Mamici de noiembrie- decembrie (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lala, am intrebat pt ca de cand am inceput sa ii dau completare lapte praf si ceiuc de colici, doarme mai bine si incepe sa isi faca un program. si eu stiam ca la inceput 9teoretic) doar face nani si papa.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB YASMI...eu il tin pe George cateva ore afara si ii place si face nani..cat despre patul nostru nu are acces acolo..mami si tati nu fac nani in patutul lui..fiecare cu coltisorul lui..chiar daca imi e greu nu vreau nici sa ma faca din degete...trebuei sa ne vedem si de viata noastra..
ANNE MA ESTI MORTALA....dar chiar trebuie sa-l mananc..nu pe bune acum daca e amar ..gandeste-te ca eu il alaptez pe bebe

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

roxana, asa de mult il tii afara???eu am stresam si de cele 15 minute sa nu raceasca!! iar cu patul mie asa de drag sa dorm langa ea.....si ea doarme asa de bine fara de patut unde numa' se foieste....stiu ca nu e bine, dar decat sa nu dormim nici una din noi...

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

roxana, asa de mult il tii afara???eu am stresam si de cele 15 minute sa nu raceasca!! iar cu patul mie asa de drag sa dorm langa ea.....si ea doarme asa de bine fara de patut unde numa' se foieste....stiu ca nu e bine, dar decat sa nu dormim nici una din noi...

BB eu sunt de aceiasi parere cu Rox ( si la plimbat si la dormit ).
Obiceiurile se stabilesc de la inceput .
Patutul va avea din ce in ce mai multi " tepi " cu cat bb sta in patul mare.
Apoi , in timp vei ajunge la un moment dat sa intrebi " cum sa o dau afara din patul nostru ?''.
Optiunea asta cu dormitul impreuna este valabila doar daca esti impacata sa ti-o asumi pe termen lung , pana renunta copilul singur.
Altfel nu prea merge azi in patut, maine cu mami . Copii nu prea accepta tranzitiile usor. Ori ori ....

Nu te supara pe mine sunt convinsa ca cu asa papusa e greu sa nu dormi langa ea dar exista si niste neplaceri aferente.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

lala, cum sa ma supar!! sunt constienta ca nu e bine. seara o culc in patut dar daca pe parcursul noptii se tot trezeste imi este greu sa ma tot ridic la ea si atunci o pun in pat o perioada apoi inapoi in patut. ziua maia dorm si eu langa ea in pat. iar in legatura cu plimbatul m-ati 'luminat" si pe mine. acuma astept sa se trezeasca sa o scot la plimbarica.
lala mai vino cu sfaturi ca sunt asa "picata din cer". nici nu ma asteptam sa fiu "in felul asta" dupa nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

. Ce fac fetele?
Roxana, BB si pe mine m-a apucat depresia. Ieri imi venea sa plang din orice. Desi imi dadeam seama ca nu am niciun motiv intemeiat, parca imi siroiau lacrimile pe obraz.
Sotul meu e foarte atent cu mine, chiar se implica mult, aseara i-am facut amandoi baitza bebelusei, adica mai mult el decat eu; in fiecare zi cand vine de la servici ii mai aduce cate o jucarie...dar eu simt ca parca nu mai e ca inainte. Nu mai suntem noi doi, suntem noi 3 si totul s-a schimbat.
Si eu ca si voi, imi pun o mie de intrebari si ma stresez ca nu sunt o mama buna, ca nu stiu sa fac aia, ca poate nu fac bine ceva, etc. Cred ca un stres suplimentar il am si pentru faptul ca nu pot sa-i dau san...doar ma mulg si ii dau cu biberonul si chestia asta imi sta pe creier.
Am citit ca trebuie insistat pana accepta sanul, insa sincer nu am nervii necesari sa fac chestia asta acum.

Cam asta e viata pe la noi, suparare mare pe mamica, dar fetita papa non stop aproape, deci va dati seama ca sunt cu pompa in mana toata ziua. Azi dimineata am constatat ca deja avem primul body care i-a ramas mic

O sa incerc sa scriu si povestea nasterii, cand o sa am psihicul un pic restabilit.

Roxana ai aflat ceva de centura? Merge sa ne punem daca am facut cezariana?

39+ si baby Kara

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

BB crezi ca eu nu am invatat tot din greseli ? Ale mele, ale altora ...nimeni nu le stie pe toate .
Uite eu de exemplu noaptea nu il schimbam de pampers pe Bogdan ( decat daca era caz de kk ), nu aprindeam lumina la alaptatul de noapte ( aveam o lampita de veghe pe hol ), nu vorbeam cu el, nu ma jucam cu el ( nici nu prea eram in stare la cat de chiauna eram ). Ii dadeam sa manance repede, ragaiala de rigoare si in patutul lui la nani .
Sa stii ca asa a invatat foarte repede care e ziua, care e noaptea .
Bine , am avut si noroc ca el de la 2 luni si-a scos masa asta ( manca la 11 noaptea si la 6 dimineata ).

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

darleena, bine ai venit in clubul celor deprimate eu sincer de abia astept sa nu ii mai dau san, pt ca ma deprin cand vad cat papa si nu se satura, probabil e slab laptele.
in legatura cu centura/burtiera eu o port din ziua a 3-a si deja e mica.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by darleena

Am revenit si eu din spital, cu Kara in brate.
Suntem bine amandoua, eu ma refac dupa cezariana, as putea spune ca ma simt excelent, ma mai doare putin, insa trec peste acest aspect.
Don'soara e o vedeta, toata lumea e indragostita pana peste poate de ea.
Ta'su ii spune Foltene pentru ca are foarte mult par si sta zburlit, ca al ariciului din reclama cu Foltene . Chiar a fost si i-a cumparat un cristal Swarovski in forma de arici
Suntem foarte cuminti, nu plangem fara motiv, dormim cam 3-4 ore intre mese si facem caca atunci cand mancam.
Azi noapte nu pot sa spun ca m-a chinuit, a fost rezonabil.
Singura mare problema pe care o am este ca mameloanele mele sunt ca naiba, prea mari si prea tari si prea neconturate, iar copilul nu poate suge de la ele, asa ca trebuie sa ma mulg pentru a-i da lapte natural. Chestia asta chiar ma deprima, insa mai incerc sa o pun la san, poate poate.
Ma duc sa citesc din urma, acum cat mai pot.
Am pus poze cu Foltene pe mailul comun.

P.S. Felicitari tuturor mamicilor, nu nominalizez, ca nu stiu cine a mai nascut de cand am plecat, dar ma duc sa vad acum.
Voi la cate zile ati scos (daca ati scos) copilul afara?

39+ si baby Kara

AMR 2 zile

si eu am aceeasi problema cu sanii, si am optat pt mameloane de silicon de la nuk.Imi era lene sa ma tot mulg eu ... si papa fara nici o problema

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by RGE

BB YASMI...eu il tin pe George cateva ore afara si ii place si face nani..cat despre patul nostru nu are acces acolo..mami si tati nu fac nani in patutul lui..fiecare cu coltisorul lui..chiar daca imi e greu nu vreau nici sa ma faca din degete...trebuei sa ne vedem si de viata noastra..
ANNE MA ESTI MORTALA....dar chiar trebuie sa-l mananc..nu pe bune acum daca e amar ..gandeste-te ca eu il alaptez pe bebe

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Ai dreptate, face copilul indigestie. Nu pune la suflet, atata tot. Mai mult ei nu pot, sunt limitati. Copii mari retardati.

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+ Ioana
AMR 21 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput