Febra moderata si oscilanta???

Febra moderata si oscilanta??? | Autor: mirela alina

Link direct la acest mesaj

Buna ziua mamici.
De joi(dupa doar 3 zile de gradi)Matei este mucios si cu temperatura moderata pana in 38.
De azi dimineata cand a avut 38.3(si i-am administrat nurofen) a oscilat temperatura : cand 37.2, cand 37.8, cand din nou mica si tot asa pana la ora 14 cand a avut 38.1 si i-am dat dat panadol.Mucozitatile sunt galben verzui.Sunt in asteptarea medicului sa il vada dar sunt tare nelinistita.
Poate semnifica temperatura asta vreo infectie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Mai mult ca sigur,posibil debutul unei viroze,mergi urgent la medic.Temperatura oscilanta se datoreaza antiinflamatoarelor pe care le-ai administrat,in momentul epuizarii efectului,creste din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Asa cum v-am spus asteptam medicul de familie (pediatra nu este in tara) care a venit , a consultat si a diagnosticat : traheo bronsita.
Tratament: Zinat, eurespal si antitermice.
Nu am luat niciodata zinat dar stiu ca este foarte tare.
Cred ca am sa ii dau ca doar ea este medic nu eu, dar starea lui nu prea imi indica ca este de antibiotic asa de tare.( este vioi, a dormit la pranz f bine , nu harait , tusit rar si gras, mananca normal, nu il doare in gat,temperatura de 38.3 maxim}.
La voi cum s-a manifestat aceasta afectiune(care ati avut bineinteles)??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Draga mea, aceeasi problema am avut-o si noi in aceasta saptamana, miercuri seara dupa ce am venit de la controalele de imunologie si bronhopneumologie spunind ambii medici ca totul e OK , am ajuns acasa si a inceput sa faca febra. Eram innebunita, stiind ca a doua zi, deci joi, doctorita noastra e libera si nu stiam cum va evolua febra . Asa ca, pina vineri dimineata pina am ajuns la cabinetul ei, i-am dat antitermice ( noroc ca temperatura nu a urcat mai mult de 39 ) , si ne-am trezit cu rosu in gat.Ii curgea nasul, tusea si dupa amiaza cand s-a trezit a vomat saracul pina n-a mai avut ce . Tin sa-ti spun ca am un copil super sensibil la orice, asa ca mi-a dat amoxicilina si binenteles aerosoli, datorita tusei pe care inca o mai are , tuseste mai rar dar ... tuseste !

Mergi la inceput

Of Jarmo imi pare rau ca treceti si voi prin asta.....
De la ora 14 pana acum nu a mai facut febra...la ora 21 ar trebui sa ii dau antibioticul si cred ca am sa i-l dau, desi nu sunt convinsa ca trebuie.
Ma asteptam ca odata ajuns la gradi o sa se intample si din astea dar dupa doar trei zile??? Cred ca nu am sa il mai duc pana in martie aprilie..
Sanatate va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Parerea mea, di ceea ce ai descris e ca e o viroza suprainfectata cu bacterii.Si fara antibiotic risti sa se agraveze.
Va dorim multa sanatate!

Mergi la inceput

Lavinia i-am dat antibioticul incepand de aseara si sper sa evolueze spre bine.Oricum miercuri vine pediatra si o sa mergem la control.
Sanatate la toti piticii.

Mergi la inceput

Cum e Mateut?

Mergi la inceput

Lavinia, multumesc Matei e spre bine.
Mai are muci dar nu prea multi(desfundam bine cu ser si apoi bagam olinth si nu mai face cateva ore bune) , rupe tusea si tuseste in general dupa somn(cand se aduna in gat probabil), temperatura nu mai mult de 37.2 (nu cred ca o pot numi temperatura}...in rest stare generala foarte buna, mananca la fel de bine.
De obicei se cam intinde cu tusea dupa viroze dar de data asta speram sa se termine odata cu mucii.
Sanatate la pitici .

Mergi la inceput

Ma bucur ca sunteti mai bine!Si la noi persista tusea si 3 saptamini dupa tratament.:(
Multa sanatate!

Mergi la inceput