Cantecele pentru copii

Cantecele pentru copii | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Tare mi-ar place sa le pun gemenilor mei de 2 ani,mari amatori de muzica cantece interpretate de copii sau pt. copii.
Sunt convinsa ca s-au mai postat subiecte pe aceasta tema dar imi este greu sa caut.
Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

hi hi ... numai de 2 saptamani s-a discutat.. mergi la semnatura la mine si vezi ca sunt albume intregi cu muzica pt copii.. in ro si in eng.
trebuie sa deschizi fiecare album in parte, dupaia fiecare melodie in parte si dupaia o poti lua si pune in PC la tine... daca doresti le poti si asculta inainte sa le iei.

pt alte info contacteaza-ma pe PM.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

[purple][b]hi hi ... numai de 2 saptamani s-a discutat.. mergi la semnatura la mine si vezi ca sunt albume intregi cu muzica pt copii.. in ro si in eng.

Gabriella multumesc,stiiam eu ca am vazut un subiect pe tema asta!

Mergi la inceput

cu placere si daca te pot ajuta cu ceva anunta

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

Exista acele deja perimate CD-uri cu cantecele interpretate de vedetele mioritice... Nu stiu ce parere au bebelusii, dar cunosc o droaie de parinti care ar arunca cu ele pe geam...

Depinde si de copil. Si de nevasta. A mea asculta Romantic FM - muzica linistita, potrivita. Eu as recomanda si Itsy-Bitsy FM (mai ales muzica de noapte!). Dar Vlad al meu s-a acomodat bine si cu Deea sau One FM. :))

Mergi la inceput

depinde si ce CD-uri... cutiutele muzicale sunt chiar dragute, clopotelulul magic la fel, colindele unele sunt chiar bune... cleopatra stradan o minunatie de fetita...

acuma urmeaza povestile in romaneste.. bleah.. o voce care te zgarie pe urechi.

quote:
Originally posted by pity77

Exista acele deja perimate CD-uri cu cantecele interpretate de vedetele mioritice... Nu stiu ce parere au bebelusii, dar cunosc o droaie de parinti care ar arunca cu ele pe geam...

Depinde si de copil. Si de nevasta. A mea asculta Romantic FM - muzica linistita, potrivita. Eu as recomanda si Itsy-Bitsy FM (mai ales muzica de noapte!). Dar Vlad al meu s-a acomodat bine si cu Deea sau One FM. :))

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

de Cleopatra sunt indragostiti capcauneii mei,dar nu stiu cum pe UTV si pe KissTV parca se iau dupa top;
imi pare rau ca nu mai prind Mezzo;muzica clasica le-o servesc acum numai pe CD-uri.

Mergi la inceput

imi cer scuze ca nu am urmarit cu atentie acest interesant subforum!cred ca o sa-mi petrec mult timp citind postarile forumistilor minunati de aici!am descoperit o groaza de minuni.este o oaza in care poti sa-ti cureti sufletul.

Mergi la inceput

Gabbriela dupa ce m-am distrat, am fredonat cu Gummy bear,vine fiu-meu si ma sperie ca daca imi trag cantecelele si videoclipurile de pe YouTube trag si o gramada de "surprize".
ce sa fac? risc daca descarc comoara pe care ne-ai oferit-o tu?
te rog sa ma intelegi ca sunt nepriceputa in net si sunt hotarata sa fac orice sacrificiu sa le ofer comoara de cantecele nepoteilor mei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by b.nica

Gabbriela dupa ce m-am distrat, am fredonat cu Gummy bear,vine fiu-meu si ma sperie ca daca imi trag cantecelele si videoclipurile de pe YouTube trag si o gramada de "surprize".
ce sa fac? risc daca descarc comoara pe care ne-ai oferit-o tu?
te rog sa ma intelegi ca sunt nepriceputa in net si sunt hotarata sa fac orice sacrificiu sa le ofer comoara de cantecele nepoteilor mei.

ale mele nu sunt pe youtube puse... si nu ar trebui sa intre nici un virus,. e un cont privat care numai eu am acces la el,s i nu am pus virusi pe el.
Daca te simnti mai in siguranta da-mi IDul tau de pe YM si ti le trimit acolo in 2 min pot incarca un CD intreg, mult mai repede decat de pe acel cont. .. pe pm te rog

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput