Mamici de noiembrie- decembrie (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

ce face Angi, a dormit azi noapte?

39s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata si de la noi. Parca as bea si eu o cafea in dimineata asta. M-am trezit super brusc pentru ca visam tare urat.
In plus, sunt f suparata. va spuneam ca acum 2 zile a nascut cumnatica mea un baietele tare dolofan. Se pare ca au aparut ceva problema. Au fost trimisi la o alta maternitate mai dotata pt ca bebeul nu a facut pipi de f multe ore si i-au fost administrate niste medicamente nepotrivite. Sper sa se termine totul cu bine.

Roxxy 36+Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Mai sa stiti ca tetinele mici dau roade,adica nici in noaptea asta nu am mai avut colici,bine ca i-am schimbat sticlutele!!Acum nu mai trage asa mult aer ,cand papa!!
Raportam 680g luate de cand am iesit din spital..,din spital am iesit cu 3970kg deci pierd-use 210g in spital ,iar acum avem 4650!!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

da Mihuta,a dormit tare bine toata noapte,exceptand momentele de papa...,e tare cuminte..,azi vrem sa iesim din nou in parc..,data trecuta am vazut o gramada de mamici..,ma si tenta sa intru in discutie cu una dintre ele..,ca parea tare ingandurata..,cred ca ptr mamicile incepatoare conteaza foarte mult sa mai aibe contact si cu alte mamici..,eu una ma bucur enorm ca nu am trecut prin depresia aceea de care toata lumea vorbeste!! Bine dar eu va am pe voi alaturi..!!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

gianina - cu placere.stef acceptat-o bine, o iubeste mereu.
si noi raportam o crestere de 300 grame in 10 zile.om fi noi mai mici (cred ca e cea mai mica), dar promitem sa va ajungem din urma!
va pupam si va dorim o zi minunata!
gabi, mamica fericita de stefan(13 07 2003) si eliza(28 10 2007)

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ce bine ca ne cresc bebelusii ! Voi la cat timp ati scos puiutii afara la plimbare ?

39s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI!

Ancuta: am intrat aici sa te felicit si sa-ti urez tot ce e mai bun! Cum e cu bebe acasa?

bubuleana
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna ziua la toate fetele!

Am intrat doar sa va salut, ma duc sa ma pregatesc de control, dar trebuia sa fac prezenta
Sa aveti o zi frumoasa, vorbim diseara!

Valentina 35+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 23 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ERIKA..pot sa-ti tin companie la cereale?..vin si yo cu un iaurt
....noi suntem bine..exceptand IDIOTUL DE INTERNET FIGURANT...gata m-am linistit..mi-am spus oful...
..bebe George e bine, cuminte, papa si doarme.....in rest kaka de cateva ori pe zi, fara colici...am obesrvat ca are zile si zile...in unele zile mananca foarte mult si face kk de cateva ori si mai are zile cand in 15 minute se satura.....de cateva zile e foarte lacom mananca pana vomita iar "ragaiciul" e greu de scos ca el doarme....ce sa-i fac??
ERIKA sti ceva de centura pentru cezariana ?..ca la mine a ramas un burtan cu un bebe de 3 luni..si cica aia ar ajuta ...cat despre ce ai zis cu mamicile e foarte adevarat..eu zilele astea am plans teribil..mai ales ca nu am avut net si nu am putut sa ma "spovedesc" la voi a fost groaznic.....plus ca am avut o cearta cu sotul si am tipat la el ca eu divortez....off Doamne am luat-o razna..sunt prea multe in capul meu ....noroc ca ma uit la bebe si imi revin ca altfel as lua-o razna...

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vali, sa vii cu vesti bune de la control. Joi merg si eu si sper sa stabilim data cezarienei. Tu cum te mai simti? Mie imi este pe zi ce trece mai greu.

quote:
Originally posted by vali_delide

Buna ziua la toate fetele!

Am intrat doar sa va salut, ma duc sa ma pregatesc de control, dar trebuia sa fac prezenta
Sa aveti o zi frumoasa, vorbim diseara!

Valentina 35+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 23 de zile

Roxxy 36+Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput