Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Dragele mele, zilele astea (nu stiu exact cand anume) tati a zis ca se va ocupa de calculator, sa-l formateze, ca ne chinuie rau...asadar, daca voi lipsi de pe forum, sa stiti de ce...sper ca atunci cand ma voi intoarce voi citi numai vesti bune, vesti despre bebici sanatosi si mamici fericite...va pup

Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

....buna fetelor...
...nici nu stiu cum sa incep....imi pare nespus de rau, de ce i se intampla primei noatre Biencutze......Lala ...NE RUGAM PENTRU TINE SI PRIMA NOASTRA BIENCUTZA...

AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

...adriana ,iti raspund maine la toate intrebarile si vreau totodata sa-ti las numarul meu de tel....pentru orice eventualitate...
...te asteptam repede inapoi,daca iti formatezi calculatorul ...si binenteles cu vesti bune....daca mai stii ceva de lala ...spune-ne si noua te rog.....
te pup acum....

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adryana_4u

Nu am pereche, Greta, am vazut ca vorbeau fetele de ceva de genul asta, dar n-am fost pe faza si nici nu am mai intrebat, ca am avut altele de intrebat...daca imi explici despre ce e vorba, sunt cu placere perechea ta, daca vrei...
Cat despre doctorii la care merg eu, sa-ti explic: primul medic la care am fost cu sarcina este medicul (e barbat) la care eu am mai mers si inainte, cu alte probleme...chisturi, un chiuretaj, ma rog...este in varsta, de exemplu sotul meu traieste datorita lui..daca nu era el cand a nascut soacra-mea, murea si soacra-mea si sotul atunci...plus ca este destul de recunoscut in oras, si am auzit multe de bine despre el...la el am dus-o si pe sora-mea cu niste probleme tot la el, si a fost chiar OK...de aia m-am dus la el cand am aflat de sarcina..inafara de el, am mai mers la medicul de familie, asa cum este normal...am mai facut un echo - 3D- la un alt medic, e adevarat, dara asta am facut-o eu, asa, suplimentar, ca vroiam sa vad cum arata bebe si la 3D, intelegi? Iar prin luna 6, am aflat eu ca medicul acesta ginecolog nu vine la nastere, decat daca este cezariana sau complicatii, si nici atunci nu sigur, asa ca m-am gandit sa il schimb, in speranta ca gasesc alt medic bun, care sa-mi vina si cand nasc...asa m-am mutat la cea de care v-am povestit ieri (medic femeie), care deja la a doua consultatie a reusit sa ma scoata din pepeni, si s-a dus dracu toata increderea mea in ea..plus ca tot asta la care ma mutasem este cea care mi-a dat ovulele care nu erau indicate in sarcina...pai ce incredere sa am eu in ea???
Tocmai de aia m-am hotarat sa ma mut inapoi la "prima mea dragoste" - la primul medic...si m-am programat deja pe 28 decembrie...treaba este ca am aflat (ieri, dupa ce m-am programat) ca si asta a intins coarda, din decembrie si-a marit tarifele...un eco de sarcina s-a facut un milion jumate...pai ce naiba, doctorii astia nu se mai satura...Doamne....ne chelesc de bani...in fine....
Acuma sa te intreb ceva, ca daca tot esti mai avansata, profit...pe tine de cate ori te-a consultat pe masa, cu mana, ca sa spun asa???Pe mine toata sarcina nu m-a atins nimeni, doar eco..eco pe burta sau eco intravaginal, dar la mana niciodata...e OK sa iti faca tuseu? ce poate sa simta cu mana si sa nu vada cu eco??? sau pentru ce se face...e normal sa facem si tuseu..ca eu stiu ca mai ales in ultimul trimestru, se poate declansa nasterea....acuma, poate am auzit eu prostii, dar tocmai de aia intreb...
Si inca ceva...ai facut ceva cu vaccinul acela antitetanos? Il mai faci sau nu?
Si...inca ceva: ti-am vazut pozele la zuze de ian-feb...ce bine te tii....cate kg ai pus in timpul sarcinii? Felicitari pentru cat de bine arati

Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

...nu stiu nici eu exact ce inseamna "pereche" pe forum...pentru ca am lipsit la apel...dar ma gandesc eu...ca ar trebui sa putem cumva anunta ce se intampla cu noi...si cum altfel decat prin perechea care stie numarul de telefon....eu ti l-am lasat tie...si ar fi bine sa-l stiu si eu pe al tau ...daca vrei binenteles...

...legat de doctor....e foarte ciudat sa aiba un asemenea tarif...da ce aparatura are draga??....ozn-uri?.....sau ce?....eu platesc 500 de mii de lei pentru fiecare consultatie la eco..ca doar n-o avea ozn....
...nu am facut nimic altceva decat ecograf ...analizele de rigoare pentru o gravida...cateva teste (toxoplasmoza si triplu test)..in rest, pe masa am fost doar cand mi s-a constatat sarcina ( la 6 saptamani)...de atunci nu am mai avut onoarea sa calaresc "calul balan".....nici macar eco intravaginal nu am facut....
....eu cred ca nu prea are sens " controlul asta cu mana"..parerea mea...
...vaccinul nu l-am facut inca...pentru ca medicul de familie era plecat saptamana trecuta..iar asistenul nu a vrut sa riste cumva....am totusi cateva saptamani in plus fata de termenele vaccinului....asa ca...probabil o sa raman nevaccinata...dar ,o sa merg din nou saptamana viitoare ,joi, la control si mai vedem...
...merci de aprecieri...am pus 15 kg pana acum...si sper sa ma opresc aici......sa stii ca fac multa miscare ,merg la gimnastica,ma plimb mult si nu ma menajez prea mult...fac aproape cam tot ce faceam inainte (bine ..nu ridic...si chestii care ar putea afecta sarcina )...uneori mi-e chiar ciuda ca nu pot sa alerg dupa autobuz..sau chestii de genul asta......dar o sa treaca si perioada asta a vietii...si atunci o sa fac miscare impreuna cu mara bianca ...sportiva o face mama...
...te pup....de fapt pup toate fetele

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

de la sms-ul de ieri al LaLei, nu mai stiu nimic, deci ultima varianta e ca Bianca era OK, cu ambii plamani...acuma, o sa m apun sa citesc din urma la zuze de ian-feb, poate are cineva detalii despre ea...
Greta, ti-am trimis si eu nr de telefon, sper sa fie cazul numai de vesti bune intre noi...
Eu am pus pana acum 18 kg, dar eram, recunosc, slaba rau inainte..am plecat de la 47-48 de kg, va dati seama...
In rest suntem bine, sanatosi..
In seara asta o sa se bage tati sa formateze calculatorul, si fiind prima data cand face asa ceva, nu stiu cat de bine o sa-i iasa, asa ca l-am rugat inainte sa inceapa sa dau o tura pe la voi, sa va urez de bine, ca nu stiu cand o sa mai intru..
Va pup, sa aveti grija de voi si de bebite, si sa ne auzim cu bine

Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata mamici de Bianca!
Am intrat sa va salut si va invit si la niste clatite

poze
BIANCA ANTONIA
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Ptr. LALAsi BIENCUTA: Multa sanatate si sa auzim numai de bine.

Ella: vreau si eu o clatita cu ciocolatttaaaaa....mmmm...acum sa mai mananc si eu ciocolata, preferata mea, ca dupa aceea nu o sa mai am voie daca alaptez.
Ce fac Biencutele voastre? Bebelina mea isi ia niste pozitii ca trebuie sa ma intind ca sa nu o deranjez.

Georgiana
36 sapt. Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

georgiana cu mare placere te servesc, dar distanta dintre noi e cam mareSper ca nu ti-am facut pofta?

poze
BIANCA ANTONIA
32+

Mergi la inceput

buna fetelor...
...ce mai stiti de mamica noastra???...sper din tot sufletul ca sunt bine....
...[red]Ella/red] draga...zilele trecute mi-au facut fetele de pe mamici de ianuarie-februarie ,pofta cu gogosile lor......iar acum a venit randul tau..."da'nu-i bai"..ca-mi fac si eu ...
...[red]Georgiana tu cum te simti?....

...azi am fost din nou la monitorizare si i-am ascultata inimioara vre-o 20 de minute (asta pentru ca a uitat asistenta de mine)..se pare ca totul e ok si inimioara bate cum trebuie...tot azi am vazut-o si la ecograf ...mama,ce draguta era...cum statea ea cu capsorul in jos....si se agita....m-a emotioanat!...oricum ...sunt fericita ca e bine,
chiar daca uneori am impresia ca bazinul meu se"crapa "aproape,chiar si atunci cand nu pot sa dorm...si,chiar si atunci cand am un acid de-mi vine sa inebunesc......important e ca bb sa fie bine...in rest toate trec si vin altele.....
...va pup ..si sa aveti grija de voi....sa auzim doar de bine...

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

...adriana ...abia azi am reusit sa vad pozele tale....esti foarte draguta....parca nu pot sa-mi imaginez ca ai pus 18 kg...erai tare sexoasa...cu siguranta si acum esti la fel...

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput