mamici din TELEORMAN sunteti active?(4)
Raspunsuri - Pagina 7
Dory232002 spune:
am priceput..., am avut si eu o prietena care era din tr. magurele si a terminat sc. postliceala de asistente in alex., dar ceva mai tarziu...
doinabita spune:

Hello!!!!Eu azi am facut curatenie.Era necesara!!!Voi ce ati mai facut???Va pup!!!!
Doina Bita
doinabita spune:
Buna fetelor!ce faceti?eu mai citesc nitel si ma bag la un fiml la tv.
Va puppppppppppppppppppppp!
Doina Bita
violetamaria spune:
eu ce sa va spun am intrat intr-o stare foarte urita nervoasa dupa esecul cu angajarea nu stiu ce se intimpla eu nu cad asa usor dar nu stiu am asteptat prea mult mi-am dorit pre mult acest post
si inca una NOUA si buna nu mi-a venit nici ciclul luna asta mai astept sa vad o fi pe baza de stres
plec la alex vineri cred ca am sa ies din aceasta stare citmai repede
tai porcul
aka spune:
Violeta cum "nici luna asta"? fa un test, poate e bb. imi pare rau ca nu ai obtinut postul. lasa ca o sa gasesti ceva mai bun. spune-ne ce mai face Maria.
Dory si am o fosta colega de liceu care a terminat postliceala in Alex. cum mai e la servici? pupici Alexutei
.
Doina multa sanatate mamei tale. cum e dupa operatie?
Mihaela voi ce mai faceti? ce nazdravanii face Cosmin?
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
violetamaria spune:
LUNA ASTA aka cred ca este bb eu nu am avut niciodata probleme am avut ciclul regulat,regulat o sa vedem ce va fii si ce vom face
doinabita spune:
Aka mama e bine dupa operatie, i-au scos firele, dar sta tot la mine.Daca era si Dan un bolnav la fel ca mama...fugeam de mult!!!in lume...

Violeta, chiar e bb?sa ne spui.
Va pupppppppppppppp!
Doina Bita
danielac spune:
salut!
eu sutn racita cobza si nu stiu ce sa fac, m-a luat pe nepusa masa, de aseara... si maine voiam sa ma duc si eu la alexandria, ca sambata face alina, parastasul de 1 an, pentru Raducu, si nu stiu ce sa fac, sper sa ma simt mai bine maine ca sa mai mergem, ca altfel...
Violeta, bebe? chiar? sa ma anunti! ce face Maria?
aici vremea s-a stricat rau de azi...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
violetamaria spune:
buna fetelor
este bb
ce faci daniela cum te mai simti
ce faceti fetelor nu veniti la cafea