Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...Craciun Fericit !!! fetelor...

Adriana ..m bucur ca esti mai bine...fruntea sus ca toate trec (si vin altele mai rele???? )..parca asa era vorba...nu?
..legat de inel...mama ce mult imi doresc sa-l folosesc si eu...chiar si noaptea visez ..dar mi-e teama...am zis ca astept pana dupa revelion.....s-apoi fie ce-o fi...
...in ultimele zile...woaw..parca am inebunit..imi trec tot felul de "ganduri " prin minte...uite,acum sunt nerebdatoare sa nasc...imediat dupa aceea,mi-e teama si ma panichez...plang si rad aproape instantaneu...ma simt tare aiurea...vreau sa fiu curajoasa pentru ingerasul meu...si totodata realizez cat sunt de nepregatita...psihic....//as vrea sa se termine totul repede...sa fie bine...asa cum mi-am imaginat.......gata,gata...v-am plictisit destul...ma scuzati fetelor...dar ,cred ca si voi traiti aceleasi sentimente...

...va pup...sarbatori fericite in continuare...si sa auzim doar de bine...

AMR 3 SAPTAMANI
Cristina 37+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

...buna fetelor...
...ce liniste pe aici.....sper ca sunteti bine...si nu ati nascut inca......la mamici de ianuarie-februarie ...ninge cu bebelusi.....e super,oricum...
...va pup...si astept vesti si de la voi...
Adriana....sper sa te simti bine....(n-ai mai scris)....te pup...

AMR 3 SAPTAMANI
Cristina 37+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

va salutam si noi fetelor, DA , suntem bine, doar ca am fost plecati la Tulcea, la ai mei parinti si la nasi, si la rude..(eu sunt nascuta si crescuta in Tulcea) si nu am avut timp de internet, imi cer scuze ca v-am facut sa va faceti griji..
Cum ati petrecut?Sper ca bine, fara incidente..
Ce mai stiti de LaLa si de Biancuta ei? Ma rog sa fie bine micuta...
Greta, curaj, ce putin mai ai...am vazut si eu ca la ian-feb e o forfota cu bebei si mamici, de numa-numa...curand te sarbatorim si pe tine...majorete, urari, emotii...daca e ceva, ma anunti, nu-i asa?
Noi avem astazi control la medic, o sa intru diseara sa va anunt si pe voi ce mi-a spus si cum a decurs...
Pupicei tuturor...si intrati pe rand fiecare, anuntati cum sunteti, si ce mai faceti, sa nu avem emotii

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata am intrat si noi sa va salutam.
Vreau sa va intreb ceva, mie m i se intareste burtica si ma doare un pic, o fi normal?dupa ce iau nospa imi mai trece..in rest totul e bine.

poze
BIANCA ANTONIA
34+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella10

Neata am intrat si noi sa va salutam.
Vreau sa va intreb ceva, mie m i se intareste burtica si ma doare un pic, o fi normal?dupa ce iau nospa imi mai trece..in rest totul e bine.

poze
BIANCA ANTONIA
34+

...buna fetelor...

Ella draga...esti o mamica foarte draguta...am reusit sa vad si eu pozele....super..

..legat de burtica...si mie mi se intereste burta cam de pe la vre-o 32...33 de saptamani...si de atunci i-au nospa in fiecare zi..cate o pastila...dar mai nou am nevoie si de 2...3 pe zi...doctorita a zis sa iau nospa pana cand implinim 38 de saptamani..si pe urma gata..sa las natura sa-si faca treaba...asa ca...nu-ti face probleme..uterul tau se pregateste...

AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

...buna fetelor...

...in sfarsit ai revenit Adriana !!!....incepeam sa-mi fac probleme pt tine...ma chiar gandeam sa te sun mai tarziu...

...noi suntem bine...bebe se "joaca"in burtica de "numa numa"...mi-e atat de draga cand o simt...o senzatie super...
..in rest ,mergem in data de 2 ianuarie la monitorizare...sa speram ca nu-i nevoie sa merg inainte la spital....sau mai stii???..la cat de mult se grabesc bebelusii mai nou...cine stie?? ...
..oricum,..azi cu moralul stau bine...chiar am fost la plimbare,am spalat si haine....si ma simt mai in forma ca niciodata.......

...va pup....si Doamne ajuta !!! la toata lumea...

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Asa cum v-am promis, am intrat sa va scriu ce mi-a spus doctorul la control...
Deci...dupa masuratori si analizari indelungate, concluzia :"daca bebe s-ar naste astazi, ar fi OK, nu ar avea nici o problema...este foarte bine"
va dati seama ce bucurosi am fost sa auzim...
are 2,850 kg...si pana la termen cica se face de 3,600-3,800...valei...si eu vreau naturala, sa vedem cum m-oi descurca cu nasterea...
are 47 cm....
si am vb si despre nastere, i-am zis din nou ca vreau sa nasc cu el, si atunci doctorul mi-a dat o carte de vizita cu 4 numere de telefon de-ale lui, si mi-a zis:"daca nu raspund pe unu, incerci pe altul, pana la urma, la unul din cele 4 numere tre sa ma gasesti.."
L-am intrebat si daca e noaptea, pot sa-l deranjez? A zis ca numai D-zeu stie cand o vrea bebe sa vina, asa ca daca o fi noapte, asta este...
M-am bucurat, numai ca apoi am auzit ca cica asa face cu mai toate pacientele, si cand e cazul...nu vine...
Fetele care urmaresc si subiectul mamici de ian-feb ar trebui de exemplu sa stie ca a nascut AngeliquedeS, care este si ea la dr. Lutescu, ca si mine, numai ca la sotia dansului (ambii sunt ginecologi)...sunt curioasa daca i-a venit ei la nastere, ca nu stiu ce sa mai cred..
Oricum, in concluzie, important este ca bebita este bine...restul..mai vedem...
Ma mai intalnesc cu medicul pe 11 ianuarie..
....aveam o intrebare, bine ca mi-am amintit: voi ati mai facut ceva analize???ca vad ca mie nu mi-a mai dat in trim 3 sa fac nici o analiza...am luat fier, acum mi-a prescris iarasi calciu pentru 2 saptamani...dar ma gandeam...ceva ANALIZE????
Va pupic, mai astept si eu vesti despre voi...

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

...am bucur Adriana de vestile bune pe care ni le-ai dat...dar spunei Biencutzei ca o rog eu frumos sa mai stea acolo, la caldurica,,,macar inca 5 saptamani...
...foarte multe probleme iti mai faci tu ,draguta de tine...cu medicul asta....te inteleg pe undeva....dar ...crede-ma ...cel mai mare ajutor vine oricum,de la Dumnezeu...asa ca....indiferent daca vine sau nu vine sa te asiste...sa ai incredere ca Dumnezeu te v-a ajuta!!!...
...uite ...doctorita mea ,e genul de femeie care vine la orice ora din zi sau din noapte (binenteles ca isi primeste si "portia" bine cuvenita pentru deranj)...dar,mai in gluma ,mai in serios...m-a rugat sa nu nasc in noaptea de revelion (m-a atentionat cu mult tact ca nu vine de-o fi sa nasc in acea noapte)...asa ca....daca o sa am ghinionul sa nasc chiar atunci....asta e...nu o sa pot face nimic,decat sa nasc cu medicul de garda....

...pana atunci...ma rog sa fie totul bine...si fie ce-o vrea Dumnezeu...

AMR 2 SAPTAMANI

http://good-times.webshots.com/slideshow/561918468OLkoNL

Mergi la inceput

...Adriana ...eu in trimestrul 3 am facut analizele obisnuite ,pe care le-am facut in primul trim...respectiv sange si urina....in rest nimic...

AMR 2 SAPTAMANI

http://good-times.webshots.com/slideshow/561918468OLkoNL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

buna mamici de BIENCUTE!
adriana multumim k ai intrebat de noi...Dumnezeu nea ajutat si bibi e mult mai bine...de 3 zile respira fara aparate...maine o sa-i bage pe sonda laptic de la mine...si in 2-3 zile o muta pe pediatrie si ma interneaza si pe mine cu ea...nu-mi vine sa cred...
si va ureaz un an nou plin de impliniri...k nu cred ca mai apuc sa intru curand...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput