Copiii din 2002 (40)
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
Buna seara,
Crig multumim de intrebare noi suntem bine,Dodo este sanatos si e tot ce conteaza.Recuperam si facem progrese in ritmul nostru si cred ca este important ca face progrese intr-un ritm costant(ma refer la limbaj).Cred ca sunt persoane care cred atunci cand eu spun ca macane ca poate avea un dialog cu el dar mai e mult pana atunci.Sunt multumita ca intelege cei spun si incearca sa raspunda si sa-i ajunga pe colegii lui de gradi.Faptul ca are vointa il ajuta si pe el si moralul meu.
Nicoleta faina semnatura si sa dea D-zeu sa ai o sarcina usoara in continuare si un BB sanatos in final.

Nicole super tortul cu pisicuta
;
Karina am vazut pozici si-mi place si cum ii sta cu ochelari si fantoma si...
Aida
Matza si multa sanatate ei si putere tie
;
Tamyra ma bucur pt voi si casa voastra sper ca intr-o zi sa pot scapa de chirie si
noi sa avem casa noastra
Nina sper ca sunteti bine,

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
Gabbriela spune:
sorry fetelor, dar nu mai apar o vreme, m-am ars pe maini cu ceara si tastez greu cu degetele mici.. ma doare rau ..pana nu ma vindec nu pot sa sc... va pup pe toate si sanatate si multumesc inca o data de lma pt julian.
la multi ani tuturor din luna noiembrie si decembrie
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
sinzi_ana spune:
Nicoleta o sarcina usoara in continuare!!! Cum mai e cu somnul??? Cum e vremea in Bv? Se anunta ceva zapada???
Nina, ce de prietene are Cristina!! Plus verisoarele!!! Voi, parintii ati putea sa plecati in vacanta linistiti...caci ar avea cine sa ii tina companie!!!!
Felicitari pt dintele pierdut!!!!
Chiar, voi pastrati dintii de lapte??
Karina, e tare dulce ochelaristul tau!!!! Dar cum i-a descoperit dioptriile? La un control de rutina? Sau ati observat voi ceva suspect?
Cristina ce mai face Andrei? Cu poze noi cand ne mai delectezi?
Katty, ce haiosi sunt verisorii!!!! Cred ca se amuza si preotul!!! Si David are vreo 3 fete in vedere cu care ar vrea sa se casatoreasca...Una din ele vrea 5 copii!!! haha...deci vom avea familie mare!!!!![]()
Dodo, asta e tot ce conteaza...vointa!!! Uite ma gandeam, vrei sa iti dau niste idei de lectii montessori care il pot ajuta cu motricitatea, limbajul???
Gabb, sper sa te refaci repede!!! Cum ai reusit sa te arzi cu ceara?? Sper ca esti ok!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
sinzi_ana spune:
Am uitat!!!
Gabb, super pozele de la party!!! Tu ai facut tortul cu pisicuta??? Ce fericit era Julian!!!!
Tamyra, cand reusiti sa va mutati?? Ce frumos, o casa noua de Craciun1!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
khristin spune:
Katty, snow day e cand ninge si autobuzele scolare nu-si asuma riscul sa circule, asadar nu sint elevi pe ziua respectiva carora sa le predam....nu-ti spun ce rau imi pare ![]()
Nicoleta, sarcina usoara in continuare
....chiar cand pui poze ca parca nu te-am vazut in nici una pana acum?
N-am mai avut timp sa citesc din urma, asa ca nu mai stiu ce ati mai facut. Noi am fost in vizite si sambata si duminica si am inceput noua saptamana cam obositi. Maine avem ora de patinaj si mai avem doar vreo cateva sedinte pana ce terminam cursul. In rest, asteptam multdorita vacanta
.
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
cristina22 spune:
'neatza!!
Dodo- e foarte bine ca Bogdanel are ambitie!! Mult succes mai departe!!
Karina-e superb Bogdanel cu ochelarii sai!!Si Andrei isi pune mereu ochelarii lu' tata-sau, ca i se pare ca e interesant!!
Nicole- cum ai reusit sa te arzi???? Cum esti acum??
Katty-ce hotarat si mai ales fidel e Andrei!! Asta da barbat!!
Anina-pupam frumoasa stirbutza!! Ce zice ea de faptul ca i-au cazut dintzisorii!!Andrei cred ca va ingroooozit!! Nu suporta sa vada sange, sau o rana, zgarietura cat de mica!!!
Sanzi-

faina treaba!!!! 5 COPII!!!!
Andrei nu mai e indragostit de nimeni! Gata! A incheiat, vad, acest capitol!!
Acum el e luptator Ninja si pilot de masini Flacara si mi-a explicat, foarte clar, ca el nu se poate insura, nu are timp, are alte preocupari!!1![]()
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Nicoleta spune:
Salut.
Katty, cred ca voi pune ceva poze de la sanius, numai ca nu sunt sigura ca mai stiu parola si contul comun... Haios Andrei, si Stefan avea ganduri de insuratoare, insa i-au trecut. Vestea rea este ca la gradi muuulti copii sunt bolnavi, circula o amigdalita urata de tot... sper sa scapam, a inceput cam de 2 saptamani.
Nicole, imi pare rau ca te-ai ars... dar cum ai reusit pe ambele maini? Eu am evitat sa admir torturi, nu de alta dar ma ... tortureaza pe mine medicul daca ma ingras, desi am inceput sa fac asta deja :((.
Dodo, felicitari pentru progrese, sa o tineti tot asa!
Khristin, cred si eu ca plangi dupa copiii care nu vin la cursuri. Tu zici de poze cu mine in general sau cu mine graviduta? Ca poze cu mine sunt destuoe la albumul comun, cu mine graviduta inca nu are sens sa pun, burta mea arata ca o burtica de femeie grasuta, nu e prea mare. Inca...
Nina, toertul tau de aniversare a 8 ani de casnicie l-am vazut totusi din greseala, la multi ani inainte fericiti si cu sanatate!
Sinzi, cum merge planul pentru bebe2? Poate va veti mari familia mai devreme de nepoti, totusi ;).
Tamyra, va doresc sa va mutati cat mai repede, cred si eu ca sunt fericiti nazdravanii tai!
Cristina, cred ca si Stefan a devenit prea ocupat pentru chestiile astea de...suflet, pe termen lung. El e cu masinile lui, cu sinele de tren si locomotivele... ce e aia casatorie pe langa toate astea?
O zi buna, la noi e frig si bate vantul rau de tot, azi-noapte nu prea am putut sa dorm de la zgomotul facut de vant pe afara... si de dimineata am inghetat pana la serviciu.
Nicoleta
19 plus
si Stefan (27.01.2003)
Anina_n spune:
Dragi mamici, poftiti la cap. 41 ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***