Fetele din America (94)
Raspunsuri - Pagina 3
alintaroma spune:
Fetelor am nevoie de un sfat mai ales celor care zu zburat recent in ro sau o vor face (miereamara ) de unde va luati biletele de avion mai avantajos , de pe net sau prin agentii ? noi vrem sa le luam de pe acum pentru la anul in vara . Stiti cumva care e perioada de virf in vara la preturi?
Si btw a folosit cineva agentiile care sunt trecute pe prima pagina a topicului ori ba?
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Gabbriela spune:
sinzi cei cu magneti se desprind de tot, pui ochelari de soare in buzunar si ai ochelari normali.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
miereamara spune:
quote:
Originally posted by alintaroma
Fetelor am nevoie de un sfat mai ales celor care zu zburat recent in ro sau o vor face (miereamara ) de unde va luati biletele de avion mai avantajos , de pe net sau prin agentii ? noi vrem sa le luam de pe acum pentru la anul in vara . Stiti cumva care e perioada de virf in vara la preturi?
Si btw a folosit cineva agentiile care sunt trecute pe prima pagina a topicului ori ba?
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Uite eu am luat bilete de aici
http://www.bookingbuddy.com/ de fapt de pe kayak, vezi ca acolo sunt mai multe motoare de cautare, cel mai bun este kayak, ca iti compara peste 15 agentii. Am gasit Orlando - Bucuresti, 11 dec-30 dec cu 650 de dolari, dus-intors, f bun pret dupa parerea mea(Orbitz). L-am luat acum trei saptamani, cred ca au mai crescut preturile de atunci. Este e-ticket, adica nu iti da decat o confirmare si cu confirmarea respectiva te duci la aeroport si iti dau cei de acolo tichetele de imparcare.
Zbor cu United la dus: Orlando-DC-Zurich-Buc si la intoarcere cu Lufthansa: Buc-Munich-Charlotte-Orlando. Cu Lufthansa am mai zburat, sunt super, mancare buna, etc...cu united e prima oara, am auzit ca nu au cine stie ce conditii, dar e zbor de noapte...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
corinadana spune:
Si noi tot cu Lufthansa! Ai incredere n ei Mireamara, au aparate bune!!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Miereamara, traseul ala e nebunie curata! Atitea escale?! OMG!
Corinadana, ala e scrub dar spre deosebire de altele care imi lasa fata "insetata", dupa asta ramine pielea fina de nici nu simti nevoia sa te dai cu crema. Eu dau si pe corp, dar e de curatat prin baie dupa aia!
Philip, nu stiu cum e regula la voi. Unde am lucrat eu se discutau eventualele mariri de salar si bonusuri - in preajma sarbatorilor.
Eu am primit marire de salariu si in afara acestei perioade, atunci cind am primit mai multe responsabilitati.
Poate ca urmeaza... Daca vezi ca nu zice nimic abordeaza-l tu. E normal sa-ti dea mai multi bani daca ai mai multe de facut.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Ramona, sunt cate doua escale la fiecare zbor. Nu am gasit direct, daca luam prin New York trebuia sa alerg intre aeroparte LaGuardia si JFK si cred ca era si mai nasol decat zborul actual. Am o escala in State si una in Europa si zborul dureaza in total cam 16-18 ore cu escale cam de doua ore in fiecare aeroport.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Ramona J spune:
Eu am zburat o singura data asa si mi-a fost tare greu. Anul trecut am mers cu Lufthansa in Germania si de acolo in Romania. La intoarcere am avut o escala in plus la Chicago si s-a simtit...
Dar tu esti mai tinara , cred ca rezisti mai bine.
Noi de aici avem varianta cu Lufthansa, care poate fi mai scurta. Cu alte airlines dureaza mai mult, sint escale extra etc. In general imi place cu Swiss.
Din 2008 mi se pare ca intra in vigoare un acord si liniile aeriene vor putea zbura si din alte tari (ex. Lufthansa din Franta etc.), ceea ce ar putea sa aduca o ieftinire a biletelor si mai multe optiuni de zbor.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
philip spune:
pai u de cerut ceream oricum, de ce mi-e frica e ca n-o sa-mi dea cat vreau, el deja a pomenit ceva, dar daca e nesembnificativa nu ma incalzeste cu nimic, aia e buba.
philip&andreea
adriuta spune:
Buna ziua tuturor.
gabbriela Mercy mult pt sfat, cred ca asa am sa fac, am tot vazut eu ca sunt acolo in fata in avion cateva persoane cu tablitza de gat dar nu stiam ce si cum. Ce se intampla insa cu bagajele lor? Se ocupa tot ei atunci cand trebuie sa isi ia bagajele?
ocebine Ai prins soarecele pana la urma? Tare faza cu Mikey...
ciuf La multi ani! pentru Luca
Ramona, Alintaroma LA MULTI ANI!!!! si sa va iubiti toata viata ca-n prima zi.
cenia Windexul deterioreaza granitul... eu asa stiam.Adevarul ca nu il deterioreaza imediat dar cu timpul cica isi pierde luciul acela. Oricum am inteles ca trebuie refacut.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
24+ cu
josefine spune:
voi ce aspirator folositi?
ne cam trebuie unul si nu suntem hotarati. am fost azi la costco si ne-am luat unul roomba (irobot.com), care face singurel treaba, dar stam dupa el, ne ferim picioarele si luam lucrurile din calea lui. si dureaza o gramada pana termina. daca gasim unul mai bun, chiar daca dam noi, nu-i bai, dar nu stim la ce sa ne orientam. aveti ceva sugestii?