Mamici de noiembrie- decembrie (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Si mie mi-a mers netul ingroztor de prost....ce mult mai e pana vineri !

39s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Roxana, ne bucuram sa auzim vesti de la tine. Cred ca e normal sa fii mai sensibila in perioada asta. Totul s-a schimbat pt tine. Totusi cred ca si pentru soti este greu. Ei sunt mai speriati de bombe de obicei (ma astept ca sotul meu sa reactioneze la fel ca sotul tau). Din ce am vorbit si eu cu prietenele mele care au copii, sotii lor au reactionat la fel. nasul meu a inceput sa o ia pe aia mica in brate cu adevarat pe la 3-4 luni.
Iti spun sincer ca si mie mi-ar placea ca al meu sa imi fie de un real ajutor dupa ce nasc in ceea ce priveste copilul, dar nu prea cred ca o sa fie asa. Nu-l vad schimband scutece sau facandu-i baita. Sunt convinsa c ama va ajuta la treburile casnice ca si pana acum.
Ma bucur ca ai un bebe cumintel si papacios. esti tare norocoasa

quote:
Originally posted by RGE

ERIKA..pot sa-ti tin companie la cereale?..vin si yo cu un iaurt
....noi suntem bine..exceptand IDIOTUL DE INTERNET FIGURANT...gata m-am linistit..mi-am spus oful...
..bebe George e bine, cuminte, papa si doarme.....in rest kaka de cateva ori pe zi, fara colici...am obesrvat ca are zile si zile...in unele zile mananca foarte mult si face kk de cateva ori si mai are zile cand in 15 minute se satura.....de cateva zile e foarte lacom mananca pana vomita iar "ragaiciul" e greu de scos ca el doarme....ce sa-i fac??
ERIKA sti ceva de centura pentru cezariana ?..ca la mine a ramas un burtan cu un bebe de 3 luni..si cica aia ar ajuta ...cat despre ce ai zis cu mamicile e foarte adevarat..eu zilele astea am plans teribil..mai ales ca nu am avut net si nu am putut sa ma "spovedesc" la voi a fost groaznic.....plus ca am avut o cearta cu sotul si am tipat la el ca eu divortez....off Doamne am luat-o razna..sunt prea multe in capul meu ....noroc ca ma uit la bebe si imi revin ca altfel as lua-o razna...

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Roxxy 36+Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

O sa treaca greu pt tine zilele astea, dar totusi chiar mai e putin si o sa-ti tii puisorul in brate. Emotii mari?

quote:
Originally posted by mihuta

Si mie mi-a mers netul ingroztor de prost....ce mult mai e pana vineri !

39s + Sophia

Roxxy 36+Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Roxxy, si mie mi-e din ce in ce mai greu si fizic, si psihic...pe langa faptul ca nu pot dormi si ma misc greu, am o stare de nervi cumplita, imi sare tandara din orice, dupa care ma apuca plansul.Asta e, va trece si asta, mai avem putin si dupa aia incepem cu altele
Hai ca fug, ca mai am o gramada de chestii de facut inainte sa plec...pupicei la toate fetele

Valentina 35+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 23 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Buna burtici!

Am intrat si noi sa facem prezenta , azi sunt ocupata... sunt la birou pregatesc actele pt conta ...

VALI - tinem pumnii la fata ...sa aduci bune !!

Dany ce putin mai ai ...! Joi sunt si eu programata la eco si in functie de ea stabilim cand vine bebe.

Darleena sa iti traiasca pitica ...e super !!!

Dana 34+ Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ROXXY multumim..intradevar am incercat din rasputeri sa ma tin tare insa se pare ca sunt si eu om si mai cedez....se pare insa ca l-am dat deoparte pe sot de cateva saptamani si el a incercat sa se aproppiede mine si nu a reusit....a inceput sa-si discute problemele de la servici cu altcineva ..asta nu mi-a picat foarte bine..sa gasesc astfel de mesaje la el in telefon....in fine nu mai conteaza....sper sa-mi revin ca bebe are nevoie de mine .
..voi cum sunteti?...de acum incolo mai aveti asa putin..de abia astept sa nasca toate fetele...sa fim un grup mare de mamici fericite si implinite.

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Am mai crescut si noi putin ... uitasem sa schimb semnatura.
Sambata am facut 35 de sapt. Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen.

Dana 35+ Luca-Rares
AMR - 5 Saptamani de stat in burtica la mami.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Roxxy, am emotii in legatura cu bebele, nu cu nasterea. In rest astept sa treaca timpul si stii cum e, atunci cand vrei sa treaca mai repede parca se intinde la nesfarsit...

RGE, viata fara internet compromite casnicia ! mare lucru sa ai unde sa te despovarezi un pic !

39s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

VALI SUCCES LA DOCTOR!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

RGE ce mai faci bun???? sau nu mai ai timp???

Dana 35+ Luca-Rares
AMR - 5 Saptamani de stat in burtica la mami.

Mergi la inceput