ULEI DE PESTE
Raspunsuri - Pagina 2
TOMALAVINIA spune:
quote:
Originally posted by nikole
[
Crisa, te rog mult imi poti spune si mie ce tip de capsule iei?sau ai luat?oare se pot comanda on line?
Intreb pentru ca am citit in ceva articole ca in uleiul de peste, sau ma rog in capsulele cu ulei de peste din Asia s-au gasit doze importante de PCBs ,o substanta chimica , f toxica...a fost un scandal pe tema asta aici, si as vrea sa urmez si eu o cura dar nu stiu pe are sa le aleg...as prefera sa aleg produsul unei firme recunoscute si serioase.Multumesc.
mi-am cumparat de altfel ieri un flacon, dar nu am intels care
Nikole,mami lui albastrel
[/quote]Eu mi-am comandat de la CALIVITA, nATURAL FISH OIL, OMEGA 3.
carissma spune:
Eu iau ulei de peste de cca 6 luni si ma simt foarte bine. Mie cel mai bun mi se pare cel de la Doppel Herz care contine si vit.E
Am citit ca uleiul de peste este foarte bun luat impreuna cu un antioxidant si de aceea cei de la Doppel au adaugat vit e, care ajuta la regenerarea celulara (aviz doritoarelor de bb-ei).
nikole spune:
quote:
Originally posted by carissma
Eu iau ulei de peste de cca 6 luni si ma simt foarte bine. Mie cel mai bun mi se pare cel de la Doppel Herz care contine si vit.E
Am citit ca uleiul de peste este foarte bun luat impreuna cu un antioxidant si de aceea cei de la Doppel au adaugat vit e, care ajuta la regenerarea celulara (aviz doritoarelor de bb-ei).
Asa este, si eu am citit n diverse articole referitoare la uleiul de peste ca se recomanda a fi consumat impreuna cu o capsula de vit E.
Vroiam sa intreb cate gr iei zilnic?
Pe flaconul ce il am eu scrie ca doza zilnica recomandata este de 1250 mg, asta insemnand 5 capsule/zi, ceea ce mi se pare cam mult...
am sa caut sa vad daca il pot comanda on line, daca nu, atunci cand ajung in tara il voi cumpara.
merci fain.
Nikole,mami lui albastrel
Vauva spune:
Si eu iau aproape tot timpul acizii grasi Omega3! In tarile nordice este un adevarat cult pt ei. Sunt foarte sanatosi. Nu ingrasa ! Poate daca sunt in combinatie si cu alte vitamine ar ingrasa dar singuri nu! Am luat si in timpul sarcinii. Va pun un articol sa fa faceti parere la de ce e bine sa luam mai ales in timpul sarcinii!
Uitati niste articole:
http://www.lysi.is/lysi/is/newsdisplay_en/?cat_id=23099&ew_0_a_id=96878
Aici puteti gasi mai multe articole:
http://www.lysi.is/is/english/articles/?cat_id=23099&ew_1_r_f=7&ew_1_r_t=12&news_category_id=
Multa sanatate!