Casnicute sexy (145)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
va servesc cu ceai de cozi de direse, sau de matase de porumb?
bebeluselor dans
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
aoleu Bi...deci cu asta te "lauzi"...sanatate multa, ai grija de tine, stomatita e nasoala rau si faci si febra de la ea...s-ar putea de la ea sa fie febra(ruxi a avut si-i facusem o sulutie cu bicarbonat de sodiu si apa) si nu o mai durea chiar asa rau...cat despre pietrishica...bine ca avusesi pe unde sa o elimini
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
miha, nu ma dau mai la fund , da intru cand poci.auzi cuscro da ce nume ii pui nuroriimele?
![](surpriza.gif)
Sanatate multa cuscra!
![](pupic.gif)
Miha
![](gravida.gif)
![](hi.gif)
monica-elizabet spune:
si eu va servesc cu TWIX frate in sfarsit mi-a iesit si mie o glazura mai acatarii...pana acum numai "chix-uri"dadeam...da iote ce am gasit Ciocolata de la Nestle pentru glazuri 1 kg costa vreo 8 dolari...dar merita ca nu mai stau sa o amestec cu unt, apa, rom si alte nebuneli si tot nu-mi iesea...
monica
Prajituri si papa bun
Halloween
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
io vazui, vazui...da cuscra-ta aialalta te trasese deja de maneca
Da' mey...m-a faultat de nu m-am vazut.
![](icon_smile_big.gif)
![](bandit.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](fugim.gif)
Miha
![](gravida.gif)
![](hi.gif)
monica-elizabet spune:
cred ca in urmatoarea secunda iti suna cineva la usa...si ea era cu
so atentie!!!
monica
Prajituri si papa bun
Halloween
mariussimiuc spune:
Hi hi...oare cum arata o cearta intre cuscre? Cuscre de-alea adevarate,catranite...ca fii-so a luat o cotzoharla si fiica-sa o puslama...
Ce ma 'nervezi cu Twix-ul tau... Eu n-am mai faurit nimic azi,am facut doar de crapelnitza...
Nu mai pot sa stau in picioare mey...ma misc precum o balenuta...
De asta am si renuntat sa mai fac petrecerea lui Robert acasa...nu ma simt in stare sa mai stau in bucatarie...si daca pot sa fac ce mi-am propus mai bine nu mai fac
Poate de Craciun.
Miha si Robert
monica-elizabet spune:
mai asta se face singur...nici eu n-aveam chef azi sa fac nimik dar aveam pofte dulci si ori faceam krem ori asta...
dar tu stai cumintica...lasa ca mai ai putin si ai sa fii usoara ca un fulg...de parca acum nu tot asa esti ulutoooooo
monica
Prajituri si papa bun
Halloween
soni spune:
Neata! Facut cafea si pt voi se intelege!
Pt mammica un capuccino!
Duminica placuta! Mai trec.
Danelutza spune:
Soni grazie per il caffe
Miki si aici la schimbat biletul cer astia 100 euro, acum nu stiu la nemti daca o fi altfel, dar... sigur te pun sa platesti ceva, asta doar daca nu esti tu mai norocoasa decit mine si Monica
Cuscra io nu stiu cum se cearta doua cuscre de-adevaratelea, dar iti povestesc cum s-a comportat o nora cu soacrasa si asta e caz adevarat. O tipa care lucra cu mine, s-a casatorit, sotul fiind singurul copil la mama si crescut fara tati. Stateau cu socrella-mama sotului, aia intra in camera noaptea si-i dadea nurorii peste picioare: cica, ia piciorul de pe baiatul meu . A tacut asta azi, a tacut miine, iar intr-o dimineata cind sotul i-a adus cafeaua la pat, intra soacra si spune: "vezi ce fecior ti-am dat ? Iti aduce cafeaua la pat.", la care nora raspunde: "da'io unde i-o dau mama
, nu tot la pat ?
Cica s-a facut albastra soacra si de-atunci nu a mai intrat in camera lor.
Monica asa improvizezi tu cind iti vin musafiri, atunci cind gatesti de-adevaratelea iti trebuie o masa lunga ca la nunta, ca sa poti pune tot pe ea.
Mirela plimbare placuta, am sa trag cu ochiul la feciorul tau, dar mai dupa amiaza
Va tuc pe toate, ma duc sa mai detectivez vreo cinci minute, apoi dispar la plimbare cu familia, sa vedem capre, vaci, porci, oi , la un tirg de animale si oameni
![](majoreta.gif)