Mamici de noiembrie- decembrie (117)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxxy80 spune:
Emotiile mele sunt legate tot de bebe. Desi am facut o gramada de ecografii (normale sau 4 D) si rezultatele au fost intotdeauna bune, pana nu o sa-l tin eu in brate nu pot sa stau linistita. cateodata ma gandesc la toate prostiile, de parca am luat-o razna. 
quote:
Originally posted by mihuta
Roxxy, am emotii in legatura cu bebele, nu cu nasterea. In rest astept sa treaca timpul si stii cum e, atunci cand vrei sa treaca mai repede parca se intinde la nesfarsit...
RGE, viata fara internet compromite casnicia! mare lucru sa ai unde sa te despovarezi un pic !
39s +
Sophia
Roxxy
36+
Matei_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Roxxy80 spune:
Roxana, nu trebuie sa te simti deloc vinovata ca nu ai mai avut timp de sotul tau. Ai un copil nou-nascut, primul, trebuie sa va faceti un program. Eu zic ca dupa vreo 3 luni lucrurile isi vor intra in normal. Insa e greu sa te mai dedici sotului 100% din timpul tau ca inainte. Incearca pe cat posibil sa te linistesti ca sa nu-l afecteze pe bebe. Ai grija sa nu cazi in depresie si, mai ales, sa nu-ti fie rusine sa apelezi la o persoana apropiata sa te ajute in cazul in care ajungi sa te simti f obosita fizic sau psihic (chiar daca noi doua suntem 2 vizteza care nu avem nevoie de ajutor
). 
quote:
Originally posted by RGE
ROXXY multumim..intradevar am incercat din rasputeri sa ma tin tare insa se pare ca sunt si eu om si mai cedez....se pare insa ca l-am dat deoparte pe sot de cateva saptamani si el a incercat sa se aproppiede mine si nu a reusit....a inceput sa-si discute problemele de la servici cu altcineva ..asta nu mi-a picat foarte bine..sa gasesc astfel de mesaje la el in telefon....in fine nu mai conteaza....sper sa-mi revin ca bebe are nevoie de mine .
..voi cum sunteti?...de acum incolo mai aveti asa putin..de abia astept sa nasca toate fetele...sa fim un grup mare de mamici fericite si implinite.
ROXANAde "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy
36+
Matei_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Noi suntem bine, deocamdata tot 2 in 1, pina miercuri trebuie sa ma hotarasc daca vreau sa imi induca nasterea sau nu, medicul zicea ca imi recomanda dar e decizia mea.
Roxana, cred ca iti e greu si sunt multe pe capul tau acum, adaptarea cu bebe, sensibilitatea specifica, mai multe de facut pentru ca stiu ca tu vrei sa va descurcati singuri (ca si noi de altfel).
Dar cred ca si pentru sotii nostrii poate sa fie foarte dificil, in primul rind ca de multe ori decad din rolul privilegiat pe care l-au avut. In ultimele saptamini inainte de nastere ne e greu si nu putem sa le acordam atita atentie ca si inainte, dupa nastere la fel ... si chiar daca rational ei inteleg cred ca emotional e foarte dificil pentru ei.
Apoi nu stiu ce sa faca cu noi sa ne mai aline, citeodata suntem imposibile si dificile, bebe-ul atit de drag e asa de fragil ca nu indraznesc sa puna mina pe el si peste toate astea ne mai si vad pe noi cit de usor ne descurcam si asta e si mai frustrant ...
Apoi sunt si problemele de la job pe care le au in continuare ... insa eu cred ca el a vrut sa te protejeze de aceea nu a discutat cu tine ...
Dar clar e o perioada f dificila pentru amindoi, insa eu cred ca are o mare valoare, pentru ca un cuplu poate invata multe din situatii ca asta...
------------------------
Flory
40+
Joshua Raphael
We are waiting you from moment to moment !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RGE spune:
ROXXY noi nu cedam mama..suntem viteze pana la capat![]()
DANY..ma ocup si de mancarica normal..dar nu prea am voie sa pap din cauza alaptatului..adica friptane cu iaurt, lapte cu cereale, supe, ciorbe, branza de vaci..fructe, cam asta gatesc eu![]()
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
PUFU MAMA..40??
..vrei sa-mi calci pe urme??..ce bine e in burtica
...ai mare dreptate in privinta barbatilor nostrii
...insa chiar daca a fost numai atat nu mi se pare normal sa le discute cu strainii mai ales cu o femeie si sa-si dea mesaje cu ea ...asta daca a fost numai atat dar probabil nu o sa stiu niciodata....sa ma kk pe ea de viata ..oricat ai incerca sa faci sa fie totul bine intotdeauna trebuie sa se intample ceva
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
ROXXY, si eu la fel am fost in momentul in care l-au scos si mi-au spus ca e sanatos am simtit cum sunt eliberata de o povara grea....oricate ecografii si teste si analize am face pana nu-l vedem la noi in brate pe bebe nu ne putem linisti..si cand te gandesti ca de abia atunci incep grijile
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
"Doamne ajuta-ne!!"
pufulet74 spune:
Roxana, rideam cu medicul ca probabil se tine cu minutzele de placenta si nu vrea sa iasa si pace :)) Ca altfel zicea medicul ca col aproape sters de vineri, trebuia sa nasc deja de mult ... :))
No, nu o fost prea intelept din partea lui, mai ales ca era femeie...poate ei nu isi dau seama ce impact are cite o chestie de genul asta asupra noastra, ca incep scenaritele, ca sigur o fi ceva, ca bineinteles ca nu ma iubeste, etc etc .... desi nu ajung ei la asa ceva asa usor....
Dar la mine cel putin discutiile clare si in liniste au functionat intotdeauna, si sinceritatea la singe, cu riscul de a-mi expune propria vulnerabilitate.
------------------------
Flory
40+
Joshua Raphael
We are waiting you from moment to moment !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Anne_Ma spune:
Salutare fetele!!!

Roxana, ai grija de bebele tau, da-i naibii de tampiti! Asa sunt ei, material genetic prost.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+
Ioana
AMR 21 de zile pana la cezariana
bb_yasmi spune:
mamici, voi ii dati la bebe VIGANTOL?? auzisem la stiri precum ca nu se mai da, ca s-ar retrage de pe piata. eu il am cumparat si trebuia sa incep de ieri sa-l dau, dar nu stiu ce sa fac!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007