Mamici de noiembrie- decembrie (117)
Raspunsuri - Pagina 13
RGE spune:
LAVINIA da trebuie sa-i dai ..alea care erau retrase nu erau Vigantol Oil..eu ii dau lui George ..cica pana la 14 ani trebuie..
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
ANNE MA...

..MERSI m-ai facut sa zambesc!!
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
roxana, multumesc de raspuns. am cautat pe net si ai dreptate e vb de "Fluor-Vigantoletten" si "Vigantoletten"
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
RGE spune:
PUFU nu rade mama ca pe mine m-au chinuit de m-au gasit dracii in timpul operatiei..imagineaza-ti ca fi'miu nici atunci nu vroia sa iasa si s-a pus contra cu funduletul de atrebuit doctorul sa se arunce pe coastele mele ca sa faca presiune sa iasa pe taietura aia....de mi-am vazut toata viata intr-o fractiune de secunda
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
mamici voi ce stiti despre depresia postnatala???? eu simt ca nu mai reusesc sa ies la suprafata, parca sunt tot deprimata, imi vine sa plang din orice, sunt agitata, nervoasa, mi se pare ca nu stiu sa fiu o mama buna, ca nu mai am suficienta atentie din partea sotzului...
oare cum sa imi revin???? 
voi ati trecut prin asta???
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
RGE spune:
LAVINIA WELCOM IN THE CLUB!!..de asta ma plengeam si eu pe acilea..dar imagineaza-ti ca eu sunt singura cu bebe de cand am venit din spital..ma descurc singura cu el si cu casa....si ieri am plans de am rupt...
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
"Doamne ajuta-ne!!"
mihuta spune:
Nu consumati toate lacrimile ca venim si noi ! Cred ca e un amestec de oboseala si schimbari hormonale. Nu stiu daca se trateaza cu prajituri si dicutii pe forum, dar merge incercat...
39s +
Sophia
bb_yasmi spune:
aaaa deci nu sunt singura???? ma simt mai usurata...![]()
la mine nu se pune pb de oboseala, pt ca de doua nopti a dormit mami meu cu bebe in camera si eu am dormit de seara de la 22 pana dimi la 7!! plus ca ea face papa, spala, face curat si mai e si sotzul care se ocupa de copil. parca simt ca sa simbat ceva si mie dor de momentele in care eram doar eu cu sotzul, apoi ma simt vinovata, ma gandesc ca poate nu sunt o mama buna.....ca nu stiu cum sa am grija de puiutul meu.....
am inceput sa ii reprosez sotzului ca nu mai e ca inainte, desi el, saracu, isi da tot interesul, se ocupa de bebe asa cum nici nu mi-as fi imaginat vreodata ca o poate face!!!!
ink ceva, am obisnuit-o pe Iasmi sa doarma in patul mare, la noi. voi mai dormiti cu bebei, din cand in cand???
mami si bubulina
Anne_Ma spune:
Fetele, incercati sa depasiti depresia post-natala ca vin cu
la voi! Vreti sa stresati copii? Cand l-am anuntat eu pe dr. meu ca sunt
, mi-a scris urmatoarele: "Fara eforturi, fara raceli, fara carat greutati, fara nervi, eventual fara sot (nu mai e necesar, poti sa-l maninci, ca lacusta)". Avea dreptate bietul om!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+
Ioana
AMR 21 de zile pana la cezariana
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
mamici voi ce stiti despre depresia postnatala???? eu simt ca nu mai reusesc sa ies la suprafata, parca sunt tot deprimata, imi vine sa plang din orice, sunt agitata, nervoasa, mi se pare ca nu stiu sa fiu o mama buna, ca nu mai am suficienta atentie din partea sotzului...oare cum sa imi revin????
voi ati trecut prin asta???
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
Stai linistita ...uite pupa mama sa mai treaca la fata
cu asa princesa langa tine nici nu ai dreptul sa fi suparata. Pentru ea tb sa fi cea mai super mamica!!Dana
35+
Luca-Rares AMR - 5 Saptamani de stat in burtica la mami.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra