rubeola si ROR-ul

rubeola si ROR-ul | Autor: Mi-Ka

Link direct la acest mesaj

La 11 luni fetita mea a facut rubeola, iar luna aceasta, la un 1 an si 2 luni pediatra ne-a anuntat ca urmeaza sa-i facem ROR-ul.
Inca stau in dubii si nu stiu daca sa i-l fac sau nu, intrucat mi-e frica caci ea are deja anticorpii pentru rubeola si nu vreau se intample ceva rau. Oare nu exista vreun vaccin numai pentru oreion si rujeola?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

buna
si baiatul meu a facut rubeola la un an si jumate varicela la 5 ani si 3 luni iar acum in septembrie i am facut in franta vaccinul pt oreion care e trivalent stii de care ca e accelasi a fost obligatoriu pt scoala ;le am explicat ca a facut celelalte boli si au zis ca no problem
oreionul e periculos si la fetite si la baieti . nu a avut nici o reactie totul ok
eu zic sa l faci pt ca oricum varicela e groaznica . intradevar pediatra din romania mi a zis ca nu se poate , aici in franta au zis ca nu are importanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetita mea de 7 ani a facut oreion, iar la scoala a fost campanie pentru vaccinarea rujeola-rubeola-oreion, dar medicul de familie nu mi-a mai recomandat. Parerile sunt impartite! Asculta parerea medicului tau de familie, din moment ce esti pe listele lui si ai incredere in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Acum am vazut ca pe fetita o cheama Alexia. Sa va traiasca! Si pe fetita mea cea mare o cheama la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Initial creeata de Mi-Ka

La 11 luni fetita mea a facut rubeola, iar luna aceasta, la un 1 an si 2 luni pediatra ne-a anuntat ca urmeaza sa-i facem ROR-ul.
Inca stau in dubii si nu stiu daca sa i-l fac sau nu, intrucat mi-e frica caci ea are deja anticorpii pentru rubeola si nu vreau se intample ceva rau. Oare nu exista vreun vaccin numai pentru oreion si rujeola?

Multumesc

_
Printesa noastra,Alexia

Exact, dar exact, in aceesi situatie am fost si eu.
Nu, nu exista doar anti-oreion si rujeola.
Asa ca eu i-am facut ROR-ul si totul a fost foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mi-ka, fetita mea a avut la 5 luni rubeola, iar dupa 1 an, dr. ne-a chemat la vaccin,numai ca a facut reactie si s-a ales cu o forma usoara de oreion. pana in prezent nu au fost probleme.

alexutza 4 ani si 20 +
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Multumim pentru sfaturi . Am facut ROR-ul de 9 zile si pana acum nici o reactie

_

Mergi la inceput