Copiii din 2002 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hai ca am intrat sa ma bag si eu in seama pe aici din lipsa de timp acut ...

Anina, ce serbare cool cu dovleci ati avut . Tare reusite pozele, iar Cristina seamana perfect cu tine, doar ochii sint de alta culoare

Katty, sa stapaniti masina sanatosi, la cat mai multi km . Citind mesajul tau, tocmai mi-am dat seama ca am facut 6 luni de cand am luat si noi masina.....doamne, cand zboara oare timpul asta?

Nicoleta, felicitari pt. baietelul din burtiq si saptamani usoare de sarcina sa ai. Mai ai un pic si ajungi la jumatatea drumului . Cred ca Stefan va fi foarte incantat ca va fi big brother Citind din urma raspunsul tau, referitor la inaltine si noi sintem naltuti, eu tot ca tine , sotul meu ceva mai inalt decat al tau...deci are cupilu' de unde se-nalta

Elena, te asteptam inapoi, daca e adevarat ca ai contul inchis

Sanziana, stii tu cum se spune aici, practise makes perfect , asa ca daca vrei o surioara pt. David stii ce ai de facut

Eu am inceput deja numaratoarea inversa, mai am 6 saptamani pana la vacanta, ufffff cam mult , visez deja cu ochii deschisi la plaja insorita din Bahamas ...trebuie sa ma trezesc rapid la realitate, nu de alta dar maine e o alta zi de munca . O saptamana usoara sa aveti.

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nu, nu cred ca Elena si-a inchis contul! E o greseala!!
Elena, hai, zi ceva!

Anina-sunteti atat de frumoase amandoua!! si intr-adevar, Cristina este copia ta!! Va admir tare mult!

Katty-ce zice Andrei de masina??
Sa o stapaniti sanatosi.E foarte frumoasa!

Khristin-plaja insorita din Bahamas ??? wow!!

Aida, Sanzi-eu am inceput sa evit pe cat posibil aceste discutii! Nu mai pomenesc cuvantul, nici cand e vorba de un gandac intors cu burta-n sus!!Si asta pentru ca degenereaza in alte discutii neplacute.

Sanatate si numai bine tuturor!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Felicitari Nicoleta pt. baietel, sa fie sanatos si fericit si voi pe linga el, ca sa faceti si o fetita . Poate-mi indeplinesti tu visul meu, ca eu imi doream 2 baieti si o fetita.
Prezicerea mea nu s-a adeverit, deci pot sa-mi dau demisia din acest post .

Din pacate, am vazut si eu ca Elena si-a cerut inchiderea contului.
Sper totusi sa nu ne uite si sa se razgindeasca.

Bineinteles ca sint iar pe fuga, ma bucur ca scrieti mult, am ce sa citesc. Noi sintem bine, simbata am fost la o petrecere in "Balonul copiilor" in Parcul Herastrau si desi am avut retineri, totusi a fost bine. In afara clasicelor tobogane si alte chestii gonflabile, a fost un magician, un cloun, un om pe picioroange care umfla baloane si facea diverse din ele: flori, spade, albinute, etc. Desi la inceput n-a vrut nici Bogdan sa mearga si a spus ca nu-i place ca nu e acasa la baietel, la sfirsit ne-a rugat sa-i serbam si ziua lui acolo.

Ne tot luptam cu jocurile pe calculator. Eu cam sint impotriva, indiferent cit de pasnice sint, nu prea ma impac cu ideea. Voi ce faceti, lasati copii sa se joace pe calculator. Si daca da, cit timp.

Gata, suna telefonul, trebuie sa plec, dar promit sa revin.

Pupici tuturor piticilor si mamicilor.

Si ELENA NU NE PARASI !

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Karina, visul tau este cam indraznet, desi uneori ma gandesc si la bb nr. 3, insa imi trece cam repede...
De ce si-o fi inchis contul Elena? Hm, fara sa spuna nimic?
Noi suntem ok, eu inca stau cu sufletul la gura sa nu raceasca baiatul asta al meu, azi avem sedinta cu parintii in care stabilim una-alta despre serbare...
Eu ma simt bine, parca mi-a crescut pofta de mancare... ceea ce nu-mi convine, dar... Stefan de cand cu ecograful nu mai intreaba nimic de bebe, o lasam si noi mai usor, sa nu frustram copilul :).
Katty, sa stapaniti sanatosi masina!
Azi va fi o zi ciudata, presimt ...

Nicoleta 17 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Nici eu nu inteleg decizia Elenei si sper sa si-o schimbe, caci fara ea, nu va mai fi la fel. Si chiar azi, de ziua ei.
Multumesc pentru aprecieri, fetelor !
Serbarea a inceput cu poezii si cantecele despre pitici si munca lor...la minerit. Apoi a fost o poveste despre lumina, spusa de educatoare sub forma unei piese de teatru de masa. Dupa care s-a luat lumina de la fetita din poveste si s-au aprins lampioanele copiilor. Apoi s-a iesit afara, pentru a lumina la trunchiul copacilor pentru pitici si alte vietuitoare, sa aiba lumina si caldura peste iarna, sa poata mentine vie forta vietii in natura. Iar piticii au lasat un dar pentru copii, la baza unui copac. Acele pietricele erau in saculetul albastru, primit de la pitici, ca dar pentru lumina ce au primit-o. Si au impartit si un piscot cu cine au vrut ei, asa cum si Sf. Martin si-a impartit pelerina in timp de iarna cu un cersetor.
A fost o serbare foarte frumoasa si emotionanta. Toti copiii erau curiosi, sa vada ce dar le-au facut piticii. Dar d-na. educatoare nu i-a lasat sa desfaca saculetii, la gradinita, ci, acasa. Si tare scumpi erau ! Cu ochii plini de uimire si emotie, isi dadea fiecare cu presupusul, ca ar fi niste seminte sau ceva dulce sau pietre pretioase in saculeti.
Nicole, voi ce mai faceti, cum sunteti ?
De cand nu mai am cont la birou, greu intru pe yahoo, sa-mi citesc mesajele sau sa scriu eu, vreunul.
katty, sa stapaniti sanatosi masina ! E foarte faina, imi place !
Nicoleta, cum va descurcati cu zapada ?
Cristina ar sta numai afara, daca s-ar putea.
A nins la noi, toata noaptea. Si acum mai cade cate-un fulg...
Aida, si eu cred, ca cei mici accepta moartea ca pe ceva normal...ca facand parte din viata. Dar nu cred ca accepta la fel si moartea cuiva foarte apropiat, mai ales a parintilor.
khristin, cu asa locatie, as numara si eu, saptamanile pana la vacanta !
Eu le numar cu nepotelele si Cristinuca, pana la vacanta, ca tare o mai asteapta si ele.
Sinzi, am inteles ce vrei sa spui cu alte activitati, dar daca pe el, astea il intereseaza acum....n-ai incotro !
Bravo, pentru acea jumatate de kg in plus !
ruxij, ce nazdravenii a mai facut Bogdan ?
Karina, era interesant de stiut daca Stefan al Nicoletei, a venit ca la calendar, sa zic asa. Ca nu se potriveste tuturor, acel calendar.
cristina22, ce mai zice Andrei ? Ce daruri vrea de ziua lui ?
Francisca, cum mai esti ? Gata, s-a vindecat rana ?
Vlady, ce mai face ? Misca mai mult ?
Va doresc o zi cat mai faina !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut iar.

Nina, am gasit carnetelul din vremea cand eram insarcinata cu Stefan, atunci UM era pe 29 aprilie. Am refaut testul trimis de Karina si... a iesit fetita :)). Asa ca daca stiam de dinainte, fetita iesindu-mi si cu UM de acum, nu mai trageam concluzia ca e fata, ci baiat :). In Brasov a nins, insa nu s-a asternut zapada bine ca s-a si topit (ba de la caldura, ba de la ploaie...). Felicitari pentruserbare, dragut ca au asa activitati. La noi... :(

Khristin, cine nu ar astepta concediul? Cat despre inaltime, eu ma astept ca Sefan sa creasca mai tarziu, asa cum s-a intampat si cu mine si cu sotul meu. Si poate de la vara reusim si noi ceva cu inotul, ca si de la sportul asta se mai lungesc copiii.

Sinzi, felicitari pentru 1/2 kg in plus, e ok sa il ia asa, intr-o saptamana (cam asa a fost, nu?). Ce activitati mai aveti? Cum merge inotul? Dar pregatirea pt bb2? Daca vrei, predau stafeta, dar abia prin primavara, dar e stfeta de ... baiat :).

Aida, noi ne ferim sa abordam subiecte pe tema asta... si mie mi-e greu sa accept, daramite lui Stefan... Micuta ta e mai matura decat credeai, uite ca intelege multe. Da-i un pupic de la mine.

Azi la un moment dat incepuse sa ninga asa de tare, nu se mai vedea nimic, eu sau la etajul 6 la serviciu nu ma vedeam nici pana la parter pe geam... dar inca nu s-a asternut. Si acum a dat soarele.

Sa aveti o zi faina.

Nicoleta 17 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna
Nina mi-au placut pozicile.E minunat ca au avut o serbare reusita.
Katty faina noua "iubire"si "drum bun";
Aida pisicutei destepte
Khristin vrem si noi la soare;
Karinatiz si pe mama lui;
Nicoleta inca o data sarcina si nastere usoara.Sincer daca ar fi sa raman insarcinata si as putea alege as dori tot baiat.Mi-ar place sa am doua nurori.
Elena ?!?
Azi a fost gradinita si au avut circ(teatru:vine circul),iar Bodoganel a fost ff incantat.Tot traseul a incercat sa-mi povesteasca mimand ceea ce vazuse.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, dragi mamici!
Va multumesc tuturor ptr. urari!
Nina, am vazut frumoasele poze cu printesa ta, semanati de parca ati fi surori, super!! Dar cine e St. Martin? E un sfant de la catolici, probabil, nu? Eu una n-am auzit despre el!! Se vede ca s-au distrat copiii frumos!
Karina, nu ai gresit prea tare, de-acum daca-ti iese fetita, spui baiat si daca iese baiat spui fetita!!! Ai intrebat cam cat stau copiii la calculator. Andrei cateodata sta toata seara, de la 18 la 22.00, cateodata mai putin, alteori deloc!
Aida, ce gandiri profunde pot avea copii, e bine ca sunt asa, si nu sunt speriati de moarte! De cele mai multe ori ne uimesc! pisicuta!
Sinzi, felicitari micului "spider" pentru jumatatea de kilogram adaugata, cred ca e tare dragalas!! La Andrei la gradinita se da un bradulet mic albastru cand mananca tot! Asta ii ambitioneaza, deja a adunat nu stiu cati, nu in toate zilele maninca tot, dar isi da silinta! Inainte il aduceam de la tara grasut, si dupa o luna iar era piele si os, acum e ok, nu poti zice ca e slabatura!
Cristina22, ce sa zica Andrei de masinuta? E fericit!!! Ii place!
Khristin, cred ca abia astepti sa vina vacanta, cu asa destinatie, as visa si eu cu ochii deschisi!!!
Dodo, pupici si lui Bogdanel!!! Zici ca i-au placut animalele si clovnii, nu? Ce frumos!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Nina am vazut toate pozele de la serbare foarte frumoase. Eu nu am stiut povestea Sf. Martin, acum am inteles si eu si mi-a placut foarte mult. Chiar am vrut sa iti pun si eu mai multe intrebari, dar ai raspuns la toate
Multi si Cristinei din partea noastra, este foarte frumoasa

Rana mea e OK, vindecata, venele se refac, doar la mana dreapta mai am una care vad ca trece mai greu, dar trec eu si peste asta

Vlady este cam lenes, dar sper sa rezolvam si noi cu greutatea
Daca Sinzi se bucura cand David pune un kg in plus, eu ma bucur daca se mentine si nu pune nimic in plus

Si la noi a fulguit azi dar foarte putin asa ca nu s-a prins nimic, pacat, Vlady abia asteapta zapada, sper ca anul acesta sa avem parte de ea

Katty superba masina, sa o stapaniti sanatosi !

Elena ce se intampla? Eu ce model de fetita mai am ?

Va si va doresc o zi frumoasa in continuare !

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Khristin, cand mergeti in Bahamas??? Sotul meu merge mereu acolo (cu serviciul) si de mult ne roaga sa mergem si noi...dar mi-e teama ca m-as plictisi...el fiind la munca toata ziua...

Dodo, unde vine circul??? Acum iarna???

Nicoleta, vreau stafeta!!! Poate se nimereste fetita...ca acum stiu cum se face!!!! Am intrerupt inotul acum o vreme, pt ca e racoare si bazinul este in aer liber...asa ca asteptam pana in ian sau feb cand se face mai cald!!! Desi bazinul e incalzit...parca nu vreau sa risc...Iar de la kung-fu avem o sapt vacanta pt ca antrenorul este in China la un concurs!!!

Nina, foarte frumoasa serbarea!!! Ideea este grozava!!! Si cu pietricelele!!!!

Karina, nu aveti poze din parc?? Cred ca a fost frumos!!! David nu se joaca pe comp....inca...avem ceva jocuri electronice pt copii, dar au jocuri educative si deloc agresive...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput