*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)
Raspunsuri - Pagina 12
Mihaelutat spune:
Madutza te rog nu ma uita cu Piciul, ca se apropie pauza de parnz si daca e sa ma duc, ma duc pe la 13-14. Please.....
Mihaela
album dn Titi
joy04 spune:
Mihaelutat la mine nu merge nici cu spatiile scoase.
Noki nici nu mi-a trecut prin cap ca-mi reprosezi. doar ca am crezut ca-n mesajul anterior s-a inteles ca-l mai si altoiesc. eu spuneam ca tipatul este la fel de rau ca altoitul. si la noi nu merge sa tip eu cat sa-l acopar ca ar insemna sa ragusesc!!!
io am o problema: mananc toata ziua adica acum de ex nu mi-e foame, dar mi-am pus sa mananc. poate pt ca raman nemancata peste zi ??? mai bine mananc cand pot decat sa mi se faca rau de foame.
credeti ca are vreo legatura faptul ca Vlad nu se mai trezeste plangand noaptea de cand a plecat soacramea?? s-a mai trezit doar o noapte cand s-a linistit fff repede si apoi deloc.
probabil Lavi e pe drum. l-o astepta si pe Virgil sa ia masina...sper sa nu fie ceva rau.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Noki_Lara spune:
Mihaela, primul link merge, dar al doilea are punct (.) la capat, care trebuie scos.
Joy, intrebarea e cine ar trebui sa plece d ela mine ca sa nu se mai scoale bufnitza...cred ca io!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Tania vazut pozele cu micutza printesa roza. E dodoloatza si scumpa rau.Si eu credeam ca ai casa cit stadionul de nu reusesti sa-l intilnesti pe Che toata ziua.Da acu am inteles.
Ripley iti doresc sanatate definitiva.
Madutza mai ca imi facem probleme ca numai Tudor e neastimparat si mai ales neascultator.Iaca incet,incet va dati si voi pe brazda.Joy la tine vad ca e o stare continu.Cica astia micii tipa daca tipi si tu la ei.La mine se aplica regula.Poate si Vlad va copiaza.
Corap parca-l vad pe fii-tu fugind ca un indian cu baltagul in mina.Bine ca l-ai prins.
Anda degeaba o tii sus si tare ca Nic nu vorbeste,ca tot nu detii suprematia.Noi sintem mutulicii colectiei,Tudor adica,si acu asta am incheiat.reclama aia cu coca cola chiar nu a avut nici un efect????
Noki te felicit ca ai reusit sa te abtii in a bumbaci sau certa fara.Si eu vreu sa pot.Poate la tine e legata treaba de serviciu.Ca nu mai esti toata ziua cu ea si ai nervii ceva mai curati.Felicitari si pt evaluare!
Melk mie pediatra mi-a zis ca ai nostri copilasi,ca virsta s-ar preta la vaccinare antigripala.Insa,in particular Tudor nu.Asta pt ca de la administrare si pina la imunizare dureaza 2 saptamini.Iar T, avind antecedente in ale virozelor,daca raceste in astea 2 saptamini,formele sint foaaarte grave si urite.
Revin ca acu au venit sa-mi face nuctiu ce cu netu.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Mihaelutat spune:
Gata Noki am scos punctul, asa cum mi-ai spus. Joy se vede acum?
Eu trebuie sa ii iau plodului meu inaltator, ca deja in scaunul de masina, o-18 kg. incape cu greu. Inaltatoarele pe care le-am vazut se recomanda de la 3 ani, sa iau alt scaun parca de la 18-24 kg parca nu imi vine pentru un an, nu stiu ce sa fac, In orice caz fara scaun de masina eu nu merg cu el, deci trebuie sa achizitionez ceva. cam ce mi-ati recomanda?
Mihaela
album dn Titi
maria_alexia spune:
Mihaeluta, vezi ca exista scaun auto care se face si inaltator. Si tocmai e si www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1176" target="_blank">super-oferta, e CAM, mai ieftin de-atata nu poti iesi!
Noki_Lara spune:
Deci, daca trebe sa cumparam scaunde masina, consultam experta noastra in asemenea produse, Maria! Asadar, ca o adevarata experta, maria normal ca a identificat cea mai buna oferta!!!
Vecina, io pot sa-ti spun doar ca am avut scoica Cam si a fost excelenta. Deci io zic sa i-l iei pe asta ca e suuuper misto!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Maria merci de pont. am gasit si eu tot la fel, care se face si inaltator, dar de la o firma necunoascuta mie, Kids-Im-Sitz. Habar nu am ce inseamna aceasta firma si mai ales daca este omologata. Asta este http://www.c h i c b e b e.ro/products/184-936kg/3528-kidsimsitz_fotoliu_auto_ferrari_alto.mbs
Acum m-am virusat cu cautatul pe net. Pe mine ma intereseaza sa fie omologat RAR. Am mai vazut unul de la C h i c o este forta misto, nu se poate scoate spatarul sa devina inaltator, dar are tetiera reglabila pe inaltime, suport pentru umeri si cotiere. Eu acum am Key 1 de la ei si am fost foarte multumita. Oricum pentru aceasta achizitie trebuie sa ma consult cu tatal copilului. Sunt absolut sigura ca va dori sa il luam pe ala rosu, la care am dat eu link ca e model Ferrari si arata de senzatie. cu siguranta nu va conta ca e omologat sau nu, sigur sau nu sau alte detalii tehnice. Tot ce conteaza e sa arate bine. Oricum solutia cea mai buna e ala la care se poate scoate spatarul si sa devina inaltator ulterior.
Mihaela
album dn Titi
maria_alexia spune:
Mihaelutat, Kids in Sitz sunt nemtzesti, certificate ECE R44/04.
http://www.kids-im-sitz.de/index.php?Sicherheit
Eu am vazut ferrari-ul ala in mag, materialul e plasticos rau, cum sunt 99% dintre modele, de altfel, inclusiv key one .
Noki, orice pretext de evadare e bun ca sa nu lucrez la proiectul asta care pur si simplu ma omoara
leea_cv spune:
Cora foarte m-am bine dispus citind episodul doi.Ca de, ti se intimpla tie nu mie.Am vast si pozele.Aia cu "mai trebe sa manici citeodata" cu Anais murdara de pire de caise poate,e inaintea aleia "Anais face baie " sau cam asa ceva.Si cind am vazut-o pe-a doua m-am gindit ca fata inoata in piure.La prima vedere.Pe urma mi-am dat seama ca e suportul pt baita.
Monet fetele tale is tare frumoase si intra-adevar mica pare foarte mare.
Mada hai mai ca o sa-ti fie norocoasa fata cind o fi mare
Feli descisteste-te repede intru sanatate!
Mihaela pai la mine ajung cumparaturile in 4 zile,la tine sigur mai repede.
Uuuuf greu e sa o iei din urma cu cititul.
Eu am dus azi masina la reparat.Luni e gata.Si masina si rezervele mele banesti.Iei am fost cu T la controlO ureche inca mai are otita,deci s-a prelungit antibioticul.Si asa,intr-o luna T a mincat 2 sticle ce cexyl,una de Augumentin,Una de klacid si 2 de Zinnat.Ii mai dau biotics si Nizoral.In plus dr (al doilea) m-a anuntat pompos ca nu scapa de operatie pt fimoza.Pastele ma-sii de treaba.Bai,in ignoranta mea io credeam ca fimoza inseamna ca pielicica aia e lipita de preput si nu se poate decalta.Ash...nuuu, fimoza e un inel strimt care se simte la palpare si care sugruma oarecum preputul,deasemenea nelasind efectuarea decalotarii.Acu l-am dus ieri la mama,io am lasat masina si ma duc cu trenul la mama pe seara.
Stam o spatamina.Motiv pentru care urez tuturor copilasilor ce fac doi anisori in aceasta perioada,multa fericire,sanatate si tot binele din lume.Cind ne intoarcem voi depune gindurile mele bune la subiectul fiecarui bebelac ce se va fi sarbatorit pina atunci.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...