Nou stil de viatza (157)
Raspunsuri - Pagina 14
carina spune:
La multi ani Stefanel de Dordia! Sa fii iubit si fericit toata viata ta!
Anca: imi pare rau pentru situatia de la scoala si tin pumnii sa se intample ceva bun pentru tine. Eu mereu am mers pe principiul ca tot raul aduce cu el in final ceva bun.
Gusta: bafta la alergat de saptamana viitoare. Chiar face tare bine (eu vad pe mine).
Eu azi am mari emotii ca in sfarsit o sa semnam contractul de cumparare al casei si tot stau cu inima stransa sa nu se intample ceva. Deci, daca totul merge conform planului in seara asta ma imbat
.
Laura: pe mine ma ajuta tare mult sa invat ce sa mananc daca imi tin juranal. Chiar le-am dat fetelor un link unde poti face asta - au o baza de date foarte mare de mancaruri si poti sa iti tii evidenta mancarurilor si caloriilor consumate. Site-ul e www.thedailyplate.com
Meniul meu de azi nu prea stiu ce o sa contina tinand cont ca o sa fiu mult pe drumuri dar ma straduiesc sa nu mananc prostii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
nastad spune:
STEFANEL, LA multi ani!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
nastad spune:
CARMEN , multumim!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
mamica dulce spune:
Carina,Carmen. multumesc de urarile de bine,sper si eu sa se rezolve cumva si sa raman mai departe la scoala...nu e vorba numai de salariul meu pe o luna jumate,ci de job in general..scoala e faina,la 5 minute cu masina, banii sunt buni si atmosfera super. Sunt tare suparata.Mai ales ca acum sunt total in ceata.Teoretic ma duc saptamana viitoare iar acolo,dar pana atunci nu stiu nimic si ma dispera.
Azi tin iar o zi de lactate,iaurt,mozarella cu rosii si poate si niste portocale.Fug acum ca am curs,mai intru diseara.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
ina C spune:
Buna, fetelor!
mephala, frumos "baiet" ai.
gusta, crede-ma ca as vrea si eu sa fiu mai activa, dar nu reusesc.Mai am trei saptamini de concediu de luat si nu pot.
Zuzi, ti-am ramas datoare cu un raspuns,scuze.Nu plec nicaieri in concediu, vreau doar sa-mi pun lucrurile la loc in casa ( dupa zugraveala).
Dordia, sa-ti traiasca Stefanutz si sa fiti sanatosi si fericiti!
meniu:
md o felie de piine cu zacusca, jumatate de rosie, un ceai
g cafea
p un covrig si doua pahare nectar de pirsici
g cafea
pe diseara as vrea ceva cartofi, ciuperci...
o zi buna!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
gusta spune:
Revenit de la cumparaturi.
Ina sper ca in timp sa fii mai activa.
Tumpi sa inteleg ca trebuie sa imi cumpar pastile cu chef de treaba ca nu vrei sa imi dai de la tine
.
Carmen reteta de saratele o vreau si eu.
Eu azi pap cartofi fierti toata ziua ca se pare ca stomacul meu e foarte revoltat.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Gusta, ti-as da ,da nici eu nu prea am, mai ales cu vremea de afara.La noi inca ninge usor,mai da in lapovita si tot asa
Nici nu ies azi din casa ca nu indraznesc.
Voiam sa ies sa ma benoclez dupa niste ornamente de craciun,dar nici o sansa.
Meniul meu de azi:
MD: cafea si 2 batoane cu musli
o banana
Pranz:mai am 3 sarmalute pt care tb sa ma sacrific din pacate
Cina: supa de dovleac
si in rest multe clementine.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ina C spune:
quote:
Originally posted by ina C
Buna, fetelor!
mephala, frumos "baiet" ai.
gusta, crede-ma ca as vrea si eu sa fiu mai activa, dar nu reusesc.Mai am trei saptamini de concediu de luat si nu pot.
Zuzi, ti-am ramas datoare cu un raspuns,scuze.Nu plec nicaieri in concediu, vreau doar sa-mi pun lucrurile la loc in casa ( dupa zugraveala).
Dordia, sa-ti traiasca Stefanutz si sa fiti sanatosi si fericiti!
meniu:
md o felie de piine cu zacusca, jumatate de rosie, un ceai
g cafea
p un covrig si doua pahare nectar de pirsici
g cafea
pe diseara as vrea ceva cartofi, ciuperci...
o zi buna!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C spune:
Dordia, nu stiu daca vezi urarile pe care ti le-am facut, scuze...si daca ati sti de cite ori m-am chinuit sa scriu mai mic si nu mi-a iesit...