sa-i facem ROR-ul.
Inca stau in dubii si nu stiu daca sa i-l fac sau nu, intrucat mi-e frica caci ea are deja anticorpii pentru rubeola si nu vreau se intample ceva rau. Oare nu exista vreun vaccin numai pentru oreion si rujeola?
Multumesc
buna
si baiatul meu a facut rubeola la un an si jumate varicela la 5 ani si 3 luni iar acum in septembrie i am facut in franta vaccinul pt oreion care e trivalent stii de care ca e accelasi a fost obligatoriu pt scoala ;le am explicat ca a facut celelalte boli si au zis ca no problem
oreionul e periculos si la fetite si la baieti . nu a avut nici o reactie totul ok
eu zic sa l faci pt ca oricum varicela e groaznica . intradevar pediatra din romania mi a zis ca nu se poate , aici in franta au zis ca nu are importanta
cafera spune:
Fetita mea de 7 ani a facut oreion, iar la scoala a fost campanie pentru vaccinarea rujeola-rubeola-oreion, dar medicul de familie nu mi-a mai recomandat. Parerile sunt impartite! Asculta parerea medicului tau de familie, din moment ce esti pe listele lui si ai incredere in el.
cafera spune:
Acum am vazut ca pe fetita o cheama Alexia. Sa va traiasca! Si pe fetita mea cea mare o cheama la fel.
catrinik spune:
quote:
Initial creeata de Mi-Ka
La 11 luni fetita mea a facut rubeola, iar luna aceasta, la un 1 an si 2 luni pediatra ne-a anuntat ca urmeaza sa-i facem ROR-ul.
Inca stau in dubii si nu stiu daca sa i-l fac sau nu, intrucat mi-e frica caci ea are deja anticorpii pentru rubeola si nu vreau se intample ceva rau. Oare nu exista vreun vaccin numai pentru oreion si rujeola?
Multumesc
_
Printesa noastra,Alexia
Exact, dar exact, in aceesi situatie am fost si eu.
Nu, nu exista doar anti-oreion si rujeola.
Asa ca eu i-am facut ROR-ul si totul a fost foarte bine.
ariel_7000 spune:
mi-ka, fetita mea a avut la 5 luni rubeola, iar dupa 1 an, dr. ne-a chemat la vaccin,numai ca a facut reactie si s-a ales cu o forma usoara de oreion. pana in prezent nu au fost probleme.
alexutza 4 ani si 20 +
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!