Mamici de noiembrie- decembrie (117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lala, nici eu nu aprind lumina, o schimb de pampers doar daca plange si am gandesc ca din cauza aia plange, nu ma joc cu ea (oricum nu am nici un chef noaptea). sunt pe drumul cel bun, nu???? singura chestie care stiu ca o fac gresita e dormitul in patul nostru. de ex si acum tot acolo doarme de vreo 3 ore!!!!! daca era in patut se trezea de mult!!! ma gandesc sa renunt la alaptat, ce parere ai??? acuma ii dau completare pe langa si doar dupa ce papa suplimentul poate adormi linistita!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

darleena mie pompa de muls mi-a format mai bine mameloanele. si ale mele erau si ink sunt mai mari si la inceput bebe nu le putea lua in gurita.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Uite un truc care la mine a functionat perfect :

Cand o culci in patutul ei inveleste-o cu o camasa de noapte de-a ta , pe care ai purtat-o cand ai alaptat ( sau un prosopel care iti pastreaza mirosul ). Daca iti simte mirosul aproape doarme mai linistita .
Al meu avea la un moment dat sub cap o bavetica ( un scutecel mai mic de finet ) pe care o tot purtam eu pe langa sutien si care mirosea a mami . Dormea dus.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Ank eu mi-am cumparat de la Avent dar cred ca nu stiu sa le folosesc, ca am incercat la un moment dat insa nu prea mi-a iesit.
Te rog, spune-mi cum faci tu, ca sincer e cea mai buna veste pe ziua de azi. Te rog ajuta-ma, poate reusesc si eu. Cred ca mi-ar mai trece din deprimare

de KARA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Nu renunta la alaptat !
Cat timp inca exista lapte este pacat pentru sistemul ei imunitar sa nu il dai . Chiar daca e putin .
In timp s-ar putea sa ai surpriza sa se faca chiar mai mult .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BB cum adik ti-e mica? Poate mare. Eu am nascut prin cezariana, si am taietura, de aia intreb....stiu ca tu ai nascut normal deci e mai simplu.

Fetelor sunteti minunate...deja ma simt mult mai bine

La mine lapte e destul, chiar imi curge pe mine, si chiar la orele la care se trezeste pitica...e fantastic. Nici eu nu as renunta asa de repede la alaptat.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

Nu renunta la alaptat !
Cat timp inca exista lapte este pacat pentru sistemul ei imunitar sa nu il dai . Chiar daca e putin .
In timp s-ar putea sa ai surpriza sa se faca chiar mai mult .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

lala nu e putin, curge singur din sani!!! ma trezesc toata uda pana la buric, dar nu se satura bebe.

gata fuggggg sa- trezit pitica!!!

Mergi la inceput

BB atunci la voi probabil ca este vorba de un puseu de crestere al bebelinei .
Exista niste praguri in alaptare cand bebe devine agitat si iti da senzatia ca nu se satura . De fapt el are un puseu de crestere accelerata in care cererea este marita si se asteapta ca si oferta sa se adapteze la aceasta cerere. Prin aceste pusee organismul tau invata sa se adapteze la nevoile lui bebe .
Solutia este alaptatul mai des .
Aceste pusee sunt la :
- aproximativ 3 saptamani de viata
-aproximativ la 3 luni
- la sase luni
- la 8 luni
-la un an

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiii suntem acasa externate, proteine in urina avem .. dar "urme slabe" si asta pe colectarea de 24 de h.. asa ca ramane sa ne luam tensiunea si maine seara la control... macar am scapat de spital!
bb ce-i cu moralul asta pe tine??? vin si te bat! zic si eu ca Lala iesi la cafea cu o prietena buna, dute la o mani sau o freza, cumpara-ti ceva.. sus moralul
Rge ati testat BMW-ul??? voi doi fara tati?
erika voi deja la parc si cu marimea 2 la pampers ce cresteti
darleena tu ce probleme ai? laptele curge, acum cu utilizatul.. nimeni nu se naste invatat... esti pentru prima data mama si pt. prima data BB ... trebuie sa va obisnuiti
roxxy80 cred ca tu ai edeme, e normal in sarcina ! Pt. preeclamsie trebuie intrunite trei conditii... pe care eu le am, dar cica e inca in faza incipienta:
- edeme
- tensiune .. asta e obligatorie!
- proteine in urina!
ank ce face ginerica? papa mult?
mihuta mai ai 4 zile?
pufule ai ajuns la 40... miercuri nasti?
dany x 2 voi? cum sunteti?

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am uitat sa va zic ... joi dimineata in nebunia care eram... ca intru sau nu in cezariana, tati a vb cu cei de la Cord Blood Center.. si au aparut instat cu kiturile ... ca eram stresati ca nu putem colecta nimic!
Azi ne vine caruciorul.. inca nu stim de care ca l-am primit cadou ...dar va tinem la curent!

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput