Copiii din 2002 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

multumesc fetelor de urari sunteti asa de scumpe

Francisca, toata lumea imi zice ca imi sta bien cu bb in brate ... bebele acela e un scump, 3 ore jumate cat a stat acolo nu a scancit o data, si a fost plimbat de la unul la altul tot timpul.
Sinzi ce figura e David

Nina, numai in usa e liber pana luni, Canada a sarbatorit curca day a lor cam acuma o luna.. au avut si ei atunci ceva zile libere.

Curca day la noi a fost un pui mai maricel, implut cu getelale si miezuri de paine, pe langa vegetale... pus la cuptor facut crocant, dupaia pireu si salataa de varza rosie... am avut o prietena la noi cu fetita ei ... S-au jucat copii si au alergat de la 7:30 PM au picat lesinati... Julian pana la 8 am nu s-a mai trezit

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Julian
multa sanatate si sa iti dea viata tot ce iti doresti

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sanziana, tare simpatici micutii cu discutiile lor de oameni mari

Nina, asa e ...noi am sarbatorit Thanksgiving acum ceva timp si am avut liber atunci....ieri intamplator am avut snow day si am avut un fel de liber, pe care l-am savurat la maxim

Gabriela, reusita petrecere ati avut , si intr-adevar daca toata lumea iti spune ca-ti sta bine cu un bb in brate, ce mai astepti?

Ce bine ca e vineri, ne asteapta in wk niste vizite....

Va pup pe toate,

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ELENA-mi-ai facut o imensa surpriza cu mesajele trimise!!!
Iti multumesc din inima!!!

Lasa uitarii totul si intoarce la noi!!!

S-a terminat si petrecerea de aseara.
Pe Andrei l-am pus in pat pe la vreo 23,00, dar nu a adormit pana pe la 1, 30, cand au plecat ultimii musafiri!!
..........la 6 dimineata a fost deja in picioare.......
Io-s zombi!!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Aida va imbratisez! chiar daca nu am scris la timp din motive personale m-am bucurat foarte mult pentru vestile bune.
La fel si cu felicitarile pentru Andrei si Julian.La multi ani ,sa fiti sanatosi si sa-i bucurati mereu pe dragii vostri parinti!Ma voi uita si pe poze si sper sa pot reveni.
Eu abia m-am trezit asa ca ma retrag sa fac ceva la capul asta care ma doare cumplit...
va pup si o zi buna!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La Multi Ani, Julian!!!! Sa va traiasca baiatul, Nicole! Am scris si la subiectul celalalt, dar fiindca azi e ziua lui, ii urez si aici tot binele din lume!
Aida, sa ne scrii mai multe amanunte despre Mihai, ce probleme are, si cum putem ajuta! Poate deschizi subiect si la Umanitare!!!
Cristina22, mai sarbatoriti si astazi? sau gata s-au terminat petrecerile? Cred ca Andrei e in extaz cu atatea cadouri si petreceri, nu? Ce problema are si el cu papusile.... dragul de el!
Crig, bine ai mai venit pe aici!!!
Khristin, ce e snow day? Ninge si va lasa sa stati acasa? Sau altceva?
Noi maine mergem la un botez! Sper sa ne distram, ca am nevoie de deconectare!
Pupici si un weekend placut!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Andrei La Multi Ani!!!!!!!!!!!!!!!!Sanatate multa, bucurii, sa te bucuri de tot ce poate fi mai bun in viata.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna seara mamici si pitici,va doresc un wk cat mai placut.
Katty petrecere frumoasa,
Nicole inca odata sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

multumesc fetelor de urari si multumesc tuturor care ati scris si la evenimente la acel subiect ... multa sanatate si numai bine si pt voi

PS: Julian a vazut unde ii sc voi LMA si asa s-a bucurat cand a vazut scris colorat si tort, zicea "for meeeee.. I love it, thank you"... asa ca thank you girls

Astazi mi-am propus sa termin curatenia pana la 3 PM, si dupaia sa iau piciu in masina si sa mergem sa ridicam tortul cu pisica... am gasit in cele din urma si un loc unde fac pisicute... asa ca astazi o sa cantam inca o data la multi ani si suflam in lumanarea cu cifra 5... pt ca oficial astazi e ziua lui... abea astept sa ii vad fata, el nu stie de tort

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Inca o data, la multi ani, Julian!
Katty, distractie placuta.
Criq, sanatate, sper ca nu ai probleme. Sa iti treaca durerea aia de cap!
Noi azi mergem la patinoar pt. prima data anul asta. Eu personal n-am nici un chef sa ma urnesc si sa ma dau pe gheata :)) , da' ce nu face mama pentru copil, nu?

Mergi la inceput