mamici din TELEORMAN sunteti active?(4)
Raspunsuri - Pagina 12
danielac spune:
salutare !
nu mai intra nimeni pe aici?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
danielac spune:
fetelor unde umblati?
Doina ce face Dan?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
violetamaria spune:
buna fetelor
am revenit,am avut ceva probleme cu sarcina am facut chiuretaj si de atunci tot probleme am de la un fibrom se pare ca de la el au fost si problemele in sarcina
deocamdata trebuie sa ma documentez in domeniu
acum sunt in cautarea unui job, am terminat CIC
voi ce faceti am vazut ca dan are ceva probleme
va salut pe toatesi va doresc multa sanatate am vazut ca ati fost cam racite in ultima perioada
danielac spune:
buna Vio! bine ai revenit!
ce face Maria?
ai fost multumita de ce ti-au trimis de la Alexandria?
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
violetamaria spune:
da am fost f multumita ptr. ca uitasem ce era mai importani CIZMELE SI COJOCUL nu vezi ce este aici IARNA
SI LA ALEXANDRIA FACI PLAJA este asa de cald
maria este bine vorbeste tot trebuie sa caut camin sa o inscriu ptr la toamna
voi ce faceti diana
iti place la serv
saptamina viitoare iti spun si eu ce am facut sunt in probe
danielac spune:
Vio, bafta multa!
la alexandria este foarte frig azi...
Diana e bine, la camin iar mie imi place la job, e foarte bine!
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
violetamaria spune:
gata fetelor m-am angajat!!!!!!!!!!!
la un cabinet de medicina muncii asistenta
imi place
danielac spune:
quote:
Originally posted by violetamaria
gata fetelor m-am angajat!!!!!!!!!!!
la un cabinet de medicina muncii asistenta
imi place
Bravo Vioo, felicitari! unde e cabinetul, pe ce strada? ce program ai?
intra si aici cand ai timp:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116788&whichpage=3
_
Poze din concurs:
aka spune:
salutare. am vazut subiectul pe prima pagina si am zis sa vad ce mai faceti. si uite ca am vazut niste vesti bune. felicitari Violeta pentru job. ma bucur tare mult ca ai gasit, si mai ales ca iti si place. ce face Maria? cu cine sta acasa? imi pare rau ca a trebuit sa renunti la sarcina. sigur data viitoare va fi bine
.
daniela am votat pe diana
.
restul fetelor ce or mai face...
va pup pe toate.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
danielac spune:
Aka, multumesc! am votat si eu ganditoarea in iarba!
_
Poze din concurs: