Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

Lala...ma bucur pentru vestile bune pe care ni le-ai adus....multa sanatate si un ...An Nou Fericit!!!! si voua...va pupam...

AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca

http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

http://good-times.webshots.com/slideshow/561918468OLkoNL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ce fericita sunt pentru LaLa..doamne ajuta sa fie bine si in continuare, si sa le dea drumul acasa cat de curand...fetele
Greta, am vazut la subiectul de ian-feb ca te plangeai ca voi nu aveti posibilitatea sa-i oferiti fetitei o camera numai a ei...stai linistita, ca nu esti singura...si noi suntem adunati tot intr-o singura camera, pentru ca si noi stam cu socii, ca si tine...dar asa cum ti-au mai spus si alte fete, pentru bebe e important sa-si simta parintii aproape, sa se simta protejata si iubita...si noi speram la o casuta a noastra , dar cine stie cand om reusi....hai sa fim optimiste, ca este sfarsit de an, poate ca 2008 o sa ne aduca mai mult noroc, si cine stie, poate ne indeplineste mai multe dorinte pe langa bebici sanatosi, nu?
Macar sa speram...
Inca ceva....dar sa nu va fac pofta......am folosit inelul acela (cadoul de Craciun)..este senzatie...si mie mi-a fost frica initial, sa nu ma apuce nasterea de la el, dar curiozitatea a fost mai puternica, si chiar a meritat...
Pup toate fetele, sper sa mai apuc sa mai scriu ceva pana de rev...daca nu, va urez petrecere linistita dar frumoasa..si un an nou extraordinar

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna seara viitoare mamici de Bianca!
Greta4you multumesc mult pt aprecieri, esti o draguta

Lala20 ma bucur foarte mult ca Biancuta ta este mai bine, ne rugam sa fie si mai bine, multa sanatate.

va urez

LA MULTI ANI, NOUL AN SA VA ADUCA MULTA SANATATE, FERICIRE SI NUMAI BUCURII!!

poze
BIANCA ANTONIA
34+

Mergi la inceput

...buna fetelor...

...cu siguranta dragostea si caldura din familie e cel mai important lucru pentru bebelusa noastra...asa ca..nu ne mai ramane decat munca si norocul,pentru a ne construi si "cuibusorul"
...Adriana...chiar imi faci pofta...eu nu am mai facut de vre-o cateva saptamani bune...asta ,ca sa nu dau cumva idei bebelusei si sa iasa fabricatie 2007....dar...imediat ce intram in 2008...o sa fie primul lucru pe care-l fac....ca mi-e un dor...mama ,,mama.....
...ella sa fi iubita...

...eu sper ca nu ma impiedica nimic sa fiu online si maine...dar totusi...va urez un An Nou Fericit!!! si toate visele sa vi se implineasca in noul an....va pup...si sa auzim doar de bine...

AMR 2 SAPTAMANI

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

Va salut si eu, si in asentiment cu tine, greta, sper si eu sa pot intra maine seara sa fac urarile (cu toate ca sotul sta cel mai mult la calculator, iar eu mai mult cu portia, dar asta este...)
Daca nu reusesc sa intru, va urez de pe acum tuturor mamicilor de Biencute
UN AN NOU 2008 FERICIT, PLIN DE IMPLINIRI, SUCCESE PE TOATE PLANURILE, IUBIRE MULTA SI NU IN ULTIMUL RAND SANATATE MULTA VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Noul an se asterne ca un volum nescris de 365 de pagini goale.Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire, pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

LA MULTI ANI dragele mele, un an nou 2008 asa cum va doriti, cu bebici sanatosi si norocosi..Doamne-ajuta..

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

SI INCA O URARE CARE MIE MI-A PLACUT TARE MULT, SPER SA VA PLACA SI VOUA

Aho, aho de Anul Nou
Am venit la voi din nou
Vrem acum cu mic, cu mare
Să vă zicem o urare
Spune-ne, frumoasă gazdă
Primesti urătura noastră?
Strigati mai!
Hăi, Hăi!

A trecut 2007
Am avut miere si lapte
Le-am pus toate pe cântar
si-a iesit dulce-amar
De la început, se stie
Mândra noastră Românie
S-a căznit un pic si hopa!
S-a trezit în Europa!
Suntem foarte integrati
si-i iubim pe-ai nostri frati
Moldovenii cu englezii
Ardelenii cu francezii
Iar când plecăm cu uratul
Nu mai colindăm doar satul
Spunem astă urătură
La Paris în bătătură
Mânati, măi!
Hăi, hăi!

Ce să vezi, ne-am integrat
Dar din loc nu ne-am miscat
si-nainte si acum
Focul vrea să scoată fum
Găina tot ouă face
Vaca tot pe imas paste
Câinele se tine bine
si nu latră-n limbi străine
Băsescu si Tăriceanu
S-au îmbrătisat tot anu`
Preturile cresc cu-avânt
Leul greu e încă sfânt
"Oare cum ne-am integrat?
Că nimic nu s-a schimbat."
"Nu-ntelege orisicine
E la fel, dar e mai bine!"
Bucurati-vă, măi!
Hăi, hăi!

Mâine anul se-nnoieste
Tot românu-n îsi doreste
O nevastă top-model
Copiii genii de fel
O căsută cât o vilă
Un portofelas de-o chilă
O trotinetă Ferrari
Luată din două salarii
Pâine neagră-n caviar
Vin, o tonă, chiar si-amar!
si, ne-o cere modestia,
Cupa pentru România!
Poate si putină minte
Pentru al tării presedinte
Hă, hă, hă! Gânduri desarte!
Mânati plugul mai departe!
Hăi, hăi!

S-aveti multă sănătate
Cei dragi să vă fie aproape
Să gânditi numai de bine
Necazuri să n-aibă nime`
Bucurosi mereu să fiti
Urători să mai primiti
La anul si la multi ani!
Aho, aho!

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

Am pus aici 3 poze cu burtica la 33 de saptamani...cat se poate vedea, ca sunt imbracata in culori inchise...
http://good-times.webshots.com/photo/2346665330102157319gmFjnI
O sa mai pun cateva poze sper maine, ca am de gand in seara asta (de Rev) sa mai fac cateva poze, cu burtica la 35 de saptamani..
pupicei

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

...La multi ani!!! si fie ca noul an sa ne aduca doar bucurii in suflete ,sanatate,iubire,impliniri si bebelusi sanatosi...vreau sa va mai spun ca ..ma bucur ca am avut ocazia sa intalnesc atatea fete minunate si va multumesc si voua ca mi-ati facut perioada sarcinii usoara...multi ..multi pupici ..

...Adriana foarte frumoasa urarea...si nu mai vorbesc de poze...esti o scumpa...ma bucur ca am avut ocazia sa te intalnesc si sa te simt mai apropiata (fata de restul fetelor)...chiar daca ne despart kilometrii buni...mama cat de departe e constanta......te pup ....si iti doresc in prag de an nou...tot binele din lume..alaturi de cei dragi...

...Va pup fetelor ...pe toate....Ella...nici de tine n-am uitat ...un an nou fericit iti doresc ...ne vedem in 2008..Doamne ajuta!!!

AMR 2 SAPTAMANI

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

...Lala ...tie ti-am rezervat o postare noua...fie ca anul nou..sa-ti aduca numai fericire ...iar celei mai curajoase Biencutze ..multa sanatate...te pup si asteptam vesti....

AMR 2 SAPTAMANI

Inainte de sarcina

Mergi la inceput