*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)
Raspunsuri - Pagina 11
madau spune:
Noah...ca ma facurati sa masor tablita...are 43*33..e de la Simba..am gasit si un link, vad ca e niitelus mai ieftina decat am dat eu pe ea...http://www.c h i c b e b e.ro/products/2459-simba_baby_tablita_magnetica_pentru_desen.mbs
*scoateti si voi pauzele de la chic bebe
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Sa va arat cu ce se joaca Miruna mai nou http://www.kumparaturi.ro/produs/jucarii_quercetti/transparent_saxoflute
mi-a zapacit creierii cu ea, fluiera cat o tin plamanii
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
heloo
intru nitel sa va zic ca m-ati inebunit cu tablitele voastre cu tot. dupa ce am dat sfoara in tara sa mi se aduca din Auchan (prietena mea nu a gasit) acum trimit lumea la Real.
MADAU as vrea si eu, dar cum nu stiu cum va ajunge in posesia mea de la tine, maibine dau sfoara in tara si poate-mi aduce careva.
MIRI a ajuns la urechile mele zvonul cum ca langa Sergros se consruieste Real si pe partea cealalta, pe Metalurgiei spre Metro...vine Auchan. asa ca vom avea si noi unde ne petrece noptile (daca ne tin bastoanele)
CORAP m-ai dat gata. eu nu stiu cum rezisti, de unde ai atata energie!!!
astept restul.
NOKI nu-l altoiesc/plesnesc pe Vlad. (adica l-am atins intr-un impuls alaltaseara pt ca alerga prin pat in jurul lui Alex, i-am spus de n-spe mii de ori sa stea cuminte si cand i-a alunecat piciorul intre pat si perete si a cazut milimetric langa capul lui Alex mi-a scapat si mie mana. nu rau, dar conteaza. apoi mi-era mila de el ca-l durea rau piciorul si ma gandeam cu groaza ca numai picioare rupte numai aveam)
si cu pedepsitul in camera si mie mi se pare deocamdata traumatizant, de aia si spuneam ca era ingrozit. clar nu voi mai face asa. su toata ca la cristi nu a avut aceeasi reactie. adica a tacut si l-a gasit cristi jucandu-se. doar ca cum deschidea cristi usa, cum isi aducea aminte si incepea sa urle iara.
cu laptele de noaptea, noi am scapat. rar ii mai dam lui Vlad cand se trezea urland si nu se potolea altfel.
si s-a dezobisnuit greu de el. ii dadeam apa si am scapt greu si de aia ca se invatase sa se scoale la bibe noaptea.
rabdare si tutun.
MIHAELUTAT felicitari pt ora normala de trezire. eu nu cred ca voi avea parte de asa ceva din parte alui Vlad.
TANIA Anna nu plange ziua sa o auda Stefan??
si inca ceva: mai suge noaptea?? daca spui si tu ca nu ca Ripley...e clar ca eu nu fac decat copii mancaciosi noaptea.
FELICIA sanatate.
SILVIA te salut si poate gasesti un pic de energie sa ne mai spui una alta de voi.
pupici
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Mihaelutat spune:
Joy nu te grabi sa ne feliciti ca cine stie poate fuge Mos Ene si revine Titi la orele matinale de trezire.
Madau mi-ai facut pofta de cumparaturi on-line si am facut prima mea achizitei on-line pentru copil. Pe siteul pe care l-ai dat tu mai sus am luat un Laptop si un joc de construit, acum sa le vedem. Sunt pentru ziua lui, sper sa si ajunga. cam in cat timp vin ca nu m-am uitat pe site.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Joy, nu vroiam sa sune ca un mesaj de repros, ci ca unul de compatinire si perfecta intelegere a mea la adresa dificultatilor cu care te confrunti. Tot e bine macar ca nu mai papti noaptea! Asta e o veste buna!
Ce-o fi cu Lavi? Parcatrebuia sa se intoarca acasa, nu?
Vecina Mihaela- good news si d ela tine, vad! Ia baga o influenta pozitiva si asupra noastra. Sa stii ca papuse de-aia nu mai era la Kaufland, nu am gasit sa-i cumpar nici macar Catalinei.Adevarul e ca la ce raport calitate-pret era, nici nu ma mir ca le-au cumparat pe capete!
Stii ce mai era misto si i-am luta bufnitei? O bucatarie de jucat - mare, cu de toate - aragaz, cuptor, chiuveta, vase de spalat, linguri etc...Ti-o arat diseara!
Am uitat sa precizez: Sarah se scoala la 3 noaptea zilnic, adica ma rog, noptic!!!!!!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Uite pe astea le-am comandat. Acum sa vad cand mi le livreaza. http://www.c h i c b e b e.ro/products/238-jucarii_educative/3964-shelcore_laptop_bebe.mbs si
http://www.c h i c b e b e.ro/products/238-jucarii_educative/3800-quercetti_joc_georello_jungle.mbs
Acum sa vedem daca arata asa bine ca in poza.
Mihaela
PS. Desigur, adresa corecta e fara spatii, am invatat de la Madau.
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Noki naspa veste cu papausa. Nepota-mea are si bucatarie si comoda de pieptanat si de fardat, si tabla de scris si magnetica si cu creta, deci mai caut ceva papusa sau poate un PONEI, ca sunt bine primiti for ever.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Vecina, baga linkuri sa vada si ochiul nostru curios!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Mihaela, super cumparaturi ai facut! vad ca ai pasit cu drptul in randul fanelor site-urilor de cumparaturi on-line! Cat priveste poneii, sa stii ca era o jucarie maaare cu trasura trasa de ponei. cred ca i-ar placea, dar efectiv nu mai stiu cat costa.Pana intr-un milion, oricum. Musai s afaci o vizita in vecinatatea noastra, la Kaufland.
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah