Clubul mamicilor de fetite BIANCA
Raspunsuri - Pagina 13
LaLa_20 spune:
mamici de biencute nu va suparati k nu am postat si la voi...dar cred ca intelegeti ce este in sufletul meu acum...
BIBI repira din nou cu ajutorul aparatului...are si respiratii spontane dar nu sunt inca suficiente incat sa ramana definitiv fara aparat...astazi iau bagat pe sonda 3 ml de laptic special...o sa-i faca radiografie si o sa aflu mai multe la 3 cand merg s-o vad...
in curtea spitalului este o bisericuta...si o sa vb si eu cu preotul azi..k aici se obisnuieste sa se faca un fel de botez...si apunea o doctora ca au fost cazuri cand botezul i-a ajutat pe bebei...
nu-mi ramane decat sa ma rog la dumnezeu...sa fie totul bine...k nici la aparate nu e bine sa stea prea mult ca face o complicatie la plamani...
va
mult si va multumesc k sunteti alaturi de mine...
va urez sarbatori fericite ca eu nu stiu knd mai apuc sa intru.
Cea mai optimista gravidutza!
Laura
32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco)
Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
ella10 spune:
Lala multa sanatate la Biencuta , cu ajutorul lui Dzeu totul o sa fie bine, Doamne ajuta!
poze
BIANCA ANTONIA 
33+
greta4you spune:
Lala draga ,noi iti suntem alaturi si ne rugam pentru tine si micuta Bianca...cu ajutorul lui Dumnezeu ,totul o sa fie bine..trebuie sa ai doar incredere...
...te pup si te astept cu vesti bune.....iar daca nu mai intri iti doresc si sarbatori fericite!!! si fie ca acest Craciun sa-ti aduca cea mai mare bucurie ,adica sanatatea Biencutzei...pupici...
AMR 3 SAPTAMANI
Cristina 37+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO
greta4you spune:
quote:
Originally posted by ella10
Greta4you foarte frumoasa burtica ta
poze
BIANCA ANTONIA33+
...merci ella...cand vedem poze si cu burtica ta???
AMR 3 SAPTAMANI
greta4you spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Greta, mi-au dat lacrimile cand am citit ce cadou o sa primeasca sotul tau in maternitate.....de, suntem emotive acuma, asta este...
Adriana S.
AMR maxim 6 saptamani
-34 saptBIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
....sa stii Adriana ..ca eu in mod normal am o fire puternica si putine lucruri ma emotionau cu adevarat..eram foarte indiferenta si pot zice putin chiar egoista....dar, de cand sunt insarcinata...parca nu-s eu..sau cel putin nu ma recunosc in diferite momente...mi se intampla sa merg pe strada si sa ma sensibilizeze o anumita faza...sau persoana sau situatie...ciudat totusi , ce se intampla cu noi in aceasta minunata perioada a vietii...
AMR 3 SAPTAMANI
greta4you spune:
buna dimineata fetelor....
...sunt atat de emotionata ...si nelinistita oarecum....una dintre fetele de pe mamici de ianuarie-februarie , ceska ,care avea DPN-ul pe 10 ianuarie ca si mine...ne-a sris azi ca i s-a rupt apa...Doamne ,...ii doresc atat ei cat si tuturor viitoarelor mamici,nastere usoara si bebelusi sanatosi....
AMR 3 SAPTAMANI
Adryana_4u spune:
LaLa, scumpa mea, sper si eu ca sarbatoarea de Craciun sa te gaseasca bine, alaturi de Biencuta ta, sanatoase amandoua, si sper sa treaca perioada asta agitata pentru tine cat mai repede, sa aiba putere Bianca sa invinga greul, si sa fiti o familie fericita..
Greta, cand o fi sa iti vina si tie timpul, iti vine, asta este...oricum n-ai ce face...daca bebe se hotaraste sa iasa, o sa iasa...sa ma anunti!![]()
Pup toate fetele
Adriana S.
AMR maxim 6 saptamani
-34 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
LaLa_20 spune:
buna mamici de Biencute!!!
Ultima oara va spuneam ca urmeaza sa-i faca lu bibi o radiografie...se pare ca a iesit un pic mai bine...are in continuare respiratii spontane...si doctorii au zis k spera sa o scoata de la aparat in cateva zile...poate makr revelionul il fac si eu cu bibi...in spital...dar nu conteaza decat sa fie ea bine...A si de azi e ortodoxa...am botezat-o.....Si azi i se va mai face inca o radiografie...sa speram k tot vesti bune vor fi...mai e putin si merg s-o vad...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
greta4you spune:
...buna fetelor...
...ne bucuram Lala pentru vestile bune pe care le-ai adus...te pupam si fie ca sarbatorile sa ti e petreci alaturi de cea mai scumpa fetita din lume....pupici...
...ce faceti fetelor??? ocupate cu pregatirile de craciun???...sper ca sunteti bine ...
...am niste dureri pe sub burta ca de ciclu,de vre-o 2 zile...dar ma tratez cu No-Spa...inca mai tine figura...dar sper sa rezistam pana dupa revelion....oricum,bagajul e pregatit...daca o fi sa fie ..asta e......sanatoase sa fim ..in rest nu conteaza nimic...
...Adriana???...cu tine ce-i oare?? nu te-am vazut de cateva zile....sper ca esti bine...te pup...
..pup toate mamicile de fetite Bianca...si va doresc un Craciun Fericit!!! si fie ca aceasta sarbatoare sa ne aduca doar bucurii in suflet atat noua cat si celor care ne sunt alaturi...
AMR 3 SAPTAMANI
Adryana_4u spune:
Greta, mersi frumos ca imi porti de grija..ce bine m-am simtit sa vad ca cineva simte ca am lipsit
face bine la orgoliu...
nu prea m-am simtit bine in ultimele zile, am incercat sa o ajut cat-de-cat pe soacra-mea la treburi, si probabil ca din cauza efortului... nu stiu ce sa zic...in fine, imi e mai bine, imi impun sa-mi fie mai bine, ca nu am de gand sa stau prin pat de sarbatori...am treburi mai importante de facut...![]()
Sa va zic...Am luat cadou sotului...un inel...stiti voi (cred) ...de-ala Durex...mi-e si rusine sa vorbesc despre el...doamne, ce pudica sunt...
...cica in seara asta il incercam..sper sa nu ma apuce ceva...doamne-fereste din cauza lui....
LaLa, scumpa mea, de Craciun se intampla minuni, sa crezi si tu in asta, si sa stii ca Doamne-Doamne nu o sa se lase pana cand Bianca ta va fi bine..pup fetele, amandoua, sa dea Dumnezeu sa auzim curand ca grijile au trecut si totul este OK.
Si...ca incheiere, va urez tuturor sa va aduca mosul ce va doriti voi, sa aveti Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi sufletului vostru, si mai ales pace si liniste in suflet...va pup, si pe voi, si pe Biencute...
Adriana S.
AMR maxim 6 saptamani
-34 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza