sarcina oprita in evolutie?
Raspunsuri - Pagina 2
tuchi123 spune:
Buna gragele mele! In dimineata asta sunt f. suparata, deoarece sanii doar ma mai deranjeaza, nu ma mai dor iar de restul de simptome ce sa mai zic, ca n-am deloc. Maine imi fac beta HcG sa vad daca si cum evolueaza. Multumesc pt.rabdare.
tuchi123 spune:
Fetelor, am fost azi si am repetat Beta hCG-ul la interval de 5 zile de celalalt, adica acum am 7819, oare este problema ca nu s-a dublat avand in vedere ca acela a fost 4120? Multumesc!
kla78 spune:
TUCHI stai linistita ca bebe sigur e bine,eu sunt in 8s+4z si nu am nici o greata sau voma sau cine stie ce simptome si cu toate astea bebe e bine chiar l-am vazut joi la eco si are 2 cm,e adevart ca pe mine la inceput m-au durut sanii rau de tot dar acum nu ma mai dor asa tare dar cred totusi ca m-au durut si de la faptul ca am facut fiv si am bagat o grmada de hormoni in mine,eu cred ca daca era o sarcina naturala nici sanii nu ma dureau pe langa asta sapt asta marti am avut si un pic de scurgere maro dar totul e ok,aaaa si chiar imediat dupa ce am aflat ca sunt graviduta a inceput sa-mi fie somn mult si ma simteam obosita dar de prin sapt 6 a trecut si asta,singurul lucru e ca nu ma pot trezi dimineata sub nici o forma si dorm pana pe la 12-13 ziua,hai linisteste-te ca-l superi pe bb!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
tuchi123 spune:
KLA78, multumesc pt. cuvintele dragute; si eu am ramas insarcinata prin IUI culmea, din prima dar, se poate oare sa nu ma doara sanii (am o usoara jena la baza lor doar daca ma aplpez) din cauza utrogestanului 2/zi dim+seara? in fine, eu azi am facut 4 saptamani de la inseminare, respectiv 6 de la UM. oare sunt prea mici valorile astea?
Multa sanatate in continuare cu bb. si astept impresii 
virgo spune:
Tuchi , femeie , eu te bat ! Gata , lasa grijile si nu te mai stressa ! Esti gravida , ce mai vrei !? Ca daca aia , ca daca ailalta ... acusi n-ai rabdare sa ajungi la 7 saptamani sa vezi activitate cardiaca , acusi te temi ca s-a oprit din evolutie , acusi nu's ce idei iti mai vin . Si ce daca nu te dor sanii ??? Scrie undeva ca e musai !?
Si eu am sarcina obtinuta prin inseminare . Dar asta nu inseamna ca e mai cu mot decat o alta , obtinuta 100 % natural . Potoleste-te si ai rabdare , o sa fie totul brici !
tuchi123 spune:
VIRGO, multum3esc pt. incurajare, asa sunt eu panicoasa si plang si mor de frica sa nu se intample ceva, sunt prapastioasa asta este; multumesc inca o data ca esti si tu si alte fete alaturi de mine, multa sanatate tie si voua tuturor si sa auzim numai si numi de bb. sanatosi si frumosi.
Tu in ce luna esti si cum calculati voi, de la UM sau din ziua conceptiei? Daca ai rabdare te rog sa-mi raspunzi!
miha74 spune:
Tuchi - stai linistita! Esti gravida!
B-HCG-ul a evoluat foarte bine. Cat despre simptome, bucura-te cat mai poti...pot aparea "la greu" dupa 7-8 saptamini.
Sa ne tii la curent,
Miha
http://tt.lilypie.com/ZEnyp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
virgo spune:
Sunt in saptamana 30 de la UM si 28 de la inseminare , am ovulat in ziua 15 . Echografic bebeloiu' e cu doua saptamani mai are , deci DPN 17-30 ianuarie .
Si eu am fost exact in starea in care esti tu acum , ca stiam ca am o sarcina "artificiala" si ma enervam ca nu luam progesteron , ca nu ma monitoriza nimeni , ca abia la 8 saptamani de la UM am avut parte de echografie ... dar a fost mai bine asa ! Progesteron n-am avut nevoie , deloc , endometrul fiind natural si nestimulat , sarcina s-a fixat unde trebuie , singurica , Beta HCG n-a fost nevoie sa fac fiindca am donat urina pentru Pregnyl si de acolo mi s-a spus ca hormonul e in limite foarte normale , echo am facut la 8 saptamani si numai bine ca aveam deja activitate cardiaca , deci alta piatra de pe inima ridicata cu macaraua . Mai nasol a fost ca in jurul meu , prietene , cunostinte si cateva din fetele de la odisee incepeau sa vorbeasca de avorturi spontane , sarcini oprite din evolutie , sangerari si alte probleme ... atunci a fost mai greu , sa ma detasez de tot si toate si sa fiu optimista c-am sa duc sarcina la capat , cu brio .
Bafta si lasa prapastiile , ca maine poimaine intri in faza de organogeneza la bebe si este esential sa-l alimentezi cu o atitudine pozitiva . Si cu mancare buna , si cu somn destul , vitamine daca este nevoie .
tuchi123 spune:
MIHA 74
VIRO
Multumesc pt. incurajari, problema mea vad ca persista, sunt speriata de faptul ca ba ma dor, ba nu ma dor sanii, asta de la ce este ? eu una nu am un raspuns ci doar temeri.
Va doresc amandoura si tuturor fetelor de pe aici, sanatate multa si bb. sanantosi si frumosi alaturi de mamicile si taticii lor!

Tuchi123
6+ 1 zi de la UM