Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

BULAAAAAAAAAN FRATILOR AVEM O FETITZA DE COMPETITIE, RUPE NORMELE, ,CUMINTEEEEEEEEEEE, SCUMPA GRASUTZA SI... TATICUL EI O ASTEAPTA DIN APRILIE

AMR cand o veni sorocul....
Cristina 40+ si bebe Mara Bianca

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

Si mamica si fetizta sant sanatoase Mara, 55 cm, 3, 800 g, dimineata f devreme, super scumpa, mamica ei este bine sanatoase amandoua, le iubesc si le astept acasa........fetelor...........nu va fie frica....ce faceti voi e un......MIRACOOOOOOLLLLLLLLLLLL

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

Bianca cea mai dulce dintre zeitze, seamana cu taticul ei, un super erou modern, frumos, sexy si cu o nevasta superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

FELICITARIIIIIIIII TATI DE MARA BIANCA
Noi am deschis un nou capitol aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114187
33+Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Doamne, cat se vede ca esti tare mandru, tati de Mara Bianca, sot de Greta, exact asa cum trebuie sa fie un barbat cand i se naste puiul...felicitari, aveti o familie frumoasa, sa va bucurati de ea, sa fiti fericiti ca acum toata viata...
Te asteptam si cu alte pareri, impresii si vesti despre printesele tale la capitolul 2 din acest subiect, adica " Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)",
aici : Capitolul 2

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput