Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
betty78 spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
asta nu inseamna ca am mai multa experienta, a trecut mult de cand era ALEX mic ,eram si eu ff tanara ,si erau alte vremuri,alte mentalitati.stateam cu soacra,si nu am iesit cu bietul copil din casa 40 zile in conditiile in care l-am nascut pe14-iul era asa frumos afara ,dar degeaba,a trebuit sa o ascult pe
,l-am legat in scutece cu 2 caciulite in cap ,vai de el bietul copil.Unde mai pui ca nu am cumparat un capat de ata inainte sa nasc ,si cand ne-am intors din spital...
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
AHHHH pai trebuie sa va spun eu o povesteste cu bebe Mario. Acum ceva timp eram in vizita la mama si a trebuit sa il la spe bebe la ea ca sa ma duc sa vad ce naiba mai fac muncitorii la casa pe care o cosntruim. Intamplarea face ca era si matusi-mea si bunica-mea la mama in vizita. Totul a fost nemaipomenit pana m-am intors si l-am gasit pe bebe dormind...l-am vazut eu ca era schimbat asa ca am intrebat-o pe maica-mea de ce are alte haine...si la care mi-a raspuns: "saracutul de el ii era frig si nu putea sa doarma si l-am mai imbracat nitel si uite ce frumos doarme". In secunda doi eram neagra si intr-un suflet alerg sa vad cum "l-au mai imbracat nitel" - avea 2 randuri de costumase, invelit cu patura destul de groasa si in plus mai era o caciula aruncata pe pat, caciula pe care sunt convinsa ca au scos-o din cap in momentul in care am intrat in casa. Bunica-mea si matusi-mea incercau sa ma convinga ca asa trebuie sa imbrac copilul si ca imi bat joc de el, ca de ele au crescut cate 6 (copii si nepoti) si respectiv 1 copii si ca eu habar nu am

.Intamplarea face ca la 2 zile s-a imbolnavit Mario si l-am internat in spital si aici am primit restul "portiei": ti-am zis noi? Vezi ca nu ai grija de copil? Vezi ca il ti dezbracat...daca il imbracai nu patea asa ceva, etc.
Degeaba am incercat sa le explic ca era viral, ca am vorbit cu peretii.
Asa ca si noi am experimentat .... genul asta de discutii si chiar interventii si cu toate ca ne-am externat de mai mult de 3 saptamani din spital inca ma mai suna mama sa ma intrebe cum am imbracat copilul

Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Fetelor multumesc pentru raspuns, sunt curioasa daca ii mai creste aceeasi culoare de par.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
rodicamaries spune:
quote:
AHHHH pai trebuie sa va spun eu o povesteste cu bebe Mario. Acum ceva timp eram in vizita la mama si a trebuit sa il la spe bebe la ea ca sa ma duc sa vad ce naiba mai fac muncitorii la casa pe care o cosntruim. Intamplarea face ca era si matusi-mea si bunica-mea la mama in vizita. Totul a fost nemaipomenit pana m-am intors si l-am gasit pe bebe dormind...l-am vazut eu ca era schimbat asa ca am intrebat-o pe maica-mea de ce are alte haine...si la care mi-a raspuns: "saracutul de el ii era frig si nu putea sa doarma si l-am mai imbracat nitel si uite ce frumos doarme". In secunda doi eram neagra si intr-un suflet alerg sa vad cum "l-au mai imbracat nitel" - avea 2 randuri de costumase, invelit cu patura destul de groasa si in plus mai era o caciula aruncata pe pat, caciula pe care sunt convinsa ca au scos-o din cap in momentul in care am intrat in casa. Bunica-mea si matusi-mea incercau sa ma convinga ca asa trebuie sa imbrac copilul si ca imi bat joc de el, ca de ele au crescut cate 6 (copii si nepoti) si respectiv 1 copii si ca eu habar nu am.
Intamplarea face ca la 2 zile s-a imbolnavit Mario si l-am internat in spital si aici am primit restul "portiei": ti-am zis noi? Vezi ca nu ai grija de copil? Vezi ca il ti dezbracat...daca il imbracai nu patea asa ceva, etc.
Degeaba am incercat sa le explic ca era viral, ca am vorbit cu peretii.
Asa ca si noi am experimentat .... genul asta de discutii si chiar interventii si cu toate ca ne-am externat de mai mult de 3 saptamani din spital inca ma mai suna mama sa ma intrebe cum am imbracat copilul
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Cine nu intampina asa ceva??? Maica-mea e obsedata de gandul ca-l scot afara, ca daca nu sunt afara 20* si sunt mai putine, aerul e prea tare pt el... si trebuie sa-i acopar nasucu, sa nu respire aerul asta rece...
si cand ma vede ca eu il scot si cand e mai frig si fara fular, apoi discutii gen mama si matusa lui Bety
atata ca mami ma cunoaste destul de bine, stie ca sunt incapatanata,imi spune o data, de 2 ori apoi renunta... nu are cu cine...Rodica
de
Darius FilipVideo
Roxana_G spune:
Gata si seara mea, placuta de altfel. E diferit cand am pe cineva sa ma ajute, chiar daca sotul nu sta foarte mult cu ei conteaza sa ii pasez pe unul sau pe altul ca sa mai rezolv din treburi. Asa ca am avut o seara linistita cu copiii mei pe care ii ador. Simt ca ma topesc numai cand ma uit la ei, chiar si Alex imi pare foarte cuminte (desi mama care ii lua meru apararea s-a plans azi ca e obrznica - o fi zis in ciuda mea? hm) si dragalasa. Pe Andrei imi vine sa il smotocesc, ce rau imi pare ca eram asa crispata cand era Alex bebelus. Aveam mereu griji, temeri, responsabilitati, acum ma bucur din plin. La primul copil e atfel, asa ma speriam de plansul ei, acum imi amintesc de plangea si ea in primele saptamani si ma intreb daca nu cumva o fi avut alte probleme decat foamea. In fine...sunt minunati.
Sabina, ca sa iti dau exemplu de cumintenie la noi azi, Alex a stat singurica sa uneasca punctele si sa coloreze imaginile. Ma rog, mai mult sa uneasca. Nu imi vine sa cred, apropos de ce ma plangeam eu. Vrei sa iti trimit fisierul pe mail, ca l-am descarcat de pe site-ul ala?
Piciulika, eu inteleg perfect prin ce treci cu colecistul. Stiu cum e si sa nu ai "nimic" cand te consulta ei. Eu am avut o perioada ciudata rau la un moment dat, dureri mai rau ca acum (de fapt acum e nimic fata de cum eram dupa ce am nascut pe Alex) si nu gaseau nici o cauza. Ma rog, unii mai sustin ca as avea un sept la colecist, dar parerile sunt impartite. Interesant este ca la o eco facuta dupa 16 ore de nemancare peretele era atat de contractat incat ziceai ca am baut un expreso mare. Asta a fost expresia doctorului, iar cauza nefiind identificata a fost numit "stressul" vinovat.
sa treaca durerile si crizele. Incearca odihna si grija la papa. Macar ajuta cat de cat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Piciulika, acusa ma pun pe cautat pe net parshul ala ca m-ai facut curioasa. ![]()
Bikmaria, nu mai conteaza diferenta, sanatosi sa fie. Sigur, nu se vor juca impreuna, dar vor avea sprijin unul in altul in viata. Si la fel nu te mai gandi la vremurile trecute, daca e bine mersi copilul ce mai conteaza. Si noi am crescut infasati, cu caciuli pe cap, si zic eu ca nu suntem tocmai nereusiti.
Prisi, pe Alex am dus-o la Bran (cam 200 km) cand avea 3 luni dar a fost un esec ca a urlat non-stop. La 4 luni jumate am mers la tara langa Constanta, deci vreo 300 km si nu am avut deloc problme. La 6 luni am plecat in Grecia, mii de km, nici nu stiu cat, stiu doar 16 ore pe drum. A dormit si a mancat.
Betty, si Andrei cheleste, are cateva zone de cheliuta, nu e peste tot la fel. Nu stiu sa iti zic de culoare. Fie-mea era exact brunetica precum Andrei, apoi a devenit roscata, la 6 luni era morcov mai inchis, la un an morcov morcov, si apoi s-a mai blonzit. Andrei era brunet la nastere, acum e un saten spre castaniu.
Yaia, ma gandesc la tine, imi pare rau ca nu am cum sa iti si ofer prajturile. Mai ales ca mi-ar prinde bine sa ma abtin de la ele.
Rox ,
Poze
betty78 spune:
Ma duc si eu la nani, ca bebe doarme de jumate de ora deja. Va urez noapte buna.
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Ce m-ati amuzat cu sfaturile "din batrani". Eu nu accept nici o discutie, sunt foarte transanta, le-am zis ambelor mame ca prefer sa fie greseala mea daca fac ceva aiurea. Asa ca...Mama mea mai indrazneste sa mai zica una alta, dar cine o asculta? De exemplu azi venise cu ideea ca nu am voie sa scot copilul afara in frig, ca daca temperatura este sub 0 grade nu stiu ce pateste si ca a auzit asta la TV. Stie la asta cu TV si emisiunile mai plec urechea. Si i-am zis ca mie pediatra la Alex mi-a zis sa nu o scot sub -6 si ca oricum sunt copii nascuti in tari mult mai friguroase si nu sunt tinuti o viata in casa.
Gata, a venit sotiorul la culcare. Va pupic, noapte buna! Va scriu maine cand venim de la doctor.
Rox ,
Poze
prisi spune:
Rox merci frumos, ne mai gandim sa vedem, ei ii place in masina, adoarme imediat , dar sunt vreo 6-7 ore de mers....
ninge si in Bucuresti....
plec si eu la somn
noapte buna si somn usor
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Ayumi
Alexia Cristina de Gema si Andrei Gabriel de Valentina 22
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Piciulika spune:
Mai vreau sa spun atateaaaa... dar mi-a venit iubirea din Canada, obosit muci si i-am facut baie la ursuletzul Michael si acum mergem toti la kuki - in patoiu matrimonial.
Dar si maine e o zi, revin...
Noapte buna bebici si mamici! 
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate