Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Helau
Ce mai faceti mamici de Bianca?
Va pregatiti de sarbatori?

poze
BIANCA ANTONIA
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Greta, crede-ma, asa am pus, 18 kg, insa inca arat foarte bine...ce modesta suntPoate reusesc sa mai fac ceva poze, sa pun...s-a mai marit burtica, in rest, eu inca sunt sexoasa
Ella, cu pregatirile pentru sarbatori, mai firav, asa, ca nu vrem sa avem surprize...curatenia am terminat-o(mai tot a facut sotul, eu doar m-am agitat pe langa el )Iar de papa....nu ma ocup eu se ocupa soacra-mea, sa simta ca stam la ea...ei...nu, glumesc, nici nu ma pricep eu sa fac mai nimic prin bucatarie....ca nu mi-am batut capul, ca daca o fi cazul, nu cred ca nu m-as descurca...
Despre LaLa, am vazut ca a postat la mamici de ian-feb, zicea ca bebica e bine, doar ca va mai sta ceva timp in spital...
Intrebare: ce cadou ii faceti sotului de Craciun?

Va pupic

Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Adriana vreau si eu sa vad poze cu tine graviduta
Nici eu nu le am cu bucataria, mama imi face tot ce trebuie pt sarbatori, iar curatenia tot sotul caci nu pot sa fac eu prea multe.
Sotului i-am luat o camasa, caci lui ii plac foarte mult camasile.

poze
BIANCA ANTONIA
32+

Mergi la inceput

Ella, daca intrii jos la semnatura mea pe link-ul Bianca la 22 saptamani, o sa vezi niste poze cu mine.....cu Bianca...te invit

Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Sper sa reusesc sa mai fac niste poze, sa vedeti si cat mi-a crescut burtica de la 22 saptamani pana acum....

Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...
...suntem si noi bine..am aparut la orizont...am fost foarte ocupata zilele astea cu tot felul:cumparaturi,cadouri ,medic....pregatiri de craciun si nu numai....
...azi avem 37 de saptamani....nu-mi vine sa cred ..mai sunt trei doar...atat...3!!!...incredibil...Doamne ajuta la toata lumea!!!
...adrianadraga ,ma bucur ca nu a durat mult formatarea calculatorului si ai aparut foarte repede inapoi...referitor la poze..astept sa te vad cu burtica mare.....
...ella...eu, cred ca anul acesta o sa-i fac o surpriza mai ciudata sotului meu,o sa-i cumpar o masinuta cu telecomanda pentru ca si-o doreste de mai multi ani,dar,nu s-a indurat sa si-o cumpere (ce sa-i faci? ..e un sufletel de copil si el...)..cred ca asta o sa-l bucure foarte mult..nu de alta ,dar ,vreau ca anul acesta sa fie deosebit...pijamale,camasi,pull-overe si alte cele i-am tot cumparat.....acum vreau ceva mai deosebit......
...oricum, m-am gandit inca la ceva...ziua lui de nastere a fost in 3 decembrie...dar nu puteam sa-i fac cadoul cel mai de pret atunci (adica pe mara bianca)..pentru ca era prea devreme ..asa ca...o sa cumpar pamblica rosie si o duc cu mine la maternitate...cand o fi sa vada ingerasul...am sa-i pun o funda rosie ..asa ca unui cadou...si am sa-i spun ca e de ziua lui ..dar cu o mica intarziere...sper sa inteleaga...

...va pup ...sa aveti grija de voi...

AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...am uitat sa imi schimb semnatura.......pai cu neuronul meu insarcinat ,nici nu ma mir...si am pus si poze....am reusit si eu intr-un final

AMR 3 SAPTAMANI
Cristina 37+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

Greta4you super tare ideea ta de cadou pt sot;acum 2 ani si eu i-am cumparat sotului o masinuta cu telecomanda, si el e pasionat de masinute, motociclete...In februarie pe 2 noi facem 4 ani de cind ne cunoastem si poate si eu o sa-i fac un cadou foarte pretios(Bianca Antonia) la fel ca si tine

poze
BIANCA ANTONIA
33+

Mergi la inceput

Greta4you foarte frumoasa burtica ta

poze
BIANCA ANTONIA
33+

Mergi la inceput

Greta, mi-au dat lacrimile cand am citit ce cadou o sa primeasca sotul tau in maternitate.....de, suntem emotive acuma, asta este...

Adriana S.
AMR maxim 6 saptamani
-34 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput