Fetele din America (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Acum ne uitam pe history channel la un doc. despre incalzirea globala. Este vai de noi si viitorul dupa cum se desfasoara momentan nu e prea roz. Zi dezi mai multe boli,mai multe belele... mi-e mila de copii nostri.

uta_ciun Vezi ca sunt Bed and Breakfast. Sunt case particulare de cateva dormitoare, cateodata apartamente , cabane in care te duci si ti se serveste micul dejun, dar ai bucatarie daca chiar vrei sa gatesti...si baie in camera ta in multe dintre ele. E mult mai ieftin si gazdele unele sunt suuuper. Da pe google bed and breakfast si o sa gasesti linkuri gramada.
Succes

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multumesc frumos.
bine v-am gasit!
eu ma aflu in perioada de acomodare. cu mine e cum e dar baietelul meu nu ia prea bine aitea schimbari. plinge, tipa din orice, se da cu fundul de pamint imediat. sunt putin ingrijorata. poate stressul impachetarii, al drumului, al mutatului au contribuit, dar atunci in ceva timp ar trebui sa fie ok. mie mi se pare ca e mai nasol pe zi ce trece.

stie cineva dc am facut o alegere proasta alegind planul kaiser ca asigurare medicala? cit de repede ar trebui sa-l duc la pediatru? ce vaccinuri se fac dupa un an?

multam, revin cind am posibilitatea, dar va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

multumesc mult pentru idei Ramona_J, marilu2004 foarte frumos site-ul ...cred ca maine am sa petrec ore bune citind, adriuta nu stiam de bed and breakfast, caut neaparat, daca mai au si macar un microwave in camera ar fi super

multumesc inca o data si sper sa va povestesc data viitoare ce frumos a fost in vacanta

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Azi sint acasa "bolnava" ca au si copiii zi libera...

Soareku' l-am prins pina la urma...dar si ciinele...simbata dimineata pe al 3:30 (cind ai somnul dulce-dulce) m-a trezit intr-o latratura de-am crezut ca au bulucit hotii peste noi. Sotul meu dormea angelic linga mine, mi-am luat inima-n dinti, am coborit si il gasesc pe Blue Eyes cu doua labe din fata lipite complet in capcana de soareci cu lipici...si topaia prin casa incercind sa le dea jos...mi-a luat 10 minute sa il dezlipesc.

Aspirator si noi avem Roomba pentru sus (ii dam drumul cind coborim sa nu ne impiedicam de el). E foarte util, acopera toata suprafata, dar o data pe saptamina trebuie sa bag Animalu'. Avem un Dyson Animal care este excelent, il avem de 2 ani si isi face treaba foarte bine, mai ales ca noi avem ciine.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ocebine, de cat timp ai roomba?
multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Liris bine ai venit
Uta te-am pus pe listuta
Ramona lol

Vorbiti de aspirarete? Ce bine, si eu caut de cateva luni unul ceva de genul sa faca din kk bici sa loveasca si sa nu stropeasca. Sota-miu imi zice ca nu s-a inventat aspiratorul perfect pentru mine. Am carpet doar in dormitoare si de rest tiles si parchet si imi trebe unul vertical (urasc canisters), dar cu direct suction ca la canisters nu cu brushes ca impinge frimiturile in spate (cica are si denumire chestia asta ii zice "spitting back", ai dreaq americanii astia au denumiri pentru orice), puternic ov corz si sa si spele ca mopu'. Ati vazut asa ceva?...a si daca se poate sa nu cantareasca o tona, sa fie cat mai usor de manevrat ca pe mine m-a cocosat mopu' meu ala cu galeata galbena de zici ca sunt janitor, si sa nu fie mai scump de 150$. Ati vazut asa ceva? asadar?
E unul de la Bissell Flip it, e usor si aspira si spala da' nu e puternic si are brushes. Nu-i bun. Sau poate e cazul sa mai tai din specificatii de ex, sa fie puternic chiar daca are brushes. Hoover Floor Mate are careva?

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mai dezvoltati cu roomba asta, mi l-ar trebui sa-i dau drumul pe sub pat...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Liris si cu noi a fost la fel, acomodare destul de grea... Dar trece incet incet si ai sa vezi ca o sa fie ok!
Eu te sfatuiesc sa mergi la pediatru cu micutul, si ai sa afli tot ce si cum.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cu fisa medicala daca o ai .. mergi la medic si te inscri, control de rutina si el iti va explica ce si cum va urma pt copil.
- daca imi aduc bine aminte la un an si 6 luni e urmatorul vaccin.. sau la 2 ani.. nu mai retin.. dar un control de rutina nu strica. Il va cantari, masura... asculta la ini9ma si la plamani, putina palpare la burtica si cam atata... urechi nascu, gat.
- la K ai de fiecare data un medic diferit, sa prinzi acelas medic la 2 vizite e minune cereasca. de ce nu incerci blue cross.. mult mai seriosi din cate am auzit si ai acelas medic care til alegi tu.. nu medici impusi de ei... adica poti merge la orice medic care accepta blue cross... PS eu am blue cross

- incearca sa duci copilul la park, sa iti faci un grup de mamici cu bebici sa va jucati macar o data pe saptamana impreuna.
- la librarie este story time, e free, sunt bb multi de la 1 la 4 - 5 ani.

acomodare rapida si bine ati venit

quote:
Originally posted by liris

multumesc frumos.
bine v-am gasit!
eu ma aflu in perioada de acomodare. cu mine e cum e dar baietelul meu nu ia prea bine aitea schimbari. plinge, tipa din orice, se da cu fundul de pamint imediat. sunt putin ingrijorata. poate stressul impachetarii, al drumului, al mutatului au contribuit, dar atunci in ceva timp ar trebui sa fie ok. mie mi se pare ca e mai nasol pe zi ce trece.

stie cineva dc am facut o alegere proasta alegind planul kaiser ca asigurare medicala? cit de repede ar trebui sa-l duc la pediatru? ce vaccinuri se fac dupa un an?

multam, revin cind am posibilitatea, dar va multumesc anticipat

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Bine ai venit Liris!
Cit are bebe?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput