Subiect delicat...
Raspunsuri - Pagina 5
crinuta spune:
Parerea mea este ca intre voi exista serioase probleme de comunicare si asta mai ales din partea lui. Ceva e putred aici si asta trebuie descoperit deoarece nu te vad rezistand mult asa. De fapt, cine are rezista?
Crinuta
dienuca spune:
Buna scarmanus si bine ai venit printre noi.
Ce pot eu sa-ti confirm este ca: barbatii raci sunt foarte atasati de mamele lor (ca si femeile de altfel). Niciodata, dar niciodata, sa nu vorbesti urat de ea, decat daca nu te mai intereseaza ce urmeaza. Sunt niste persoane romantice, visatoare si tandre, dar trebuie sa stii sa le furnizezi "material". Sunt de acord cu sugestiile Aureliei ca trebuie sa descoperi ce fantezii are. In timp ce faceti sex, intreaba-l ce i-ar place, daca i-ar place cu inca cineva, etc.
Sotul meu e rac si l-am cucerit (printre altele) cu masajul pe care i-l faceam. Cumpara un ulei de masaj si incearca sa-i faci unul, atunci cand vine obosit de la serviciu. S-ar putea de aici sa va fie mai usor sa ajungeti la sex. Roaga-l sa-ti faca masaj. SImte-te bine si expreima-ti sentimentele. Barbatilor le place sa le spui ce virili sunt, ce-ti place la ei dar NU de genul "imi plac ochii tai" ca nu fac nimic cu ochii in momentele respective, ci mai degraba mainile ca ... sau fundul ca ... etc. Renunta la lenjeria intima sexoasa ca nu prea da roade (nici in cazul meu). Ei sunt niste familisti convinsi, parinti dedicati, copii iubitori, soti tandrii si gospodari. Asa ca lenjeria sexi ... hm, mai subtire. Dar o pereche de pantaloni scurti care sa te avantajeze si un tricou de bumbac mai larg si scurt, care sa-ti descopere la un moment dat un umar ... Asta ar fi o priveliste care i-ar place. Sau si mai incitant: ia-ti un tricou de-al lui pe sub care sa nu mai porti nimic. Nu-i spune nimic. S-ar putea sa-l intereseze, cu atat mai mult cu cat tu te vei agita un pic prin fata lui, la curatenie sau alte indeletniciri.
Racii nu apreciaza vampele, deci nu va conveni sa constate ca si-a luat una. Asa ca nu mai poza intr-una. Mie mi-a spus-o sotul cat se poate de direct, asa ca da-ti seama cum am inghitit-o. Lor le place sa aibe o femeie de casa, una care sa semene cu mama lor. Impune-te aici ca sa nu ajungi mama lui, desi cam asa are nevoie de tine. El are nevoie de tine sa-l iubesti si sa-l cocoloseti din cand in cand. Iar daca au o inhibare in ceea ce priveste sexul trebuie sa ai rabdare, va trece peste, dar mai greu si poate cu ajutorul tau.
Succes, rabdare multa si dragoste
Diana
ruxij spune:
Cred ca Diana poate avea dreptate, daca nu sunt alte probleme mai grave. Eu nu am prea multa experientza, dar si eu a trebuit sa "tatonez" terenul in primul an de casnicie (acum 8 ani, he he..) pana m-am prins cam cum trebuie procedat cu el. Atunci am avut eu o perioada in care m-am dat mai vampa si am vazut ca a fost prima data cand n-a mers deloc, desi am fost prieteni 5 ani inainte de casatorie si nu se intamplase niciodata sa fie inhibat. Cum am revenit la "metode" mai blande, totul a fost ca inainte si o tzinem tot asa pana in ziua de azi:-)) Si nici acum la sotzul meu nu merge sa fiu prea directa, sa ii spun direct ce am de gand, sa fiu prea agresiva etc. Poate e si cazul lui. Cred ca un sexolog ar ajuta. Eu nu stiu, daca el nu vrea, oare nu ar ajuta sa vorbesti tu cu unul? Sa ii povestesti ce si cum facetzi si poate itzi indica el o solutzie buna, ca noi nu suntem de specialitate. O idee, nu stiu dc. e buna.
Multe bucurii!
ruxij
adita spune:
Nu va suparati ca-mi dau si eu cu parerea chiar daca n-am trecut niciodata prin ceva cat de cat asemanator. Eu am inteles ca totusi din cand in cand, chiar daca foarte rar, mai faceti dragoste. Deci poate, dar nu vrea mai des. Fiecare om are ritmul lui, al tau e mai des, al lui e mai rar (chiar foarte rar). Poate el se ghideaza dupa zicala « mai rarut ca-i mai dragut ». Daca totusi te iubeste (si din ce spui tu asa pare) si tu il iubesti, chiar nu se poate ajunge la un compromis ? Nu poti sa te multumesti cu dragostea lui, cu mangaierile si imbratisarile lui ? E sexul chiar asa de important pentru tine ? Repet, nu am trecut prin ce treci tu, nu stiu cum e sa nu faci dragoste mai multa vreme (la noi cea mai lunga perioada de somaj a fost de doua luni). Si mai cred ca autosatisfacerea nu imbunatateste cu nimic situatia, poate chiar sa te indeparteze de el. Eu zic sa-i mai dai timp, cum au mai spus si altii sa-l lasi pe el sa ia initiativa. Imi spunea cineva odata, ca atunci cand ii ceri ceva unei persoane, ii rapesti posibilitatea de a oferi din proprie initiativa. Oricum, va doresc succes.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
nadina spune:
Hello again.
Parol de onoare ca de cele mAi multe ori sunt mai coerenta si mai putin redundanta decat am reusit ceva mai devreme la topicul asta. Da ati inteles ca aveam in creieru meu bolnavicios ceva cu PROBLEMA aia de ii tot dadeam inainte.
Bine ca trecut.
Sper sa treaca si la voi si sa rezolvati PROBLEMA
PUPINadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)
Brotacel spune:
Draga mea,
daca ai fost de acord sa vorbim fara perdele este OK, dar vreau sa te īntrerb si eu niste chestii.Inainte de casatorie a functionat problema cu "patul" Daca da este super se poate vindeca.
Se afla probabil īn jurul vīrstei de 45-55 de ani, iar la barbati (ca si la femei apar tulburari hormonale (andropauza)
Atunci domnii sīnt irascibili, ar vrea dar nu mai pot asa cu stiau ei.
Sīnt niste manifestari perfect naturale.
Daca nu este vorba de asta, atunci este ceva la scufiuta pe care numai psihiatrul o va afla.
Incearca sa mergi cu el si la un urolog, si asta l-ar putea ajuta
Nu i-ai adus aminte ca si tu esti om si doresti sa faci dragoste asa cum īti place tie ?
Daca te mai tin nervii mai īncearca sa stai de vorba cu el.
Incearca sa īi faci surprize placute. sa il astepti acasa īntr-o blana iar cīnd intra pe usa si vrea sa te pupe sa lasi sa sada blana frumusel si tu sa fii goala.
Iti doresc succes.
maudi spune:
brotacel, reciteste povestea si ai sa vezi ca nu are 45 de ani, si ca ei au discutat problema repetat. daca dam sfaturi,macar sa dovedim elementarul respect si sa citim datele problemei cum trebuie. altfel, sfaturile nu folosesc la nimic si suna ca o aflare in treaba care mai rau fac...scuze de atentionare, a fost cu prietenie
cristina73 spune:
Scarmanus
din tot ceea ce ai scris pe mine ma duce gandul la o singura chestie si anume ca e probabil ca sotul tau sa fie homosexual, altfel nu-mi explic deloc atitudinea lui, si dupa cum ai spus si tu intr-un mesaj anterior, nu se uita la alte femei. Sunt multi homosexuali care incearca sa duca o viata "normala", de dragul aparentelor sau ca sa nu-si dezamageasca parintii( mai ales daca e asa de apropiat de mama lui). Asta nu exclude posibilitatea sa te iubeasca , sa fie tandru cu tine si sa-si doreasca copii in schimb explica foarte bine abstinenta lui sexuala in ceea ce te priveste. Cred ca e o ipoteza pe care ar trebui sa o verifici cu seriozitate oricit de ireal sau dureros iti pare.
numai bine
cristina73
scarmanus spune:
Dragelor si dragilor! JUBILEZ!!!!
Ei, nu se face primavara cu o randunica dar macar am inregistrat si eu o biata de victorie!! Ei, da, ieri nu v-am mai tinut la curent ca eram ocupata dupa-masa hihi! S-a intamplat dupa dush, pardon, dar am rosit ca o scolarita. Discutam in pat despre serviciul si probleme lui de la serviciu, el era relaxat, eu eram chiar vesela si din un in alta si tot harjonindu-ne am trecu la fapte. A fost mult mai bine ca in alte dati, ba la sfarsit si-a cerut scuze ca a fost cam obosit si ca data viitoare o sa incercam sa ne concentram mai mult asupra mea, you know, the big "O"
Mai multe nu spui inca ca ma tem sa nu-mi sperii norocul ce-a dat peste noi!!
Va multumesc toturor pestru sfaturi si pareri, iertare ca azi nu v-am raspuns fiecaruia ca pana acum, dar va tin la curent cu mersul lucrurilor.
Va imbratisez si tineti-ne pumnii!! Ne recitim maine!
Cu mult drag,
scarmanus
Oana_B spune:
Ufff, a dat Domnul!!! Nu am scris pana acum, chiar nu stiam sa imi dau cu parerea. Acum e bine daca o sa pastrezi nota asta relaxata, sa nu il iei la intrebari, o lasi asa cum a cazut, sa o privesti ca pe o chestie fireasca, ma gandesc ca incordarea ta de pana acum il stresa pe el atat de mult. Bafta, va tin pumnii in continuare!
Oana_B